Önceki ilişkim 5 senelik bir ilişki idi 1 kez cinsel ilişkiye girdim. Pişman oldum ama is isten geçti. Simdi biriyle tanıştım ama seks yapmak istemiyorum artık evlenmek istiyorum yani ciddi düşünmek istiyorum. İlla biriyle seks yapmak zorunda mıyım? Dengeyi nasıl sağlayacağım? Evlenene kadar yapmayalım desem bu kez ben de duramam yani penetrasyon olmadan her seyi yaşayıp onu yaşamayalım desem yanlış mı olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSen çok akıllı bi kızsın. Gayet dolu bi soru sormuşsun bravo valla. burada benzer çok soru gördüm ve çoğu kız anlamıyor senin anlayacagını düşünüyorum.
Hiç yapmazsan bozulur baskasıyla yaptın bana gelince mi aklın basına geldi gibi düşünür. Sende ıstıyosan ortam oluştu yaa yapabilirsin. burada coğu kızın anlamadığı önemli nokta şu; kendini eksikli kusurlu suçlu hissetmemek, dik durmak. Çoğu bu şekilde hissedip erkeğe teslim oluyor evlenebilmek için onun insafına bırakıyor kendini ve kaybediyor. Sen evet yaptın ve uygun şekilde çok detaya girmeden anlatırsın yasadığın şeyi. Ki oda mutlaka yapmıştır zaten. Onu kimse sorgulamıyorken seninde sorgulanmaya kapalı olman lazım. Seven bu şekilde sevsin yoksa güle güle. Kadın bu durumda dik durursa inan bana erkek ona saygı duyuyor. Çok takan bi erkekse o ayrı ama geneli saygı duyuyor. Sen yeter ki eğilme, eksikli hissetme.16 Yorumla
Soran1 yılO da yapmış ki ben zaten bir şey demedim ona o da diyemez abi onu diyorum ama işte yine de evlenmek istediğim için herkesle birlikte olmak istemiyorum artık ciddi olsun biri istiyorum
Cevap sahibi1 yılSen demek istediğimi anladın mı? Yaptıysan sen yaptın. Kendince pişmansın. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kimsede seni yargılayamaz. Eğer sana bu şekilde saygı duracaksa buyursun gelsin. Bu konu acılinca samimi bi konuşma yap ve düşüncelerini anlat. Ama asla taviz verme kabul edilmeyi bekleme. Kabul der çoğu erkek ama sonradan değişen çoktur. Sende bi süre gözlemle değişirse sen tekmeyi vur
Soran1 yılDeğişirse ben istemem oynak insan demek ki ne istediğini bilmiyor demektir
Cevap sahibi1 yılTabiki isteme değişirse zaten oda seni istemez. Ama sen hala anlamadın coğu kız gibi. Senden ümitliydim. Dik dur ki kabul etsin senin elinde diyorum.
Soran1 yılZaten benim elimde eğer beni bu şekilde kabul etmezse yol veririm bu kadar basit
Cevap sahibi1 yılBöyle düşünüp sonra tam doğru insanı bulduğuna inanıp sonra bu yüzden terk edilince üzülüyor kızlar. Mesele senin dik durman, taviz vermemen. Gerisi zaten ona kalıyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi kadınları anlamak zor... Bakire değilsin ve "her türlü sevişelim ama içime girmesin" diyorsun... Ne olacak ki içine girince? Ne kaybedeceksin? Biraz tutarlı, mantıklı olsan "evlenene kadar hiç cinsellik olmasın" dersin. Ne geçecek eline içine girmesine izin vermeyince? Ya hakkını vererek tam yap, ya hiç yapma.
11 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum kararsız kaldım acikcasi kararlı olana kadar ilişki istemiyorum zaten
Cinsellik yaşadığın için ve bunu isteyeceğin için, düzgün, ciddi ilişki yaşama amacıyla tanıştığın biriyle, güven oluştuktan belli bir zaman sonra cinsellik yaşayabilirsin, bu doğal bir şey. Zaten ilişki içerisinde uyum olursa, sorun da yaşanmazsa, evliliğe gitmiş olur.
