Evet penis boyu ve kalınlığı ile aşırı gurur duyuyor, tamam bu anlamda gurur duymakta haklı bunu kabul ediyorum. Ama ilişki anında bana sürekli olarak bu kalınlığı bir arkadaşına göstermek ister misin, arkadaşında şu güzelliği görsün mü, bu kadar büyük olduğu için arkadaşın seni kıskansın istemez misin, hadi göster onu birine diyor.
Bana bunları soruyor ve söylüyor. Normal mi? Evet doğru bazen benimde hoşuma gidiyor ve yükselmemi sağlıyor, peki ben kime ne diyerek gösterebilirim ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik seks değil cinsellik tutku haz zevktir sevişmekten biraz bedende biraz akılda iz bırakmaktır bedeni sevişerek doyurmaktır arzuları yaşamak biraz özgür olmaktır
Cinsellik iz bırakmak gece yatağa girince akla gelmektir olmaması gereken biriyle yaşanacak bile olsa offff muhteşemdi yaşamaya değdi demek değil dedirtmektir
Cinsellik kendi zevkimizi düşünerek değil karşımızdakini mutlu etmeye çalışarak yapmaktır
Partnerler karşılarındakini mutlu etmeye odaklı olursa herkes mutlu olur02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için,
Cevap sahibi1 yıl👍
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılBirincisi sevgili değilsiniz ikincisi bahsettiğin kişi sapık üçüncüsü başkalarının ilgisini çekip onlarla da ilişkiye girmek sadece nesnesine doyurmak kendisini tatmin etmek istiyor eğer birazcık aklın varsa böyle zihniyeti bozuk sapıklardan uzak durursun
02 Yorumla
Soran1 yılYok hayır, biz sevgiliyiz. Başkaları ile ilişkiye girmekten bahsetmiyor yalnızca benim başkalarını kıskandırmamı istiyor.
- 1 yıl
Sende zavallısın o da
Gizli Üye(25-29)1 yılSende ona benim * . M çok güzel , erkek arkadaşına benim * ... ın resmini göster, etkilenecek mı de, demezsen kardeşimsin, bu çocuk seni si. İp bırakacak.😂😂😂😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBunu demezsen kanser ol, AIDS ol ve öl, hak ediyorsun.
1 yılBenim ki iri ve baya baya bir kalın, gören hayatının şokunu yaşıyor, çok tatlı ve şekilli, aşırı derecede öz güvenliyim, fakat hiç bir zaman kimseye bahsetmedim.
04 Yorumla
Soran1 yılYani bilemedim, işte kişiler birbirinden farklı sanırım.
- 1 yıl
Farklı bir amacı var galiba,
Soran1 yılmesela
- 1 yıl
Sana resmini arkadaşına göster demesi, arkadaşın peninin resmini görünce, oda ister diye düşünüyor kesinlikle.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
1 yılUlan ne sorunlu insanlarsınız siz ya. Hiç mi psikolojik sağlığınızı önemsemiyorsunuz? Olm bak çok pişman olacaksınız aklınızı başınıza alın. Bu şekilde ilişkiler yqşayıp tükeneceksiniz. Bqk etraf düşkün kadınlardan geçilmiyor. Akıllı ol akıllı 🌺
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim, oluyor bazen işte böyle sorunlar.
- 1 yıl
Kendşne dikkat et kızım benden sana küçük bi öneri takmamakta özgürsün tabi 🌺
Gizli Üye(25-29)1 yılYahu niye sapik demiş herkes. İlişki anında insan zevkten doğru yanlış ayırt edemez ki o an zevke gelmiş söylemiş normal sohbet annda demiyosa ne gibi bir sakıncası var. İlişkide de yasak koy koy yani öyle de olmaz ki sıkar biryerde
31 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum tam olarak sadece bazı şeyleri anlamaya çalışıyorum veya çabalıyorum ama evet dediğin de doğru bu sadece ilişki anında oluyor ve o anın hazzı ile sanırım bende kapılıyorum ve ona bu rahatlığı ben veriyorum bilemiyorum yani nasıl bir durum
1 yılKnk önce teyit iste netten bulmuş olabilir
Ama boyut doğruysa ve senden bunu istiyorsa sende nudeni at o da kankalarına göstersin
Bu güzelliği herkes görmeli01 Yorumla
Soran1 yılTeyit derken anlamadım ne demek istediğini
1 yılSapkın kişilik o ya. onun yolunda giden zindan çukura girer
31 Yorumla
Soran1 yılİnanın gerçekten de bilmiyorum. Evet seviyorum bu doğru belki de bu özgüveni ona ben sağlıyorum buda doğru. Çünkü evet bazen bu duruma yükselerek karşılık veriyorum nedeni sahip olduğum güzellik ve o bununda birilerini kıskandırmamı istiyor. Ama bazen de aklımı karıştırıyor.
