Cinsel Yaşam Vajina temizliği nasıl yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Ay benm cok var nasil yaptiniz? Güncellemeler1 yıl Cok uzadi off dolasmis birbirine Vajina temizliği nasıl yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kolonya döküp çakmakla yakardım ben saniyesinde kıllardan kurtulurdum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya sacmalama Yorumla s Taciiiii 1 yıl hiç zahmetli olmuyor ama Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İtina ile ile kaymak gibi yaparız sorun degil 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Epilasyon aleti 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cok aciyo Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl her şey acıtıyor gülüm Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gel ben yapayım temizliğini 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi tek senden teklif geldi Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yaptığım bişi zor değil benim için ama sen dayanabilirmisin kıl kökleri kalınsa zor Yorumla Soran 1 yıl Kalin Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Çok uğraşırız çok Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Gel alayım diyorum ya ne kadar uzun Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Orman mı şu an 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Mrbrawn 1 yıl Çok mu Yorumla
zxkaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Bana kalırsa vajina da kıl baya estetik gözüküyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Keske kocam olsan Yorumla zxkaa 1 yıl Olurum Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kanka alabilirsin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Knk mal msn aciyo Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Güzelce sabunla acımaz Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Açıyor mu hala Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Sabunla ya da jel sık jiletle Yorumla Soran 1 yıl Off öyle yapicam sanirimm Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Kanka ni normale dönsene Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Losyonda var kendinde kremli sabunla yapablrsn 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Konuyla ilgili bence mi okuyabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence daha güzel kıllı 😍😍🔥🔥 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam gelir misin Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaymak ol 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kolaysa yap Galatali66 1 yıl Yapiyim
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Su ile 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Enginnnn😂😂😂😂 Yorumla Engin28 1 yıl Beyaz sirke Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok yala jfjf Yorumla Engin28 1 yıl Ciddi beyaz sirke temizleyici özelliği var ayrıca nazardan korur Yorumla Soran 1 yıl Hm Yorumla
BenGeldim01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Kadindan cok erkek cvb vermis 😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler herseyi biliyo Yorumla BenGeldim01 1 yıl Onu temizlemeyidemi Yorumla Soran 1 yıl Tabiki sen temizledn mi? Yorumla BenGeldim01 1 yıl Herkes kendi isini yapsin banane Yorumla Soran 1 yıl Kizma ya kizma Yorumla BenGeldim01 1 yıl Yok ya ne kızacam 😡 Yorumla
Kenanmiroğlu33 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Lazere git 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kimse lazer demedi tek sen Yorumla Kenanmiroğlu33 1 yıl Lazer daha etkili olur işte gitsene Yorumla Soran 1 yıl Ya ben lazer alim evde yapim diye düsünmüstüm? Bilemedm Yorumla Kenanmiroğlu33 1 yıl Lazeri evde yapamazsin ki ağdayla yapacan Yorumla
Burak0234 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Tüy dökücü Krem kullan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Off ise yaramio bide vajinam cok yanio Yorumla Burak0234 1 yıl Ben sana kendi sattığım ürünü gönderim çok iyi Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. iğrennnçççç 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏿♀️ Yorumla Soran 1 yıl Karin böyle olsun da gör !! Yorumla KotuAdamxx 1 yıl lazer epilasyon diye bişey var demiii Yorumla Soran 1 yıl Evde mi yapim Yorumla Soran 1 yıl Onlar bedava degil knk Yorumla KotuAdamxx 1 yıl philips in falan var 15-20bin arası gayet de güzel Yorumla Soran 1 yıl Evet phillipse bakiyodum Yorumla KotuAdamxx 1 yıl sadece bakmakla kalma kullan :D Yorumla Soran 1 yıl ya da lazerciye mi gidim? Gercekten gpzel mi phillips Yorumla KotuAdamxx 1 yıl lazerci bayan olsun yoksa iş bitince bi deneme yapmak ister :D Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aldik 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Napcam yardim Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Makas ile al Yorumla Soran 1 yıl Tamamen kurtulmim mi Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Yokk Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ağda