Boşanmak çözüm değil çünkü tek eksiklik cinsellik diyelim.
Aldatır mısınız yoksa birlikte bir çözüme mi gidersiniz? (3. kişi gibi)
Aldatır mısınız yoksa birlikte bir çözüme mi gidersiniz? (3. kişi gibi)
Çözümü olan şeyler için sorun çıkartmayın yazıyorum oku; daha önce benzer bir konuda bir şeyler yazmıştım şuraya bırakıyorum mutlaka bunlara dikkat edin bir göz atın umarım size de fayda sağlar. Artık öğrenin ya şu işi yaa. Piyasaya ne çıksa piri olursunuz ya, insanlık tarihi boyunca var olan bir olguyu hala bilmiyorsunuz. Bu bir sok çıkar jimnastiği değildir. Partnerini iyice tanı her santimetre karesinde ne tepki veriyor bunu öğren. Bu ön sevişme dediğin bıdıbıdıyı mümkün olduğu kadar uzat bu süreç önemli. Öpüşmeyi ihmal etme her fırsatta dudaklar birleşsin uyarıcı etkisi oldukça fazla. Oral bu işin olmazsa olmazı iki taraf içinde. Yok sevmiyorum, hoşlanmıyorum, dingil deve bunları yapmıyorsun yapan biri çalıveriyor elinden sevgilini kalıyorsun ortada, ayrıca, bilimsel olarak oldukça sağlıklı ve sterildir vücut sıvıları, tiksinilecek bir şey değil, ağzındaki tükürükten daha temiz okumayan cahil. Bunları öğren. Partnerin hangi pozisyonu seviyorsa onu yapmaya çalış itiraz etme ve kasma kendini, ayrıca korkma kesinlikle acı vermez ne yaparsan yap zevk alacaksın. Birlikte keşfedin en sevdiğiniz pozisyonu çünkü her birinin lezzeti ve uygulaması farklı. Ulan erkek dingil kadını en az 7 kere getiremiyorsan çıkma üstüne git önce erken boşalma sorununu çöz, doktora git ayıp değil, bu olmayan beyninle alakalı bir durum, mekanizma ile ilgisi yok. Şu boy kompleksi olan muşmulalar. Boy ölçüsü zevk oranını değiştirmez çünkü kadının zevk alma noktası dipte değil bu psikozdan acilen çık. Kadın; sende adamı fazla hırpalama, yardımcı ol, kıvamına getirirsen adamı elemanın sana neler yapacağına sen bile inanamazsın. Lütfen bu bir oldu bitti ya da skorsal bir durum değil, bu bir sanattır ve hepinizde bu yetenek güdüsel olarak mevcut ve asla tek kişiyle olmaz. Bu nedenle bencil olma hedefin zevk almak olmasın, partnerine zevk vermek olsun, bak bunu dene zevkin kralını yaşayacaksın. Şu saçma tabundan da kurtul ya. Ulan akılsız fikirsiz hayvanat bile on numara yapıyor bu işi bi siz beceremediniz. Boşanmaların, aldatmaların, mutsuzlukların çok yüksek oranda sebepleri; ağzınızdan düşürmediğiniz bu küfürleri yatakta uygulayamamanızdan kaynaklanıyor.
duygusal yönden bağlılık yönünden bir sorun yoksa sen kendini buna ne kadar hazır hissediyorsun o önemli. cinsel olarak senin gibi olan seni keşfeden ve daha da keşfetmeni sağlayan tutkulu bir tanışma sohbet güvenme olduktan sorna ne kadar adım atabilirsin. gizli kalacak ve o şekilde sana sadık biri olsa mesela. burcu n ne? sen kafa ve bedenen bu duruma ne kadar hazır hissedersin onlar da önemli. bu 3. durum ne zamandır kafanda yer ediyor. kendi başına tatmin ettiğin anlar oluyor mu hala bu eksiklikten dolayı mesela.
bibot bile sitem ediyor bak soran sana sen hala sessizsin ne düşünüyorsun hala 3 . kişi var mı aklında
Hayırdır sen niye derdine kaldın? Yazsam mesaj at diyeceksin mesaj atsam abuk sabuk konuşacaksın bariz.
her mesaj yazan abuk sabuk kouşacak diye bir şey mi var
bu neyin egosu böyle
E sen neyin derdinde ısrarındasın 4 gün geçmiş soruyu soralı dönüp dolaşıp yorum yapıyorsun sana ne yani
:) bi bot kaliteyi biliyor. sorun sayemde kaliteye kavuştu ego yoksunu
sezsice kaybol ortalıktan
Lan kaliteni de al s. git ya egodan bahsediyor kendi ego kasıyor beyinsiz fukara :D
kayyyyyyyyyyyyyyyyyybollllllllllllllllllllllll
Öncelikle durumu konuş, duygusal varsa sizi bu duruma getiren nedir. Belki adımı senden bekliyordur. Hani sen hazırlanırsın seni reddeder, o zaman çözüm aramaya başlarsın yani tam olarak neredesin bilmek lazım.
Benim evliliğim cinsel açıdan çok kötü. Üçüncü kişi olayına da karşı çıkıyor eşim. Ben de cinsel mutluluğu başka mutsuz kadınlarla yaşıyorum eşimden gizli olarak.
Cevap
22Cevap
Keske neye göre yetersiz tam anlayabilseydik ,
Cuckold eğilimler , geçici cözüm bu durumu eşinizle eraber çözebilirsiniz , basit aslında çok basit...
Çocuk olmasa kesin boşanırdım.
Çocuk olduğu için bu opsiyona sahip değilim.
3. Kişi dediğiniz yoldan ilerledim
Birlikte mi yapıyorsunuz yoksa aldatmaktan mı bahsediyorsunuz
Anladım, teşekkürler cevap için.
Anladım
Ben.
Seks arkadaşım evli kocası doyuramıyor bana
Düşüyor iş 😂
Komik bir durum değil bu arada
Yapıyordur yeterli değildir
İkimizde kabul ederseniz 3. Olur ama kıskanç değilse kocan
Kocan seni izlemekten keyif alıyorsa bilemem ama bir uzmana görünün bence aile kavramı önemlidir.
Aldat diyip vebalini almam. Ama çok canın yandıysa ve aldatma niyetine girersen
En sert, mümkün olan en sert şekilde o intikamı alıp ic rahatlaması olur.
Evlenmeden konuşmamanın, denememenin zararları ey kadınlar. Görün halinizi
3. Kişi konusuna açık olup olmadığını bilmiyorsan büyük risk. Tek sorun cinsellikse çözüm bulunmalı bence
Peki siz açık mısınız böyle bir konuya
Tabi
evlisiniz sanırım? aklınızda ne yapmak?
Anlamadım
sizin aklınızdan ne geçiyor? ne planlıyorsunuz
Hiçbir şey
3. kişi fikri sizin isteğiniz sanırım
Sorunu çözmek için cinsel terapistle görüşün
Pproblemşn kaynağını bulup çözmeye çalışırdım
Bitirirdim ki bitirdim de zaten
Cinsel anlamda yetersiz olması çok sıkıntı
Aldatmak doğru değil. Otur bunu onunla konuş.
Ayrılır kendime göre birisini bulurum
Eşinle 3. Kişiyi konuş tabii kabul etmesi zor
Aynı duygular icerindeyim
3. Kişi nasıl oluyor.
Kendi kendini tatmin etsen yetmezmi
Önce sanal dene
İki çözüm de uygun gibi
aldatma olur
Sevgili yap kendine