Enfeksiyon kapmışım fitil ve ilaç verdi bir daha böyle olmaması için temizliği nasıl yapmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılHer tuvaletten sonra batikonla yıka daha kısa sürede geçer. Sonrasında yapacağın çok bir şey yok. Umumi tuvaletlerden uzak durup pamuklu çamaşır giymek dışında.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılic camasirini sikca degis ve killarini fazla uzatma ve oyle sabunlar bilmem neler surme bozuyor vajinanin phsini suyla diyorlar genelde sadece
412 Yorumla
Soran1 yılTamamdır öyle yspucsm ben bunları biliyordum ama ekstra belki biliyorsunuzdur diye yazmak istedim
Cevap sahibi1 yılbalim bunlari yaptiktan sonra zaten iyisindir ama cok stres vs yaptiysan da belki olmus olabilir..
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılNasıl oldu son durum nedir
Soran1 yılselam bu saate kadar dönüş yapamadığım için özür dilerim yoğun çalışıyordum. Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanıyorum ve akıntı koku yüzde 85 oranda azaldı çok faydasını görüyorum. Nemli olunca kaşınıyor sadece o kadar onun dışında özgüvenim yerine geldi cinselliğe isteğim çok çok arttı
Cevap sahibi1 yılSorun yok canım. İyileşmesine sevindim. Normalde cinsellik yaşıyormusun peki yani varsa yaşayabileceğin yaşa gider isteğini rahatla
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç bu arada evli falanmisin
Soran1 yılEvli değilim 24 olucam normalde cinselliği düzenli yaşıyorum ama doktorun demesi üzerine 3 hafta ara verdim sonra tekrardan başlıcam cinsellikten uzak durmak beni zorluyor
Cevap sahibi1 yılAnladım canım anal yapmayı da mi yasakladı öyle idare et geçici zorlaniyorsan
Soran1 yılAnal için bir şey demedi genel olarak 3 hafta yapma vücut toparlasın dedi anal biraz zorluyor aşkım
Cevap sahibi1 yılDenedin mi ki. Daha ilk seferlerindeyse normal canım benim alismasi lazım ve kayganlastiricisiz yapma ve acele etmeyin alışıp genişledikçe daha rahat alırsın herkeste öyle olmuştur zaten bende direkt ilkte alamadım ki öyle yillardir yapiyormuscasina
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
İç çamaşırını en az her gün değiştir o bölgeyi temiz tut. Bir de kimyasal şeyler kullanma sabun krem vs. şeyler.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Tazyikli suyla temizle sonra camisir suyuna batir 1 saat kalsın elde citile kurutmaya atma sonra cekmesin bence temiz olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu arabaları yıkadığımız tazzikli suyla yıkamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSürekli yıka kanka iç çamasırlarına dikkat et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen lazere gittim işe yaramadı evde epilasyon cihazları var Philips onu kullanıyorum bazen de elimle yoluyorum
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Baris2480 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Baris2480 o olmaz cogaltr kalın çıkarır
Gizli Üye(18-24)1 yılBen sadece suyla yıkıyorum
22 Yorumla
Soran1 yılYeterli oluyor mu ya
Gizli Üye(25-29)1 yılÇişten sonra suyla yıkıyom başka nasıl yapılacak
26 Yorumla
Soran1 yılBen amuda kalkarak yapıyordum. Ekstralardan bahsediyorum
Cevap sahibi1 yılSmpwmd ekstra bişi yok iç çamaşırı her gün değiştirilmesi gerekiyor bide dışarda tuvalete gitmemeye mümkün olduğunca özen gösterilmeli
Soran1 yılTamam aşkım teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim geçmiş olsundu
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Orayı yıkarken önden arkaya çekerek yıka
00 YorumlaÖnce hijyenik olmalısın tkpet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl enfeksiyon kaptın
11 Yorumla
Soran1 yılDışarının WC’lerinden diye düşünüyorum
1 yılTazyikli su ile abla
10 YorumlaOMO Matik kullan
00 YorumlaGenital duş jeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıılı bırakıyon muu
02 Yorumla
Soran1 yılYok hayır düzenli olarak alırım tüyleri
Cevap sahibi1 yılKilodunu ne sıklıkla değişiyon
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden enfeksiyon kaptinki
06 Yorumla
Soran1 yılDışarının WC’lerinden ya dikkat etmedim kapmam dedim kaptım
Cevap sahibi1 yılHmm anladim saglik diliyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim iyi ki. Varsın
Cevap sahibi1 yılSagol sende yapabilcegim bise var mı . 😂
Soran1 yılMesajın nasıl destek oldu bir bilsen 🤣 teşekkür ederim iyiyim şu an varol
Cevap sahibi1 yılHahahah ciddimi hemen duzeldin dimi 😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler