Yapılan araştırmalara göre sevmedikleri sadece kadını mutlu etmek için yaptıkları ortaya çıkmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya şu durum 2 taraf içinde geçerli oral seksi pis yapan şey tamamen bakımsızlıktan kaynaklanır 2 tarafta da bakımlı olduğu sürece oral seks gayet zevkli ve güzeldir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılVajinadan vajinaya çok değişiyor. Bir de karşıdaki insanı ne kadar çekici bulduğuma göre değişiyor. Aşırı ıslak vajina beni bir tık rahatsız ediyor oral seks için, ancak oral haricinde aşırı ıslak olması bayıldığım bir özellik.
00 Yorumla
+1 yılçoğu zaman birleşmeden daha çok seviyorum. tadını, kokusunu... zaten prensip olarak oral yapmayacağım bir kadınla asla birlikte olmuyorum. kısacası benim için oralda sınır yoktur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Erkekten erkeğe değişir kimse sevmez kimisi çok sever mesela bazı kadınlar oral yaptırmak ister ama sevgilisi kocası asla yapmaz kadında gider başkasına yaptırır adama gelince adamda oralı saksoyu karısını sevgilisini çektirir yaptırır işte öyleleri aldatılmayı hak ediyor dediğim gibi erkekten erkeğe değişiyor mesela ben oral yapmayı çok severim bayılırım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim çok seviyor. Ağzının üstüne oturup ağzına boşalıyorum
94 Yorumla- +1 yıl
Harika bence
- +1 yıl
Süpersin
- +1 yıl
ağzına boşalamazsın canım sadece çişini yaparsın buna boşalmak dersen ne ala ama squirting yapıyorum diyorsan öyle bir boşalma yok
- +1 yıl
Cok sansli sevgilin
Seviyorlar. Bayılıyorlar. Hatta onun için ölenleri görebilirsin... Yeterli mezar taşlarına bak.
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
@asmira16 kesinlikle 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. genel olarak sevmez ve kadına gösteri için yapar
ama nadir bir kesim var. sayıları az ama bu işin tutkunudur. esas onlar oralcidir. öyle birine denk gelirseniz göklere uçurur sizi00 Yorumla
+1 yılyani dediğin mantıklı fakat bazı kukular var... kilmekten çok emilmek ve oynanmak için var aslında
00 YorumlaSeverim çünkü kadın mutlu olduğunda bende mutlu olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılseverek isteyerek ön sevişmenin en büyük özelliğini sevmemek saçmalık
00 Yorumla Gayler arasınnda yapmışlardır o araştırmayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. oraldan zevk almayız sonucta.
bırde oral yapıalcak malum yerı puruzsuz guzel olması lazım
00 Yorumla
+1 yılEn çok sevdiğim şey saatlerce yalamak yalamak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılEğer temiz, hijyenik ve güzel kokuluysa zevkle uzun uzadıya yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılZaten amacta o degilmi kadin mutlu olsun kadin mutlu olunca erkekte mutlu oluyor
00 Yorumla
+1 yılYaşım 20 hiç yapmadım yapmak isterim tabi sap sap gezmekten sıkıldım güzeldir illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok böyle eyler aniden gelişen şeyler mesela eşim sexs yaparken aniden domaltıp dillemişti hiç beklemiyordum çıldırdım resmen
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bayılıyorum. Kadına zevk vermeye bayılıyorum. Ben zevk alıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aslında seviyorum ama tam hiç yaşayamadım bunu hep durdular beni yapmamı istemediler bu konuda çok istekli biriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverim bayılırım ama bi türlü nasip olmadı be böyle zevkten dört köşe yapmak istiyorum 😍👌
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadını mutlu etmek zaten sevmek için yeterli bi sebep bi kere, kaldı ki sevilmeyecek bir yanı da yok
00 YorumlaO araştırmalar yanlis bence oral yapmak müthiş bir şey ya partnerin inlemesi daha çok haz aldırıyor daha çok oral yaptırıyor
01 Yorumla
+1 yılOral nasıl zevk versin insana mk
54 Yorumla- +1 yıl
ne demek nasıl zevk versin? sana yapılsa zevk almaz mısın?
- +1 yıl
Ben yapanı kastettim
- +1 yıl
sen yaparken partnerinin tepkileri kıvranmaları nasıl sana zevk veriyosa aynı durumda biz de bundan zevk alıyorum tabi ki.
- +1 yıl
alıyoruz* :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadına göre degişir ben çok severşm ama etli vajina olmçcaj etlşye hiç sevmem
00 YorumlaOfffff aklima. gelince bile heyecanlandim canim. istedi...
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen çok severim iyi oluyor 69 da özellikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet guzel olacagini dusunuyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir yaa kizlarin ki pis kokulu bişey
04 Yorumla- +1 yıl
kokusu yok birlikte olduğu kız pistir ya da hastalıklıdır
Cevap sahibi+1 yılAkıntı falan var ya ölü balık gbi yapısık bisey
- +1 yıl
hayır saçmalama hastadır o iğrenç uzak dur olum normalde sıfır koku olması gerekir mantarı ya da enfeksiyonu falan vardır
Cevap sahibi+1 yıl@LeydiStark özel kimseden bahsetmiyorum genel olarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok çabuk ve çok fazla ıslanırmısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kız uygunsa, mal harikaysa severim.
00 Yorumla
+1 yılben severek ve iştahla yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Favorim
00 YorumlaEn sevdiğim
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum..
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum yaptrmak isteyen kadn yok ama 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim...
00 Yorumla
+1 yılSevmem
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbayılır
00 Yorumla Denemedimki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmem iğrenirim sen sever misin ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pek değil
00 Yorumla
+1 yılOral seks candır
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum
00 Yorumla
+1 yılBen çok severim
00 Yorumla
+1 yılPartnerime bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok seviyorum
00 Yorumla