Cinsel Yaşam Hiç seks yapmadım, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 22 yaşındayım yapmadığım için çok şey kaybettim mi. Hiç seks yapmadım, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. gayet doğal ben de 20 oldum hala yapmadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstemediğinden dolayı mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok be kardeşim kimse anadan doğma seks yapmış değiliz 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ha öyle mi Yorumla kanka35 +1 yıl haklısın Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır. Azınlıkta olduğun için yanlış olduğunu düşünme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O yaşta milli olmamışsan erkeğim diye dolaşma bence. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kral ben siz gibi onunla bununla yatmıyorum ::)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karına sakla sen kendini sonra gidip kaç kişinin patlattığı belli olmayan birisiyle evlenirsin anlamazsın da seni esnek benimki falan diye yerler. Yorumla Soran +1 yıl Geçmişi olan biriyle evlenmem senden daha bilgiyimdir kral yapmasam da neyin ne oldğnu biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam KRAL aynen bu yoldan devam et sen. Yorumla
durusehr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey kaybetmedin. Temiz kalmaya devam et. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl : ) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de aynı yaştayım yapmadım geç kalmadın 1 10 Yorumla kanka35 +1 yıl öyle düşünme tertemizsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kanka35 mutluyum😄 Yorumla kanka35 +1 yıl ne mutlu sana seni tanımak şans olurdu Yorumla Soran +1 yıl Oh oh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oh oh😄 Yorumla Soran +1 yıl İyi diyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Hemen özele geçelim hajsnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nooğ Yorumla Soran +1 yıl Offffff Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gayet doğal ben de 20 oldum hala yapmadım
İstemediğinden dolayı mı
Yok be kardeşim kimse anadan doğma seks yapmış değiliz
Ha öyle mi
haklısın
Hayır. Azınlıkta olduğun için yanlış olduğunu düşünme
O yaşta milli olmamışsan erkeğim diye dolaşma bence.
Kral ben siz gibi onunla bununla yatmıyorum ::))
Karına sakla sen kendini sonra gidip kaç kişinin patlattığı belli olmayan birisiyle evlenirsin anlamazsın da seni esnek benimki falan diye yerler.
Geçmişi olan biriyle evlenmem senden daha bilgiyimdir kral yapmasam da neyin ne oldğnu biliyorum
tamam KRAL aynen bu yoldan devam et sen.
Hiçbir şey kaybetmedin. Temiz kalmaya devam et.
: )
Niye yapmadin simdiye dek
Ben de aynı yaştayım yapmadım geç kalmadın
öyle düşünme tertemizsin
@kanka35 mutluyum😄
ne mutlu sana seni tanımak şans olurdu
Oh oh
Ne oh oh😄
İyi diyorum işte
Evett
Hemen özele geçelim hajsnd
Nooğ