Erkek arkadaşım penis boyu ve kalınlığı ile aşırı gurur duyuyor ve ilişki anında bana sürekli olarak bu kalınlığı arkadaşına göstermek ister misin, arkadaşında bu güzelliği görsün mü, bu kadar büyük olduğu için arkadaşın seni kıskansın, göster onu birine diyor. Bana bunları soruyor ve söylüyor. Normal mi? Evet bazen benimde hoşuma gidiyor ve yükselmemi sağlıyor, peki ben kime ne diyerek gösterebilirim ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kesinlikle özgüven sorunu yaşayan aşağılık kompleksi yaşayan birisi. Penisinden başka övünecek bir tek yanı yok ki onu arkadaşlarına göstermeni istiyor. O kadar herkese göstermeye hevesliyse Taksim meydanında indirsin donunu, orada herkese göstersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBazen Bende diyorum bi kankasi icin anlat vs. Goster diye cunku o diger kizin beni arzulamasini dikkatini cinsel anlamda cekmesi istiyorum. Olay tamamamen bu. Beni konussuslae
Ovsunler filan. Ego kasmak icin yapilan bir teknik ve affetmez arkadaslarinada yapistirir Bilgin olsun02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak böyle şeyler oluyor, biri görsün, seni kıskansın, oda beğenecek mi, oda beğensin mi, gibi gibi şeyler
- +1 yıl
Seni sevse bile fantezi dunysinda arkadaslarinda var acik bir sekilde
Gizli Üye(18-24)+1 yılarkadaşın sevgiline "gördüm kalınmış, beraber olalım mı?" dese sevgilin kabul eder bence. gurur duyabilir bir insan fakat başkasına göster ne ya normal değil tabi ki ama çok büyütülcek bir şey de değil. sende kukumu arkadaşlarına yolla de bakayım ne tepki verecek
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle düşünmemiştim güldüm :) Bunu yapmaz eminim çünkü çok kıskanç ama kendisi için bunu düşünüyor bilemedim
Cevap sahibi+1 yılbir şey olmaz ya hangimiz kusursusuz. bırak kusuru bu olsun işine gelir :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Anlamaya çalışıyorum bakalım artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu oc aldatır senı
118 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal olarak beni çok sevdiğinden eminim aslında, sadece penis ile ilgili yüksek bir özgüveni var galiba, belki de anlayamadığım başka bir şey
Cevap sahibi+1 yılArkadasınızı arzuluyor
Soran+1 yılBunu gerçekten anlayamıyorum, hedefli biri mi var onun için yoksa sadece birinin görüp tepkisini mi bilmek istiyor, beğenilmek mi hoşuna giden, beğenilecek kadar da güzel mi, inanın anlayamadığım çok konu var
Cevap sahibi+1 yılBana da öyle dedi evlenme teklifi etti aynı senın ki gıbı bırı sonra bana dedikı baskalarıyla yatalım mesela nasıl bırını begenırsın dedi ne sacmaluyosn dedm bana dedıkı Ben yabancı kızları begenırım dedi onlarla yatarım boylece aldatmamış oluruz Bı kere yatarsak dedi aynı boyle kocaman seyı vardı ayakkabısı delik fakirin biriydi benı de baraka gıbı biyere goturdu dagın basına soguk ta cay ıctık ıtı baglasan durmazdı bir fakır erkeklerden uzak dur cunku en a*m*cı onlar oluyor 2 sana boyle diyen bırısı ileride ne yapar hıc dusundun mu
Soran+1 yılFakir de değil ama övgüyü hak edeceği kadar da var mı onuda bilmek istiyorum. Dediğini bu yüzden yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen de ona de ki benı de erkekknklarına atsana memelerimı de ne dıcek
Soran+1 yılBunu asla yapmaz çok eminim, beni kıskanıyor ama kendini değil. Peki ben Ssze gösterebilir miyim, çünkü anlamak istiyorum bu durumu
Cevap sahibi+1 yılOlur gösterebilirsin
Soran+1 yılTamam bunu bir kez olsun deneyeceğim. Size nasıl gönderebilirim.
