Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)1 yılKadına oral yapmak çok özel bir zevktir. Hafif eşki ve çok kışkırtıcı bu tadi dilimde hissetmek erkekleri deli eder 😊😊😊kadının her noktası zevk almak ve zevk vermek için yaratılmıştır. 😊😊😊
Yani ben daha çok yapmayı severim 😊😊ancak, işini bilen ve cinsellikten sonuna kadar zevk almanı bilen kadınlar kendi tatlarından ve kendi kokularından aşırı hoşlanır. Hafif eşki ve bu kışkıtıcı kendi tatlarını dillerinde hissetmek kendilerini deli eder😊😊😊
Peki bu hazzı hiç tatdın mı peki 😊😊02 Yorumla
Soran1 yılHayir hic
Cevap sahibi1 yılAaaaa bu olmadı işte 😊😊 tam orgazm anına yaklaşırken kendi kokuna ve kendi tadına bakarsan acayip hoşlanırsın 😊😊😊 kadınların hemen hemen tamamı kendi kilotlarını koklamadan acayip hoşlanır 😊😊😊 kendi tatmarı ise deli eder. mastürbasyon ile orgazm anında bir denemen lazım 😊😊 ama seni uyarayıp, mümdelası olacaksın 😊😊😊
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılikisini de severim
00 Yorumla
1 yılEger temizliğinden eminsem ben yaparim ve yapmak isterim. Yapmadigim cinsellik eksik kalir gozumde. Bana yapılmasına gelince, kendi istegine bagli. Yapmak istemeyene lafim yok israr da etmem ama benim yapmama karışmaycak 😀
00 Yorumla
1 yılTek taraflı olmasına karşıyım öncelik kadının olmalı daha sonra kadın yükselince erkeğe yapar iki tarafta yükselince 69 yapılabilir
02 Yorumla
Soran1 yılSeyi memrak ettim
Erkek vajinaya girdikten sonra da oral yapilir mi- 1 yıl
Vajinada mantar enfeksiyon yoksa girip çıktıktan sonra saks yapabilirsin
1 yılBen yapmistim cok tat vermemisti benim ilk oldugu icin Benim tecrubesizligimden di
03 Yorumla
Soran1 yılHyr tadi cirkindir
- 1 yıl
Dimi bana da oyle gelmisti yaptim zevk almadim yaptiracak bi baska sefere
Soran1 yılBence baska sinin ki güzeldir o kadinin ki cirkindir hhahah
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılasıl keyfi karşılıklı olması benim için, tek taraflı olunca bir zevkli olmuyor
02 Yorumla
Soran1 yılAynen yaa
- 1 yıl
Çok detay veremiyorum tabii genele açık olduğu için ama en önemlisi gözlerin içine baka baka.. özet olarak
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biz sokarız sorun etme, iki tarafta yaparsa iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılGenelde yapmayı daha çok seviyorum ama karşılıklı olursa 69 pozisyonunda çok güzel oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Sende sadece ucunu alırsın
Karşılıkli olması ayrı keyif tabi, ama ben yapmayı daha çok seviyorum
01 Yorumla
1 yılSınır olmamalı bu gibi şeylerde tabi ki mide bulandırıcı şeyler ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılvar mı KI HOSLANDIGIN YAPMAK ISTEDIGIN BIRI AKLINDA😀
01 Yorumla
Soran1 yılKimse yok
Gizli Üye(36-45)1 yılDuş sonrası çok çok über bişi ya. Temizlik kaygısı da kalmıyo safi keyiff
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAslında saçlarını kavrayıp kafasının yönetimini devralınca efsane olurmuş
Soran1 yılOf susss
Cevap sahibi1 yılÖnde diz çokunce ona birakmam vjn gibi kullanırım azını
Soran1 yılBen hep yalamak isterim sabah yaliyarak uyandiririm iyi mi sence
Cevap sahibi1 yılBen uyansam da mala yatarım ki hahahsgdgd
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılPeki uyandir miydin sence?
Cevap sahibi1 yılBan yemeyelim yaz özelden 😈
Cevap sahibi1 yılUyandırabileceğine eminim.
Cevap sahibi1 yılİyi vakumluyosan uyanmamış numarası yapmayı bırakıp bi anda kafanı ellerimle sabitleyip ben harekete baslarım
Cevap sahibi1 yılSadece yalar mısın? Sonrası peki?
Soran1 yılNe istiyon
Cevap sahibi1 yılAyakta dogy fena olmazdı misal aynaya karsı
Cevap sahibi1 yılRahatladın mı🤪
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKadına mutlaka yapılmalı bence. Kadın yaparsa da çok iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkiside ama kadının tadıda harikaaa. Sen yapmayı seviyosun heralde
039 Yorumla
Soran1 yılYo hic yapmadim bekarimm
Soran1 yılAma yapmak isterim
Cevap sahibi1 yılBende tadına bakmadım ama düşünüp kafamda kurduğumda inanılmaz zevk alacağımı düşünüyorum kadının oralarından 🙄 Tadını merak eden düşündüğünde yapmak isteyen kadınlar inalılmaz zevk alır yalamaktan bence. Tadını ala ala iştahla yalar yutar. Seninde kafanda öyle😅
Soran1 yılBen yerim hahhahahha
Bu günah mi ama
Cevap sahibi1 yılBen yerim diyor ya 🙄😅 Normalde günah kısmı var ama bence zevk alma kısmıda çok var. Bence sen tadına bayılırsın hem tadına hem onla yakın olmaya 😅 Yer misin cidden 🤣
Soran1 yılBence de ben bayilirim hatta kocam uyurken yaliyarak uyandirirm hahahhs
Soran1 yılbakarım emerrr
Soran1 yılOff
Cevap sahibi1 yılSeni öyle izlemek deli eder adamı 😅 Dediğimi unutma bak senin gbi yalamayı seveceğini düşünen biri bir dil dürdüğü gibi heryerini diller tadını ala ala yutar. Her şekil diller komple ağzına alır alabildiği kadar. Dilini kullanır. Adam dilini şamarlar verir eline başında izler yutmanı 😅
Soran1 yılYaaa
Cevap sahibi1 yılYalamayı seven kızlar ya da kızı yalamayı seven erkekler herzmn öndedir. Adam heyecan verici yerlerde bile bianda seni uygun biyere çekip ağzına veresi gelir seviyosun ya bide. Yer misin 😅
Soran1 yılAhahhaha
Ya herkese sordum. cvp yok sen cvp ver
Adam vajinaya soksa sonra yalanir mu?
Cevap sahibi1 yılYalanmaz olur mu. Tabiki yalanır tabiki kişiden kişiye değişir ama senin gbi yalamayı seven direk ağzına alır hiç sorun olmaz tadını ala ala yala. Nezmndır aklında bu yalama olayı
Cevap sahibi1 yılNe düşünüyosun olur mu yer misin yine 😅
Soran1 yılYa iyide icine girdikten sonra temizlerm ya
Cevap sahibi1 yılHiç sorun yok öylede seven çok kadın var ama sen kendi tadını hissetmek istemezsen adam bunu biliyorsa hemen gider kısa sürede temizler gelir verir ağzına. Daya doya yalıycaksın ama
Soran1 yılYa mikrop gelmesn agzma jdjf
Cevap sahibi1 yılNormalde gelmez ki senin zevk suyun olur. Ama dediğim gbi sen içinden çıkınca onu tercih etmezsen adam hemen gider yıkar gelir seni pozisyonlar hadi bi tadını al al ağzına der saçını okşar. Sen ne yaparsın sonra 😅
Soran1 yılBenim agzim kücük ama sigar mi ki
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç ki merak ettim. Ağzın küçükse o da güzel tabi adam sana yedirirken zorlanırsın sığdırmaya çalışır tabiki sığmaz. Ama zorlanırken bile zevk alırsın tadından ona yakın olmaktan. Bence sen alışsan dilini ağzını dudaklarını inanılmaz güzel kullanırsın. Adam sana bıraksa bile zevkle izler yalamanı 😅
Soran1 yılOff delisi hajhaha ben 25 sen
Cevap sahibi1 yıl29 🙄 Bişey diyeyim mi bende aslında içinden çıkınca direk yıkayıp yedirmek isterim neden çünkü sadece benimkinin tadına bağımlı olsun isterim. Adam bilirse gider yıkar gelir hemen çünkü sen baya seviyosun yalamayı ya bide. Tadını aldıra aldıra yalatmak yedirmek harika olmaz mı😅
Soran1 yılYa delisinmn ben hic birakmak iatemezdim off o otursun film izlesin ben yalim yatakta da öyle kaldirirmmm
Cevap sahibi1 yılAma adam bnim gibiyse seninde iyi halin yok o da seni yalamadan durmaz 😅 Ayrıca sen bukadar tahrik edersen adamı seni direk soyar oturtur dşrek. Her sefer sadece ağzında bırakmaz 😅
Soran1 yılYaaaa
Cevap sahibi1 yılHemde yatağa geçmeden direk soyar seni kucağına alır belinden tutar direk yerleştirir. Sen hızına bile karışamazsın 😅
Soran1 yılSusss hahhaha
Cevap sahibi1 yılYa tamam susuyorum ne kızıyosun haha 😅🤣🙄
Soran1 yılCünkü kötü yapiyon beni jdjjd
Cevap sahibi1 yılYaaa başlatan sensin ben ne yaptım haha
Soran1 yılCok fenasin sen evli misin
Cevap sahibi1 yılHayır bekarım yok ya ne fenası 🙃
Soran1 yılCok kötüsün ellemedm halde islattin
Cevap sahibi1 yılSende çok kötüsün yerim diyip delirtiyosun 🙄
Soran1 yıl😂😂😂😂 ben bilerek yapmadim
Cevap sahibi1 yılEvet çok içten söyledim farkettim 😂 Cidden okadar ister misin ya 🙄😂
Cevap sahibi1 yılPişt pişt
Cevap sahibi1 yılFıstııık burada mısııın🙄
Cevap sahibi1 yılPişt pişt.. 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBen ikisini de severim
00 Yorumla
1 yılİkiside güzel bence önce güzelce yalarımmm partnerimi zevkten delirtirimmm sonra bana yapılmasını isterimmm sonra da sekse başlarızzzz of
06 Yorumla
Soran1 yılOhh
Soran1 yılYa penisni soktuktan sonra yalanir mi?
- 1 yıl
Neden yalanmasınn kendi zevk suyunun tadına bakarsın
- 1 yıl
Ben sokarım merak etme 😄
Soran1 yılOha sen cok fenasin auan fark wttim burdan bakinca uzaktan profilin baska bisi fibi duruyooo
- 1 yıl
Dgdjfhdjhff korkma ısırmaz 😄
Gizli Üye(25-29)1 yılİkisinide seviyorum ama bana daha çok yapmayı istiyorlar, siyah tenli olduğum için olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağzın küçükse benimki hayatta girmez...
02 Yorumla
Soran1 yılWoww
Yaptirrimda yaparim da
06 Yorumla
Soran1 yılOhh
Soran1 yılOwww kocamansa sigmaz agzim kücücük
Soran1 yılÖlürüm 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tomurcuk emilmesi tuzlu bir tat veriyor
00 YorumlaKarşılıklı olsun tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılİkinci de yapmadım bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYalamak ayrı bir zevk
00 Yorumla
1 yılYaparım da yapılsın istemem
01 Yorumla
Soran1 yılNiyee
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaptırmayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yıl69 yapmak isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İkisi de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaz yavrum yap bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılİstemem
00 Yorumla
1 yılYaptırırım.
04 Yorumla
Soran1 yılYapmaz misinnn
- 1 yıl
Temizse yaparım
Soran1 yılTemiz ne yaaa senin ki temiz sankiiii
- 1 yıl
Temiz tabii ff için
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri