Aşk sevgi vs çok güzel duygular olsa da mutlu olunmaz bence...
7 gü
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ne istediğine bağlı olarak değişir
Çok zor ya... Aldatmıyorsan tatminsizsin, aldatırsan şerefsiz... Ya dürüst olup ilişki içinde kalarak cinsel özgürlük talep edersin, ya ayrılırsın...
Cinsellik bir ilişkinin tutuklu mu stabil mi ilerleyeceğini belirler. Tutku yoksa dokunma olmaz. Dokunma olmazsa uyum olmaz. Uyum olmazsa çatışma olur.
bence mutlu olamzsın çünkü her ne kadarda seks onemsiz onemli olan sevgi deskte bir yerden sonra her iki cinste seksten zevk alamıyorsa bazı seyler kotuye gidiyor
Olurum cinsellik açısından çok büyük beklentilerim isteklerim yok zaten yeter ki karşılıklı anlayış olsun saygı olsun anlasabildigim biri olsun
Duyduğun sevgi saygı cinselliğin üzerinde ise, çokta güzel mutlu olunur.
Cinsellikte bir beklenti ama cinselliği keyifli ve tatmin edici duruma getirmek de mümkün. Yani zor bir şey değil
ben olamam çünkü rahat gisetmem ve bu da ihaneti getireceği için ayrılırım
yok geçinirim diyen aldatır bence
Kişiden kişiye değişir olsan olmasanda idare etmesini bilmek lazım.
Arzun ve istegin sadece cinsellige dayalı ise mutlu olamazsın
Çoğu kişi böyle bir ilişkiyi kabul etmez ama bunu tabii ki bir yöntemi var Sen yarıda kalırsan partnerinin mutluluğuyla mutlu olabilirsin bence
İdare eder yinede yapmaya devam ederim Napalim gittiği yere kadar
Kendimi cinsel açıdan tatmin etmenin farklı yolları var; partnerimi sırf cinsellik için terk etmeye değmez.
Olurum hayat ondan ibaret değill
Tatmin olmak, aşk, sevgi ve seks olarak tümlenir, birisi eksik olsa ilişki zor yürür, ama amaç sedece seks ya da gönül eylemek değilse not
evet aşka bakarım ben sadece
Hayır olamam yolları ayiririm
Olunmaz bence herşeyin başı cinselliktir ☺️
Size bir soru sorucam da bana yazabilir misiniz
Aşk varsa duygular diriyse zaten tatmin olunur cinsellik illaki fiziksel olarak değil duygusal olarak da yaşanabilen bir şey bence
Evlilikte evet olmazsa olmaz
Cinsellik yüksek ise zor olur
O zaman neden onunlayim?
Kesinlikle olunmaz
Olmayız ilişki tatmin olmak için yapilir
Bu soru tam bana göre
Zor.
Hayır olmam
Olunmaz
Zor maalesef
Ben olurum
Çok zor ya