seni sktiği yetmemiiş arkadaşına da göz koymuş fanatzi ypıp grup yapmak peşinde. tercih senin seni yokluyor
04 Yorumla
Soran1 yılYok ya sanmıyorum böyle bir ihtimal olabilir mi yani normal süreçte konusu dahi geçmiyor
Soran1 yılMesele bir erkek olarak sen öyle mi yapardın ki
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok kurnaz bir sevgilin var amaç arkadaşlarını tahrik etmek fantezi kuruyor kafasında
18 Yorumla
Soran1 yılTahrik etmek mi kendisi ile övünmek mi eğer övünmekse bunu gerçektende hak ediyor mu bir sürü aklımı karştıran şey var benim
- 1 yıl
Yani kafasında tilkilikler var buradan çok detay veremiyorum sana ama birkaç tane bir şeyler var onun kafasında
Soran1 yılMesela
- 1 yıl
Buradan detay veremem
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Yani uluorta konuşulacak mevzular değil
Soran1 yılTamam neyse önemli değil
- 1 yıl
Peki istersen dm den anlatırım
- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılHayatta, p*nisi haricinde başarabildiği hiçbir şey olmayan, zavallı eziğin teki. Net.
11 Yorumla
Soran1 yılEzik ve düşük biri değil. Şimdi bu anlamda hakkını yemek bana göre de değil.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun niyeti senin arkadaşlarına penisinin reklamını yaptırıp onlarla ilişki kurmak sakın bir şey söyleme hatta onlar daha büyüğünü yemişler de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAraniza birini almak istiyor yuh artik seni yokluyor resmen
610 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir şey olabilir mi bunu anlayamıyorum, bu anlamda hiç bir şey bahsetmedi.
Cevap sahibi1 yılDaha ne desin
Soran1 yılBöyle bir ifade ya da belirti hiç bir zaman olmadı, yani içinde var mı bilmiyorum ama açıkça bir söylem olmadı. Daha çok sahip olduğun güzellik ile seni hep kıskansınlar, birileri seni kıskansın gibi söylemleri oluyor.
Cevap sahibi1 yılBu kadar kendini ovmesi de itici.
Soran1 yılNormal zamanlarda sahip oldukları maddi ya da manevi konularda böyle davranmıyor. Ama böyle anlarda bunu bana söylüyor, tamam kabul ediyorum bu o an bana değişik bir haz veriyor ve ona da bunu devamlı söylemek rahatlığı da bunu ona hissettirmemden geliyor.
Cevap sahibi1 yılSende bi tuhafsın o zaten apayrı laf olarak bile kiskanmamanda ilginc
Cevap sahibi1 yılBenimki mesela sen benimsin, hepte benim olacaksın der arada ama senin gibi seyler dese hayırdır derim yani hosuma kelimesi bile gitmezdi
Soran1 yılSeviyorum, kıskanmıyor da değilim aslında ama bilemiyorum o an onu haklı buluyorum ve bu hazza dönüşüyor. Yoksa normal zamanlarda ve o anlarda da bana karşı seninkine benzer söylemleri de oluyor. Diğer taraftan da bu kadar özgüveni hak etmek konusunda haklımı tarafında emin olmak gibi bir isteğimde var ama bu kesinlik arkadaşım veya beni tanıyan biri olamaz yani
Cevap sahibi1 yılKardeşim şey herkeste var sürekli dillendirmesi itici afedersin kendini bi b saniyor sende müsade ediyoesun
Soran1 yılTam olarak bunu bende merak ediyorum işte bunu gerçekten hak edebilir bir şey mi, yoksa bana abartılı mı yaklaşıyor. Merak ettiğim ve emin olmak istediğim taraf aslında burası. Evet bunu bilmek istesem de bu kişi benim arkadaşımın olmasının mümkünü yok
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumlayalım yanı gostremek ıstedıgın arkadasın var mı
36 Yorumla
Soran1 yılYani bu yakın bir arkadaşım tabii ki olamaz ama isterseniz olabilir evet
Cevap sahibi1 yılSorunu begeneyım o halde bana yaz
Soran1 yılTamam bekliyorum
Cevap sahibi1 yılIstek at sen bana
Soran1 yılSoruya beğeni gelmedi ama nereye istek atmalıyım
Cevap sahibi1 yılBana at ıstee cıktım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok eşli bir adam bence , ona göre düşün karar ver 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin bazılarında seks sırasında üçüncü konuşmak tahrik ediyor çoğu zaman hayalde erkek olur bu seninki arkadaşlarına takmış beğendiği var mı sen sor kime göstereyim diye
00 YorumlaNe uzunluğu ne kalınlığı en güzeli içinde fazla Duran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden başkasına göstereceksin ki sen seviyorsan seviyorsundur ben sevdiğim kişiyle biseyler yasadiysam başkasını iliskime katistirmam tehlikeli biri bence uzak durmaya calis
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim, bazı şeyleri de anlamaya çabalıyorum. Bakalım,
Cevap sahibi1 yılDikkatli ol pişman olursun sonra
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadaşını da aranıza alıp üçlü yapma hayalleri kuruyor işte
01 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum normal zamanlarda böyle değil çünkü
Kendisi seks esnasinda asiri yukseliyorsa fantezi amacli demis olabilir. Yoksa sende burdan birine yorumlat gonlu kirilmasin.