Cevap sahibi+1 yılSorunu begenıcem ordan eklersın
Soran+1 yılTamam o zaman
Soran+1 yılSanırım doğru kişi, takip gönderdim ama oldu mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılCok teşekkür ederim ❤️
Soran+1 yılBen teşekkür ederim❤️💕 Çok yardımcı oldunuz🥰
Cevap sahibi+1 yıl🥰❤️
Soran+1 yılSizde durumlar nasıl oldu, kötü demiştiniz en son
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir erkek arkadasim var ona gosterecem de sende erkekleri kiskandirmayi seviyorum sende var mı boyle diyecem de bakalim mevzu kiskandirmammi arkadasinimi duduklemek
01 Yorumla
Soran+1 yılhm
+1 yılKanka sevgilin grup istiyor ve arkadaşından birini arzuluyor
36 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlamamis ise fikri verdin artik dusunsun
- +1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Soran+1 yılİç güdüsünde böyle bir şey olabilir mi yoksa sadece büyüklüğü ile övündüğü içsel bir fantezi olabilir mi
- +1 yıl
İçten gelen bir şey knk çok güvenme ona
- +1 yıl
Sonucu gorunce anlarsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim, dikkate alacağım ama gerçekten bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşına halleniyo olabilir ya da cidden sapık ve bunu diyen erkek utanmadan diyebiliyosa günde kim bilir kaç kıza nude atıp kendini tatmin ediyodur yol yakınken ayrıl psikolojisi normal değil
29 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bazen bende şüpheleniyorum. Sadece bu sebepten telefonunu sürekli kontrol ediyorum. Bana gönderdiklerini kendisi telefonundan siliyor. Bende var ama onda yok. Onlardan bazılarını göster diyor bana
Cevap sahibi+1 yılKızım çocuğun normal bi kafada olmadığını biliyosun düpe düz sapkın ve psikolojisi bozuk sktr et başına bela alma boşuna
Soran+1 yılHaklısın ama yine de istediğini bir kere yapmak istiyorum. Aslında bunu anlamak ve öğrenmek istiyorum. Gerçekten de bu özgüveni hak ediyor mu onu da ayrıca bilmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSaçmaladın iyicee Çok kötüsün mk napıyorsanız yapın ya yakın arkadaşın sevgilinin skine ağzı sulana sulana baksın istersen sen de çöpçatanlık yapıp ikisinin arasını yap evlenince de grup yaparsınız
Soran+1 yılÖyle demek istemedim, sadece anlamaya çalışıyorum. Gerçekten çok güzel olduğu için mi övünüyor bunu anlamak istiyorum. Farklı bir durum ise ne olduğunu öğrenmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu arkadaşının kararı mı belirleyecek? Ne tarafından baksan saçma bi düşünce herkesin zevki farklı sonuçta neyse ben diyeceğimi dedim gerisi sende artık
Soran+1 yılYardımlarınız için teşekkür ederim, biliyorum yardımcı olmak istiyorsunuz ama cevaptan soru, sorudan fikir doğuyor. Dolayısı ile anlamaya çalıştığım konular değişkenlik gösterdi soru ile birlikte. Peki ben bir kere size göstersem nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılSen erkeksin tamam pembeli
Soran+1 yılHayır tabii ki de değilim.
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Grup seks istiyor aslında iki veya fazla kızla. Bunu açıkça söyleyemediği için penisini göstermeni istiyor. Senin tepkini ölçmek için.
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir düşünceseni hiç hissetmedim ama düşünceler genel olarak bu yönde oldu, bende anlamaya çalışıyorum, bakalım.
Soran+1 yılEmin değilim, iç dünyamda bazen yaşıyorum.
+1 yılKiz arkadasinda katilsin diyecek bir kac gune. Hatta seni kiz arkadasinin kucaginda becereyim diywcek
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu sanmıyorum ya belki göstermek tamam, ama bu mümkün değil. Yani asla değil
- +1 yıl
Mumkun degil deme istwk arzu ve hevesler
Soran+1 yılBilemedim gerçekten de
- +1 yıl
Ama sende istiyormusun istemiyor musun onu dusun
Soran+1 yılTmam birine göstereceğim belki ama sonunu bilmiyorum ne olacak
- +1 yıl
Sonu ne olacak aranizda konusacaksiniz oda erkek arkadasininkini sana gostwrecek kiyaslayacaksiniz belki bir sure sonra istermisin kelimesi suzulur dilinizden bi bakmissiniz 2 kiz 1 erkek ust uste sevisiyorsunuz
+1 yılGrup seks istiyor göster dıyerek gösterdiğinde arkadaşın da isteyecek 🤔
71 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir teklif ya da istek hiç hissetmedim, aslında bunu alamaya çalışıyorum ama birine göster demekten ileri gitmiyor. Ya beğenilmek hoşuna gidiyor ya da ben çok beğendiğim için herkes beğenir mi algısına giriyor ya da egosunu körüklüyor anlamıyorum gerçekten de. Aslında ego yapacak kadar mı onu da bilmiyorum oda bunu mu anlamak istiyor bilmiyorum. Aklım çok karışık sadece
+1 yılAdam bütün arkadaşlarına basıyım diyor seninde mi hoşuna gidiyor sende sapıksın desene
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence arkadasina yukseliyor onunla seks yapmak istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mi, yoksa sadece ego gibi bir şey mi, o anlık mı
- +1 yıl
bence ego degil anlik degil bildigin arkadasina yukseliyor
Soran+1 yılCiddi misin, genel olarak mı birine mi, yakın birine mi inan anlayamadım böyle de bir şey sezmedim
- +1 yıl
kimden bahsediyorsa ona
+1 yılduygusal olarak ta seni seviyor öylemi :) bakalım kaç defa daha zükmelik seviyor seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki cinsine bak töbe yarabbi 😂😂😂 hayır bi yerde müzeye koyunda gelen giden seyretsin kıskansın 😂😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılElalemin şeyini görmeyen kendi şeyini piyade tüfeği zannedermiş lfşdfkşsl
00 Yorumla Sende ona de o zaman bende arkadaşınınkini görebilirmiyim de bakalım ne diyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPsikolojik sorunları bunu bende yaşadım adam övgü almak isteyen bir ruh hastası narsist çıktı üzgünüm ayrılmalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yaşadınız mı, aynı şeyler mi.
Cevap sahibi+1 yılEvet birebir aynısı
Soran+1 yılPeki devamında boyut nereye ilerledi, aslında narsist mi bilemiyorum, evet övgü almak ona haz veriyor ama benden başkası da övecek kadar iyi mi gerçekten bunu da ayrıca bilmiyorum. Ama dediğini bir kez de olsa yapmayı deneyeceğim.
Cevap sahibi+1 yılAdam sapık ruh hastası? Ne yaparsan yap
Soran+1 yılİlginç mi desem, güzel mi desem, farklı mı desem, dediğini mi yapsam yapmasam mı aklım o kadar karışık ki. Övgü mü almak istiyor, istiyorsa bunu gerçekten de hak ediyor mu, nedir ne değildir bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Siz ne yaptınız, sonu nasıl ilerledi
Cevap sahibi+1 yılBir halt yapmadık ayrıldık elin pipisine düşkün benim arkadaşıma sarkacak adamını ne yapayım benimle yetinmiyor başkasını beğenir mi diyor sende az aptal değilsin
Soran+1 yılGerçekten aptallık mı yapıyorum acaba, sadece anlamak istediklerim var. Tamam biri görsünde nasıl görsün ne diyeceğim tarafında da kalıyorum. Bir de şu an ne düşündüm, aynı kişiden bahsetme olasılığımız ne kadar yüksek acaba :)
+1 yılha sen nasıl gösteririm diye soramıyosun dolaylı yoldan şansını denemek istedin
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
diyorum ki sen aslında bize sevgilimin penisini kız arkadaşlarına nasıl gösterebileceğini sormuşsun
Soran+1 yılEvet aslında bunu da sordum, evet tamam birine göstereceğim de nasıl, ne diyeceğim yani
- +1 yıl
önce kime göstermek istediğine karar ver
- +1 yıl
çevrende cinselliğe düşkün olan kızlardan birini seç
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel arkadasın var mı.. erkek arkadasının tanıdıgı mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yıloda arkadasını begenmiş olabilir.. bu taktikle ona yaklasma cabasında olabilir:) peki arkadasında cinsel yönden istekli birimi
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek arkadaşında ozguven eksikliği var galiba normal değil öyle davranmasi
02 Yorumla
Soran+1 yılYoksa aşırı bir özgüven mi var onu da bilemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik sorunları olabilir daha önce bir kadin dalga gecmis onla. belli
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi çok anlayamadım
- +1 yıl
Anlama boş ver anlasan bu durumda olmazdim
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ama anlamak için sormuştum zaten bu soruyu
- +1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın derdi sen değilsin arkadaşlarına yürümek 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBu böylemi inan anlayamadım
- +1 yıl
Herhalde öyle bu kadar saf olma bence
+1 yılGöster teyzene pipini oğlum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) ona benzer bir şey galiba
Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Arkadaşlarını da getir grup yakalım diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan böyle bir davranış şimdiye kadar sezmedim
Ayyy iğrenç bı dusunce
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyordu ama yüksek haz aldığım zamanlarda tamam diyorum, nasıl oluyorsa beni de içine çekiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEgosunu tatmin etmek istiyor normal gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılBende bunun böyle olduğunu hissediyorum
- +1 yıl
Öyle öyle egosunu tatmin ediyor daha fazla haz alıyor arkadaşını arzuluyabilir mi cok olmaya bilir ama ana amac ego tatmini iste sen sahipsin herkes boyle birsey ister gbi düşünüyor
Soran+1 yılHeh evet böyle şeyler tam olarak
- +1 yıl
Sorun yok boş ver tamam askim sensin kralsin padisahsin de gitsin 😂
Soran+1 yılAhaha :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadsinda gözü var ve onu dusunuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mi ki, göstermemi istediği hedefli biri mi var
- +1 yıl
E tabiki
Soran+1 yılSanmıyorum ama eğer öyleyse yakında bunu belli eder sanırım
- +1 yıl
Sen öyle sanmaya devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılvay adama bak reklam yapyor :d
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni de reklamcı olarak mı kullanıyor :)
- +1 yıl
aynen pazarlama müdürü :D
Soran+1 yıl:)
Değil tabi saçma yani
010 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ve bunları söylerken o kadar haz alıyor ki, beni de içine çekip bu hazza sürüklüyor ve bazen tamam göstericem oluyorum
Soran+1 yılHayır bunu neden bu kadar istiyor, elimde gerçekten de bir cevher var da ben mi farkında değilim, yoksa yersiz yersiz bir övgü isteğimi, nedir ben bir türlü anlayamıyorum
Soran+1 yılYani evet aslında ediyor, şimdi bunu inkar edemem gerçekten de büyük ve kalın ama övüneceği kadar mı, bunu birilerinin daha mı görmesini istiyor, kıskanılmak mı istiyor yoksa dediğiniz gibi mi bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım da kime nasıl göstereceğim ne diyebilirim ki oluyorum bu noktada
Soran+1 yılTanımayan biri daha mantıklı olabilir galiba
+1 yılİsteğini bir şekilde yerine getir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Elin şeyini görmeyen işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Saçma bir istek
00 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla atmış gibi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil benim de büyük 22 ama ben sormuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBu özgüven mi fantezi mi nedir bir türlü anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılHayır saçmalık sadece ben partmenirme söylemem onlar korkar görünce ve yediklerinde de mutlular yani bunu görüyorum bildirmemin ya da söylememin ona bir faydası yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrup istiyor ya da arkadaşını
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGösterdim beğendi de bakalım ne diyecek
Sergiye koysun hepimiz görelim
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil aslında, orta da bir soru var sadece
Gerçek erkek
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi, normal mi yani?
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ne gerçek ne değil bilemedim yemin ederim
Soran+1 yılAnlamaya çalışıyorum diyelim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendini dev ekranda görüyor bence
00 Yorumlaİğrenç biri yaa
00 Yorumlaİnsta var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım penis boyu ile aşırı gurur duyuyor ve ilişki anında bana sürekli bunları soruyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler