Cinsel Yaşam Hiç seks yapmadım, sebebi ne sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hayatımda hiç seks yapmadım ve artık yapmak istiyorum , o heyecanı yaşamak istiyorum Hiç seks yapmadım, sebebi ne sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her kilot 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Tamam öğret hadi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka aşşağda kıza direk zıplamşsn ak önce kültürünü konuştur sonra Yorumla Soran +1 yıl Zıplamadım ki , cevabına yanıt veriyorum sadece Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca istemesini biliyorum zaten , sadece çekingenlik var bu konuda bunu aşamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yemin edebilirim 1 kızla konuşurken kızaran ben 8 ayda 16 kız hayatıma girdi Yorumla Soran +1 yıl ya işte bende bu sorunu aşamıyorum , kızarma vs yokda , başka kızlarla konuşmada vs de de sıkıntı yok ama istemeye gelince çekingenlik var ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka sen eve bir şekilde götür zaten o istiyor Yorumla Soran +1 yıl İşte şimdi gel de eve götür ya , kız yakın bı yerde buluşmuyorlar ki , hep uzak hep uzak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla kanka yakın olacaksn ya da ilk eve davet edeceksin baştan niyet belli olacak Yorumla Soran +1 yıl Haklısın , deneyeceğim sevgilim olduğunda 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sosyal medya dostum sadece bu iş için takılan kızlar var Yorumla
uzgunvatandas Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl ben kendimi evliliğe saklıyorum valla ahabdmmdc 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her yer kezban kasar dolu senin kerizligin aga 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çevremde yok reis valla Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Yapcak. bise yok Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kuş ölmüş baby 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dirilt o zaman :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elin var 1 57 Yorumla Soran +1 yıl Senin de pussy var 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla Soran +1 yıl Yanisi işte bu , elimi zaten kullanıyorum , ben pussy istiyorum 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabunu del Yorumla Soran +1 yıl Seni delsem 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıfım mememde kucuk Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Bu bir engel değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu erkek ıstemıyo ama Yorumla Soran +1 yıl Ben o erkeklere benzemem , beni herkesle bir tutma :) 😏 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Kaç kilosun :d kanka sende başlayacaksan balık etliden başla Yorumla Soran +1 yıl Neden balıketli 😅😅 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Kanka :) o tutkuyu sehveti hissetmen lazım :d ilk başta ondan sonra zayıf istersin :) hatta balık etliyi belki bırakmazsın tek ince çizgim dersin Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅 ben önceden kalına gitmek istiyorum reis 😂 sağol öneri için Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazılmış inceden kalına diyecektim Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl 😂 ne demek :) kanka her zmsn dikkat et 😃 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Şeyini kırmayasın 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 45. Yorumla Soran +1 yıl Niye kırayım ya 😅😅😅 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Boyun kaç Yorumla Soran +1 yıl 45 kilo bence gayet güzel , yaş kaç Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl 😃 bi anda inceden uzuna değince 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yok bee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 165 20 Yorumla Soran +1 yıl Bence gayet güzel ölçülerin var , eski sevgilim de bu ölçülerdeydi zayıf durmuyordu Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl :) öhöm şey uzun bir tek ben varım galiba 3 ümüzün arasında 😂 1.89 Yorumla Soran +1 yıl Bence biz tanışalım seninle 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Kanka eski sevgilin varsa neden yapmadın onunla deseydin Ya bakireligim ile bakireligini bozucam diye 😃 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Aynen tanışalım bence :d Yorumla Soran +1 yıl Yapalım diye sorabildinmi diye sormuyorsun 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Seninle değil , kıza dedim tanışalım diye 😂 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Kanka ikimizde kıza sorduk 😃 Yorumla Soran +1 yıl Bide ikimizi kabul ediyormuş 😅😅😅 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl 😂 kanka öyle sor ne olacsk en fazla bi reddedilme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reel sevıyorum bn z Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Hahahahahaha kanka tecrübeli ol bu konuda o seçer bir şey diyemem Yorumla Soran +1 yıl Yani haklısın tabi , sormaya çekindik vs bundan sonra çekinmem Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl İstanbul'da yaşıyorsan yarın takılırız :d veya Bursa Düzce felsn Yorumla Soran +1 yıl Nerede yaşıyorsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir’de Yorumla Soran +1 yıl İzmir de seni isteyen yok öyle mi 😂 Tuhaf Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Önümüzdeki haftaya kaldı :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok evet Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Merak ettim şimdi seni :) Yorumla Soran +1 yıl Garip , keşke bir iki foto olsaydı senin 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayn Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Yazsana bi ya göreyim Yorumla Soran +1 yıl İnsta var mı 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl BKir erkek istemiyorum Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Bakir değilim :d Yorumla Soran +1 yıl Valla ben öyleyim yalan yok 😂😂 Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Kanka sen hep öyle kal 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kalmasam iyi be 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskorta git aglama yeter Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Sende bana gel :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yokk Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl :) gel gel ne olacak sanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her kilot
Tamam öğret hadi 😂😂
Kanka aşşağda kıza direk zıplamşsn ak önce kültürünü konuştur sonra
Zıplamadım ki , cevabına yanıt veriyorum sadece
Ayrıca istemesini biliyorum zaten , sadece çekingenlik var bu konuda bunu aşamıyorum
Sana yemin edebilirim 1 kızla konuşurken kızaran ben 8 ayda 16 kız hayatıma girdi
ya işte bende bu sorunu aşamıyorum , kızarma vs yokda , başka kızlarla konuşmada vs de de sıkıntı yok ama istemeye gelince çekingenlik var ya 😂
Kanka sen eve bir şekilde götür zaten o istiyor
İşte şimdi gel de eve götür ya , kız yakın bı yerde buluşmuyorlar ki , hep uzak hep uzak
Valla kanka yakın olacaksn ya da ilk eve davet edeceksin baştan niyet belli olacak
Haklısın , deneyeceğim sevgilim olduğunda 😂
Sosyal medya dostum sadece bu iş için takılan kızlar var
ben kendimi evliliğe saklıyorum valla ahabdmmdc
Her yer kezban kasar dolu senin kerizligin aga
Çevremde yok reis valla
Yapcak. bise yok
Kuş ölmüş baby
Dirilt o zaman :)
Elin var
Senin de pussy var 😅😅😅
Yani
Yanisi işte bu , elimi zaten kullanıyorum , ben pussy istiyorum 😅😅😅
Sabunu del
Seni delsem 😂😂😂
Zayıfım mememde kucuk
😅😅 Bu bir engel değil
Çoğu erkek ıstemıyo ama
Ben o erkeklere benzemem , beni herkesle bir tutma :) 😏
Kaç kilosun :d kanka sende başlayacaksan balık etliden başla
Neden balıketli 😅😅
Kanka :) o tutkuyu sehveti hissetmen lazım :d ilk başta ondan sonra zayıf istersin :) hatta balık etliyi belki bırakmazsın tek ince çizgim dersin
😅😅😅 ben önceden kalına gitmek istiyorum reis 😂 sağol öneri için
Yanlış yazılmış inceden kalına diyecektim
😂 ne demek :) kanka her zmsn dikkat et 😃
Şeyini kırmayasın 😃😃
45.
Niye kırayım ya 😅😅😅
Boyun kaç
45 kilo bence gayet güzel , yaş kaç
😃 bi anda inceden uzuna değince 😂😂
😂😂 Yok bee
165 20
Bence gayet güzel ölçülerin var , eski sevgilim de bu ölçülerdeydi zayıf durmuyordu
:) öhöm şey uzun bir tek ben varım galiba 3 ümüzün arasında 😂 1.89
Bence biz tanışalım seninle 😅
İyi
Kanka eski sevgilin varsa neden yapmadın onunla deseydin Ya bakireligim ile bakireligini bozucam diye 😃
Aynen tanışalım bence :d
Yapalım diye sorabildinmi diye sormuyorsun 😅😅
Seninle değil , kıza dedim tanışalım diye 😂
Kanka ikimizde kıza sorduk 😃
Bide ikimizi kabul ediyormuş 😅😅😅
😂 kanka öyle sor ne olacsk en fazla bi reddedilme
Reel sevıyorum bn z
Hahahahahaha kanka tecrübeli ol bu konuda o seçer bir şey diyemem
Yani haklısın tabi , sormaya çekindik vs bundan sonra çekinmem
İstanbul'da yaşıyorsan yarın takılırız :d veya Bursa Düzce felsn
Nerede yaşıyorsun :)
İzmir’de