13 Yorumla
Soran1 yılTabi tabi sadece ilişki anında bu böyle oluyor
Soran1 yılOlabilir bakalım artık, bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Boyutum 23 cm. Emin ol benimki kadar değildir. Videolarım resimlerim var
08 Yorumla
Soran1 yılPek inandırıcı gelmedi ama doğrudur diyelim o zaman
Soran1 yılEmin değilim bilmiyorum
Soran1 yılEvet buradayım
Soran1 yılTamam
1 yılArkadaşın fantezi arıyor
23 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum tam olarak ne olduğunu emin değilim ve anlamaya çalışıyorum
- 1 yıl
boş ver anlama
Soran1 yılNeden ki neden böyle söyledin
Normal değil apayrı fantezileri vardır bunun
25 Yorumla
Soran1 yılOnun dışında bir sapkınlığını ya da bunlar dışında farklı ifadelerini almadım şimdi, ama belki de haklı olabilirsiniz. Yani ileride insanlar düşüncelerini değiştiriyor olabilir.
Soran1 yılAçıkçası böyle bir şey hiç aklıma gelmedi ve bahsetmedi de. Çoğunluk olarak sahip olduğum ile ilgili birilerinin beni kıskanması isteği var. Yani bu kadar öz güveni gerçekten hak ediyor mu bu tarafından da çok çok emin değilim ama galiba evet hak ediyor.
Soran1 yılGrup gibi bir şey ne düşündüm ne de aklıma geldi. Bu tabii ki kapalı bir durum ama evet o an ile birlikte haz almam ve bunu da onun sezmesi ona rahat olmasını sağlıyor. Çünkü o an çok cezbedici söylüyor ve an ile de birleşince öyle oluyor. Ama bu kadar özgüveni hak ediyor mu bunu da bazen bilmek istiyorum. Ama arkadaşım fikri olması imkansıza sürüklüyor.
Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Seni grup sekse hazirliyor dikkat et
11 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum gerçekten, çünkü buna dair bir ifadesi hiç olmadı
Gizli Üye(36-45)1 yılfantezi peşinde sen birine gostersen onunda hayran kalma ihtimali var onuda * ya da grup düşünceleri yüksek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılKaç kıza attın fotoğrafı merak ettim 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Grup yapmak istiyor belli ki anla işte ya 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKendi ozguveni yok ozaman
00 Yorumla
1 yılüçlü çektirmek istiyor olabilir sdfsdfsd
15 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
- 1 yıl
aranıza 3. biri
Soran1 yılHe böyle bir şey hiç söylemedi gerçekten de sadece birilerinin sahip olduğum şey ile ilgili kıskançlığa girmesini istiyor
- 1 yıl
belli olmaz sen dikkat et
Soran1 yılDikkatimde olur
1 yılKaç ki
11 Yorumla
Soran1 yılÖlçmedim ölçü olarak inanın bilmiyorum ama epey bir büyük diyebilirim sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eziktir o
02 Yorumla
Soran1 yılYok yok gerçekten değil, sadece özgüveni fazla yüksek. Aksine oldukça eğitimli ve kültürlü,
1 yılGrup yaptığım aileler boyleydi
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
İlk başta. Bu söylemlerle başlıyorlar.. denesek olur mu. Ama en zevklisi. İki kadınla olan
Soran1 yılneyse
- 1 yıl
Siz hangi şehir. Ve eşin gerçekten senle beraber başka bir kadınla da aynı anda grup yapmak istiyor. Bu besbelli
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrıl bundan
219 Yorumla
Soran1 yılAma diğer taraftan da seviyorum, bazen senin gibi düşünmüyor da değilim ama vazgeçemiyorum. Tamam kabul ediyorum onun o anlarda öyle söylemesi benimde hazzımı yükseltiyor belki de ona bu rahatlıkta bunu hissettiği için oradan geliyor olabilir.
Cevap sahibi1 yılBen bu tarz fantazisi olan adamdan uzak dururum eğleniyosan eğlen ama ciddi ilişki no bence
Soran1 yılBunun ne olduğunu bilmiyorum, bu bir fantezi mi ki acaba. Yani çoğunluk olarak seni kıskanmalarını istiyorum diyor. Aslına bakarsak evet benim gözümde çok iyi gibi ama biri tarafından da kıskanılacak kadar mı ben bundan da o kadar emin değilim.
Cevap sahibi1 yılNe alaka büyük olunca kıskançlıktan ölüyo muymuş herkes kendi arkadaşlarına göstersin o zaman
Soran1 yılGüldüm gerçekten :) Hiç böyle bir şey söylemek aklıma dahi gelmezdi cidden. Tamam bunu söylediği zaman bu o haz ile beni de yükseltiyor zaman zaman ama bunu beni tanıyan bir arkadaşıma sanırım yapamazdım. Yani evet bazen bende olabilir mi diyorum. Çünkü bu kadar özgüveni hak ediyor mu diğer taraftan da bunu bilmek istiyorum.
Cevap sahibi1 yılYani psikolojisinde çok büyütmüş bence penis boyutu olayını onunla öne çıkıyor işte kendine göre çevresinden kaynaklı olabilir sağlıklı gelmedi bana
Soran1 yılEvet galiba bundan bir kere de olsa emin olmak istiyorum sanırım. Bu konuda objektif bir yaklaşım ile bana net fikrinizi söyler misiniz, evet bu arkadaşım olması mümkün değil ama bunu anlamak ve emin olmak isterdim.
Cevap sahibi1 yılPenisi hakkında ne düşündüğümü sormuyorsun heralde 😂 anlamadım tam sorunu
Soran1 yılAslında evet doğru anladın ben bunu bir kere de olsa merak ediyorum, bu kadar özgüveni hak ediyor mu yoksa gereksiz yere bana mı böyle davranıyor bunu bir kez bilmek isterdim.
Cevap sahibi1 yılYani farklı ama seni yargılamıyorum tabiki bana hitap etmiyor böyle şeyler çok istiyosan yorumlıyım yani neyini yorumlucam onu da çok anlamadım ama
Soran1 yılAnlayışın için teşekkür ederim, yani bunu benmi böyle algılıyorum yoksa gerçekten mi böyle bunu bilmek ve anlamak istiyorum.
Cevap sahibi1 yılBana göre erkeklerde penis boyutu kadınlarda kalça büyüklüğü vs tamamen zevk her türlüsünün de çok seveni var ve kendi özgüveni ni böyle değişken bir şeye bağlamak yanlış geliyor istersen atabilirsin ama
Soran1 yılBu konuda çok haklısın bunu daha önce anladım evet. Neyse bir bakalım o zaman çünkü tam olarak anlamak istiyorum, kısa bir süre için gizliden çıkın, ben hemen yazıyorum. Yeniden hemen kapatırsın.
Soran1 yılBu arada ben bekliyorum
Soran1 yılSanırım işin çıktı veya şu an müsait değilsin,
Cevap sahibi1 yılÇıktım yazabilirsin
Soran1 yılGeldim geldim
Soran1 yılYazamıyorum ama takip ediyorum bilgin olsun,
Cevap sahibi1 yıltamam canım
1 yılÇok tipsiz de sjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılnormal falan degil
11 Yorumla
Soran1 yılBende bazen normal olmadığını düşünüyorum, hatta daha fazlasını da düşünüyorum. Ama seviyorum da, bilmiyorum içim ve aklım karışıyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılGay demekki oğlan
03 Yorumla
Soran1 yılYok olmadığından ben eminim. Öyle bir şey yok gerçekten de,
Cevap sahibi1 yılVardır sana söylemiyordur
Soran1 yılOlsa muhakkak sezerim
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ayrıl direk
05 Yorumla
Soran1 yılAma seviyorum işte yani her açıdan seviyorum.
Soran1 yıl:( Bu zor galiba
Soran1 yılBakalım, zaman diyelim.
Gizli Üye(30-35)1 yılAnca bahsedebilirsin
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım penis boyu konusunda fazla özgüvenli ve ilişki anında bana hep şunları soruyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım