Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımın penisi 15 cm'miş, korkmam normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Arkadaşlar erkek arkadaşımınki 15 cmmiş. Bana çok büyük geliyor korkuyorum normal mi? Erkek arkadaşımın penisi 15 cm'miş, korkmam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yani büyük olmadığını söyliyebilirim korkacak bişey yok🙂 0 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl 15-16 cm normaldir ya korkacak bir şey yok alışınca canını falanda yakmaz... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl en iyi sen bilirsin bunu ve vajinana göre içine girince boşluk kalmazsa iyi kalıyorsa biraz daha iyisini bul 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Henüz birlikte olmadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl penisini nasıl soruyorsunuz veya o nasıl diyor birde şunu anlamıyorum da kim neden ölçer görselde göz alıcı olması en mükemmel ifadesi olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha önce hiç yapmadın mı Yorumla
KömürGözlü Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Sohbetin konusu boya kadar geldiğine göre korkmalısın... Ama boydan değil sonrasından 0 0 Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl normal orta boyda hiç korkma 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kalın da duruyor korktum Yorumla Tcrbe_sextavsiyecisi +1 yıl dursun sorun olmaz.. sen kendi bedeninin potansiyelinin farkında ol yeterki Yorumla Brk911 +1 yıl Selam son soruma bakar mısın yardıma ihtiyacım var Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoo normal boyutunda korkmana gerek yok 2 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani ortalama o boylar zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl türkiye ortalaması. 15cm çok değil inan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalın da duruyor korktum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkcak bişeyyok. çok zorlanmazsın mrk etme Yorumla
istanBULLy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl 15 büyük geliyorsa vay senin haline 😴 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama kalın da duruyor korktum Yorumla istanBULLy34 +1 yıl Ne zaman içine alacaksın Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Sana göre ideal 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden bana göre? Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Daha önce yaşamadınsa ideal sana göre Yorumla Soran +1 yıl Yaşamadım Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yaşınız kaç ki? Yorumla
Kankokusu31 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl normal ki o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalden büyük gibi geldi bana Kankokusu31 +1 yıl yok normali o kadar zaten ortalama
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Türkiye ortalaması. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yani büyük olmadığını söyliyebilirim korkacak bişey yok🙂
15-16 cm normaldir ya korkacak bir şey yok alışınca canını falanda yakmaz...
en iyi sen bilirsin bunu ve vajinana göre içine girince boşluk kalmazsa iyi kalıyorsa biraz daha iyisini bul
Henüz birlikte olmadık
penisini nasıl soruyorsunuz veya o nasıl diyor birde şunu anlamıyorum da kim neden ölçer görselde göz alıcı olması en mükemmel ifadesi olmaz mı
daha önce hiç yapmadın mı
21 Cm benim ki...
Benım partnerim ne yapsın :q
Sohbetin konusu boya kadar geldiğine göre korkmalısın... Ama boydan değil sonrasından
ona büyük diyorsan benimkini görmeye bile dayanamazsın o zaman
normal orta boyda hiç korkma
Kalın da duruyor korktum
dursun sorun olmaz.. sen kendi bedeninin potansiyelinin farkında ol yeterki
Selam son soruma bakar mısın yardıma ihtiyacım var
Yoo normal boyutunda korkmana gerek yok
Yani ortalama o boylar zaten
idare eder.. ağır makinalı değil.
türkiye ortalaması. 15cm çok değil inan
Kalın da duruyor korktum
korkcak bişeyyok. çok zorlanmazsın mrk etme
15 cm küçük bence ama kadına yeter.