Günümüzde yaşayan en özel kişilerdensin bu devirde eksik olarak görünebilir ama bu mükemmel bir şey aslında, umarım eşine saklayabilirsin kendini tabi eşin içinde aynı şey mümkün olsa iyi olur
Bu devirde herkes herkese o niyetle yaklaşıyor. Güzel olsun olmasın. Güzel olup olmadığının ispatı bu olamaz da. Birisi diyelim ki bunun için yazdı kabul ederöisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
bulunca yaparsın burada damacanayla ilişkiye girenler var senle mi girmeyecekler. nefes al yeter
Tabii ki hayır seks ve cinsellik için önce hazır olman gerek yani kendini buna hazırlamış olman gerek bu nedenle kendini bu konuda yorma
Çirkinlikle ilgisi yok. Tamamen senin tercihlerin ya da bulunmuş olduğun ortamdan, sosyal etkenlerden kaynaklı yaşanmayan bir durum.
öyle kal evlilk öncesi ilişkiyi normal bir şey haline getirdiler sakın inanma evlenirsen çok pişman olursun
Erkekler için güzellik çirkinlik farketmez ki. Cinsel organının olması yeterli
Yaşın küçük ondan değilse herkes ister seninle
Günümüzde yaşayan en özel kişilerdensin bu devirde eksik olarak görünebilir ama bu mükemmel bir şey aslında, umarım eşine saklayabilirsin kendini tabi eşin içinde aynı şey mümkün olsa iyi olur
Eşim bakir olmuycak saklamak aptallık
Bilemezsin bakir tanıdığım görsen yuh diyeceğin yakışıklılığından tabi çok arkadaşım var
Ama yine de senin tercihin o zevki şimdiden tatmak istiyosan erkekler zaten afedersin aç köpek gibi saldırıyo her yere
Zevkli değildir
Kaç kez kızların kendilerinden duydum ki olmasa bu kadar istekli olmazlardı
Ben isteksizim
O zaman neden kafaya takıyosun ilişkiye girmemeni çirkinlik olarak gördüğün için mi
Nefes alsin modunda erkekler var guzellik onemli degil onlar icin 😂
Tam yaşındasın biliyosun dimi. Tam tadını alacağın kıvamda yaştasın
Yapma bos ver bi numarasi yok :)
Seks için yanaşan olmuyor mu?
Olmuyo
İlginç 😀
Neden
Bu devirde herkes herkese o niyetle yaklaşıyor. Güzel olsun olmasın. Güzel olup olmadığının ispatı bu olamaz da. Birisi diyelim ki bunun için yazdı kabul ederöisi
Eder misin?
Etmem evlenmeyi beklicem
En mantıklısı. Sevgili olmak isteyen olmuyor mu? Ne bileyim alev filan atanlar 😀
Sevgili olmak günah
Yanlış anlama ama seks yapmadığını sorguluyorsun ve bunu çirkinliğe yoruyorsun 🙄
Sadece merakımdan sordum. Bu arada evet günah
Bende 20 yaşındayım ve bende hiç yapmadım galiba bende çirkinim 🤦
Fırsat eline geçmemiştir
Seçicilik ve baskılardandır
Çirkinlikle ilgisi yok çirkinlerde seks yapar
Kaç yaşındasın
Yaparsın birini bulursun kolay
Sen iste kimler kimler kapar sadece nasip olmamış
Seks nasip mi
Evet kaderdie ve nasip işidir. Allah nasip etmese kime kimseye isinamaz yapamaz bu isi
Boy ve kilon nedir?
Nerden bılelım gormeden resım koysan yorumlarım
İstemediğin için muhtemelen
Onunla ne ilgisi var knk
Çirkinlikle alakası yoktur bence
Tam zamanı
Hayır kendini hazır görmüyorsun dur
İstersen yaparsın
Istemedigindendir o
Okuyor musun ortama göre değişir
Ne alaka şimdi
Bulamadığın için.