ile yap 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duruyor yerınde 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu nasıl soru 😂 0 22 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏿♀️🤦🏿♀️ Yorumla Soran 1 yıl Kes sesini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normalde nasıl alıyorsun ki Yorumla Soran 1 yıl Ajajajjsjjs almiyom pek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden hkshks Yorumla Soran 1 yıl Aciyo benim canim tatli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah haklı bir sebep hksjksk kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sal gitsin ya kimse görmüyor zaten anladığım kadarıyla 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahhaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özele cagiran birisi vardi gittin mi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sendin dimi o Yorumla Soran 1 yıl Tahmin etmistim yasin ayni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be ben değildim mühendis mi ne var ya onu diyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyom gitmedim baska kadina yazmis hepsi p kafina yorum yapti sildim yorumu benim yorumda fokus ben olmaliym yalan mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah çok haklı bir isyan 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bana yorum bile yapmadan o kadina yazmis col üzücü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel ben sana fokuslarim 😁😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha ayn öyle böyle kadinlar bilerk yaziyo ilgi cekmek icin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemiyorum neden yazdiarini da gel ben sana fokuslanicam işte 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa yookkkkk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin 😂 Yorumla
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Sakın alma sakınnn 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Killi mi kalim. Yorumla Bigboysxx 1 yıl Evet sakın alma çok zararlı Yorumla Bigboysxx 1 yıl Of en sevdiğim kesme sakın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
kolonya döküp çakmakla yakardım ben saniyesinde kıllardan kurtulurdum
Ya sacmalama
hiç zahmetli olmuyor ama
İtina ile ile kaymak gibi yaparız sorun degil
Epilasyon aleti
Cok aciyo
her şey acıtıyor gülüm
Gel ben yapayım temizliğini
Cidden mi tek senden teklif geldi
Yaptığım bişi zor değil benim için ama sen dayanabilirmisin kıl kökleri kalınsa zor
Kalin
Çok uğraşırız çok
Gel alayım diyorum ya ne kadar uzun
Orman mı şu an
Evt
Çok mu
Bana kalırsa vajina da kıl baya estetik gözüküyor
Keske kocam olsan
Olurum
Kanka alabilirsin
Knk mal msn aciyo
Güzelce sabunla acımaz
Açıyor mu hala
Evet
Sabunla ya da jel sık jiletle
Off öyle yapicam sanirimm
Kanka ni normale dönsene
Losyonda var kendinde kremli sabunla yapablrsn
Konuyla ilgili bence mi okuyabilirsin
Bence daha güzel kıllı 😍😍🔥🔥
Gizliden çıksam gelir misin
Kaymak ol
Kolaysa yap
Yapiyim
Su ile
Enginnnn😂😂😂😂
Beyaz sirke
😂😂😂😂😂😂
Yok yala jfjf
Ciddi beyaz sirke temizleyici özelliği var ayrıca nazardan korur
Hm
Kadindan cok erkek cvb vermis 😂
Erkekler herseyi biliyo
Onu temizlemeyidemi
Tabiki sen temizledn mi?
Herkes kendi isini yapsin banane
Kizma ya kizma
Yok ya ne kızacam 😡
Lazere git
Kimse lazer demedi tek sen
Lazer daha etkili olur işte gitsene
Ya ben lazer alim evde yapim diye düsünmüstüm? Bilemedm
Lazeri evde yapamazsin ki ağdayla yapacan
Tüy dökücü Krem kullan
Off ise yaramio bide vajinam cok yanio
Ben sana kendi sattığım ürünü gönderim çok iyi
iğrennnçççç
🤦🏿♀️
Karin böyle olsun da gör !!
lazer epilasyon diye bişey var demiii
Evde mi yapim
Onlar bedava degil knk
philips in falan var 15-20bin arası gayet de güzel
Evet phillipse bakiyodum
sadece bakmakla kalma kullan :D
ya da lazerciye mi gidim? Gercekten gpzel mi phillips
lazerci bayan olsun yoksa iş bitince bi deneme yapmak ister :D
Aldik
Napcam yardim
Makas ile al
Tamamen kurtulmim mi
Yokk
Ağda ile yap
Epilasyon lazer..🤔
Duruyor yerınde 😀
Bu nasıl soru 😂
🤦🏿♀️🤦🏿♀️
Kes sesini
Normalde nasıl alıyorsun ki
Ajajajjsjjs almiyom pek
Neden hkshks
Aciyo benim canim tatli
Ahahah haklı bir sebep hksjksk kaç yaşındasın
25
Sal gitsin ya kimse görmüyor zaten anladığım kadarıyla 😂
Ahahahhaha
Özele cagiran birisi vardi gittin mi 😂
Sendin dimi o
Tahmin etmistim yasin ayni
Yok be ben değildim mühendis mi ne var ya onu diyorum
Evet biliyom gitmedim baska kadina yazmis hepsi p kafina yorum yapti sildim yorumu benim yorumda fokus ben olmaliym yalan mi?
Ahahah çok haklı bir isyan 😂
Bana yorum bile yapmadan o kadina yazmis col üzücü
Gel ben sana fokuslarim 😁😂
Ahahha ayn öyle böyle kadinlar bilerk yaziyo ilgi cekmek icin
Bilemiyorum neden yazdiarini da gel ben sana fokuslanicam işte 😂
Yaaa yookkkkk
Sen bilirsin 😂
Sakın alma sakınnn
Killi mi kalim.
Evet sakın alma çok zararlı
Of en sevdiğim kesme sakın
Yaşın kaç