10 Yorumla
1 yılNe kadar saçma bir soru başkasıyla evlilik dışı cinsel ilişki yaşarken gelenekseldin bana gelince mi modern oldun da seks için evliliği şart koşuyorsun diyecek ve haklı da olacak sen ortada söz nişan yokken birine aşık olup seks yapmışsın ama ciddi ilişki düşündüğün adamla seks yapmıyorsun adilane mi sence?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Seksin bekaretle ne ilgisi var Neriman, aşk hayatın varsa seks hayatın da olacak bi’ zahmet. Öcü olarak görmekten vazgeç şunu
12 Yorumla
Soran1 yılyaw seks güzel bir şey ama bilmiyorum herkesle de yaparsak nasi evkenxez asko
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılYasama bence ciddiyeti kalmaz işin evlilik duşunuyorsan artik bu işlere girme
13 Yorumla
Soran1 yılyaw evlilik düşündüğüm için zaten adama doğru söylesem mi diye düşünüyorum
- 1 yıl
Dogruyu soyle devam etmek isterse bu şartlarda devam edersiniz
Soran1 yılyani adam kendi de yapmış kabul ediyor zaten de ne bileyim fikri değişmez herhalde
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılBilmesin karşındaki. Mastürbasyon ile idare et. f*ck bulacak değilsin sonuçta.
14 Yorumla
Soran1 yılof of cok zor hayat
- 1 yıl
Değil değil. Sesli görüntülü sohbet edebilirsin istersen :) o daha keyifli bence.
Soran1 yılyok yok
- 1 yıl
Niye be :)
- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılDeğilsin ama kendinş tutabilir misin iradene sahip misin
16 Yorumla
Soran1 yılya tutmakta sorun yok ama hiçbir cinsel temas yaşamamak da cok saçma sevdigim adamı öpmek dokunmak istiyorum bir yandan ama tam bir seks istemiyorum
- 1 yıl
İşte öpmek sarılmak istemsizce istek uyandıracak erkek arkadaşın da seni öpmek sarılmak isteyecek ki bu doğal hakkı diye düşünüyorum eğer iradenize sahip olursanız cinselik yaşamadan da olur
Soran1 yılvalla bilmiyorum erkekler değişik biraz. Yaşamayalım desem ayrılırlar gibi
- 1 yıl
Şimdi şöyle ilaki cinsellik isteyecek
- 1 yıl
Eğer cinselik yaşanmaz ise de arayışa geçecek
Soran1 yılbk yiyesics tövbe JSHXHD
Yapmak zorunda değilsin alnında bakirelik durumuda yazmıyor. Ancak bir defa isteğin ağır basmış bir daha ayni seviyeye gelirsen ve isteğin ağır basarsa ne olacak?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPenetrasyon tanımını bilen kadın gördüm sitede. Bu bana yeter.
128 Yorumla- 1 yıl
Ne demek hocam
Cevap sahibi1 yılTarotçun değilim ben
- 1 yıl
Yav tamam biliyorum ölmüs o
Cevap sahibi1 yılZabıtalara yakalanmıştır belki
- 1 yıl
Bilemem artık eee anlamı nedir
Cevap sahibi1 yılbir şeyin içine veya derinlemesine nüfus etmek.
Soran1 yılHASYSYZ kültürlü insanım
- 1 yıl
- 1 yıl
İlla bir yüklenme var hocam yani fkfkdkkd
Cevap sahibi1 yılAynen. kimse fırsatı kaçırmıyor anlaşılan.
- 1 yıl
Kaderde varsa büzülmek Neye yarar üzülmek hocam
Cevap sahibi1 yılSenin bu çok bilmişliğin. kültürlü bir çılgın bakiresin
Soran1 yıl@Günesinkadini kanka seni tanımıyorum bile niye bu kadar gtun yandi. Adam sana demiyor biliyorsun diye zaten bana diyor aw.
Soran1 yılask ben ekleyeyim bu kızdan uzak dur zeka yok çünkü uzaklaş acil sbsyx
Cevap sahibi1 yılBen bu hatunla ne zaman konussam kavga çıkıyor ya.
- 1 yıl
Bakalım cevap sahibi kiminle konuşmak istemiş hahaha
Cevap sahibi1 yılBu sefer ortadayım. Ben kahve alıp geliyorum bakalım kim galip gelecek
- 1 yıl
Ben gidiyorum canım seni bununla baş başa bırakıyorum çünkü benim klasımda değil
Cevap sahibi1 yılSenin hüson var. Kızında sevgilisi var sanırım. Beni kendimle başbaşa bırakmayın.
Cevap sahibi1 yılÇatışmalar bitsin artık. Yoruldum ben. İyi geceler herkese
- 1 yıl
Cevap sahibi aynen kaçtim bende iyi geceler
Soran1 yıliyi geceler asko
Cevap sahibi1 yılÇok ayıp kızlar. İkinize de ceza vericem şimdi bak.
Soran1 yılver
Cevap sahibi1 yılYapma yanarız
Soran1 yılSudan korksam vaftiz olmazdım reis
Cevap sahibi1 yılCevap iddialı. sondaki takı libido öldüren cinsten.
Bunları bir dengeye otutman lazım
Soran1 yılSenle libido niteliğinde konusmak istesem çoktan konuşurdum. Kendimce istedigim tarzda karşılık verdim çünkü hxhs
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Hayır canım ne alaka. Bu sana kalmış bir durum. Biriyle bişey yaşamak istersen tabiki
17 Yorumla
Soran1 yılistiyoruz istemesine de artık evlilik dusunuyorum ya çocuk falan istiyorum ondan şüpheliyim hayattan
Soran1 yılvalla cok dayandım dayanırım da Ama bir kez yaptım diye cok pişmanım
Soran1 yılkeske olmasaydı diyorum bazen
Soran1 yılya istemiyorum onda sorun yok da evlenmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOyle bakanlar sadece gunluk zevk pesinde olanlardir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma bakire değilsin diye zorunda değilsin bakirelik oradaki et parçasından ibaret değil o olmadan da bakire olunur insanın nefsi duyguları bakire olsun yeter
10 YorumlaBu saatten sonra kimse kolay kolay seninle evlilik düşünmez konuştuğun çoğu erkek nasıl olsa bakire değil diyip faydalanmaya çalışacak senden buda zamanında yediğin hurmaların tırmaları
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEe kendim bile dayanamam diyorsun erkek nasıl dayansın. Bide bakire olmadığını öğrenirse daha çok ister yapalım der
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılşimdiki sevgilinle yapıyor musun? neler yapıyorsunuz
07 Yorumla
Soran1 yılyapmıyoruz iste haci
- 1 yıl
sanki birşeyler yaşanıyor hissettim. sadece o iş olmuyor gibi
Soran1 yılolmuyor valla bir kere olmadı ama işte artık ciddi düşündüğüm için yapmıyorum
- 1 yıl
senin bakire olmadığını biliyor mu
- 1 yıl
o da evlilik düşünüyor mu peki
Soran1 yılo da bakır değil zaten biliyor
- 1 yıl
keşke bilmeseydi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHiçmi canın istemiyor zaten olan olmuş neden ilişkiye girmek istemiyosun
00 Yorumla Sakla mezara götür ver me kuruyup gitsin
16 Yorumla
Soran1 yılhashhaxyahz mantikli
Soran1 yılya illa seveni buluruz reis yok değil ya
Soran1 yılhay vereni skm tövbest bi evleneyim seks de yapmicam artik nsusbxushd
Çok düşündün ya her şey olacağına varır
14 Yorumla
Soran1 yılcok düşünmekten olcem
Soran1 yıloldum zaten
1 yılEvlenmeden yapmayın. Zorunda da değilsin zaten, karşında ki kisi seni seviyorsa kabul eder hic sorun etmez. Sevgi , aşk çok basitleştirmisler...
12 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden yapmayın diyorsun da Allah başına getirmesin büyük konuşma kanka 5 senelik ilişki idi sonuçta iyi geceler.
- 1 yıl
Herkes bir değildir. Hicbir zaman büyük konuşmam ama konu zinaysa çokta güzel konuşurum. Bu konuda insanın büyük konuşmasından daha çok net olması gereken bi konu.
Yapmışsın bi hata tövbe edip, hayatına bakabilirsin , ki asla yapmak istemediğini söylüyorsun evlenmek istediğini söylüyorsun. Görücü usulü ile evlenebilirsin. Biriyle tanıştım demissin, neredeyse çoğu erkek cinselliği ister. Senden bunu istedigi zaman veya belli ettiği zaman yol ver.. ilkinde nasil pisman olduysan bundada olursun ve emin ol seni asla yadırgayarak yazmadım... önemli olan pişman oluşun. Iyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorunluluk değil elbette
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Ne alaka ya ne alaka aaaa
01 Yorumla
Soran1 yılYa alaka cok bu erkekler 5 kişiyle yatsak evlenmezler abi kendi hemcinsini tanıtmaya çalışmayayim istersen
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Zaten bakire değilsin tadını çıkar bence
020 Yorumla
Soran1 yılevlenmek istiyorum kanka
Soran1 yılevlenir belki ne biliyorsun ya herkes bakır mi
Soran1 yılbiliyor ya kendi de değil bakır
Soran1 yılyoo aksine ne zaman istersen o zaman yaparız hatta evlenene kasa kadar yapmayalım diyor
Soran1 yılya aslında cinsel çekim oluyor karşı koymaya çalışıyorum HWYSH
Soran1 yılBana bir kez yapman hep yapman anlamına gelmeyecek istersen evlenene kadar beklerim seni dedi
Soran1 yılne bileyim ahiret sorusu niye soruyorsun bana şimdi nxjsud
Soran1 yılauram cok kuvvetli imis herkes aynısını der ama nereden anlaşılıyor meçhul
Soran1 yılÖylee cok çılgın biriyim enerjik
Soran1 yılahahhzahxh Sen uyu bence cok geç oldu senin için libido 91928 gibi ahahsga
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin knk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGirmek zorunda değilsin kanki
131 Yorumla- 1 yıl
Dimi hocam
Cevap sahibi1 yılAynen hanımefendi dkdkdk
Soran1 yılAdam demez mi biriyle yaptın benle de yap diye
- 1 yıl
Hayırlı kandiller dualarda buluşalım
Soran1 yıl@pamiralls kanka yalanci MI olayim aq
- 1 yıl
kanka sacmalama senin ozel hayatın ve gecmiste kaldı gecmisi bırakıp bi ilişkiye başlıyorsun özelini başksını söylemenin ne gerekiği var? bunu söyleyerek belki onun kafasında kendini yanlış lanse edeceksin yanlış gösterimde buluncaksın, çık bu kafadan acilen, senin yaşadığın şeyi başka birinin bilmesi doğru değil
Cevap sahibi1 yılNerden bilsin senin bakire olup olmadığını senin kaşıntın varsa ayrı kanki dkdkdkk
Soran1 yılyaw bir gün eğleneceğiz mesela ulan ciddi oldu ilişki o zaman da şey mi dicem ya ben bakire değildim de devam edelim mi? yani bu şeyler bence başta söylenmeli sorun ediliyor ise sorun çıkar belki diye
Cevap sahibi1 yılÖyle dersen o da seninle ilişkiye girmek ister ciddi düşünmez
Cevap sahibi1 yılEmpati kur erkek düşüncesi filan değil sen erkek olsan sende öyle düşünürsün belli ki sende bişeyler yaşamışsın kanki
Soran1 yıl@pamiralls yaw I da yapmis ben diyor muyum yaptın diye mk ayrilmak istiyorum cunku seks yapmışsın mi diyeyim seviyorum adamı aq
Cevap sahibi1 yıl@pamiralls erkeklerin sizin gibi yapıp yapmadığı belli olmuyor sonuçta söylemesede farketmezdin sizinki belli olurdu
Cevap sahibi1 yılSevmeye devam et kanki
Cevap sahibi1 yılNereye karpuz kesecektik daha dkdkdkdk
Soran1 yıl@pamiralls ya siz cok tatlısınız aq beynimin içinde konuşan melek şeytan gibi NAUDNYSUD
Soran1 yıl@pamiralls Of eklemek istiyorum arada arkadaş olmak cok iyi gelebilir ama benim gibi şizofreni ister misin bilemedim
Soran1 yıl@pamiralls 7272 kez delirtsem de kabul eder misin beni xbshxhs
Cevap sahibi1 yılBenide alın kankiler dkdkdkd
Soran1 yılgizli ve ofkelisin
Soran1 yıl@pamiralls Ben sana attım valla ben delirtme makinesi arkadas olcam senle eheheh yaşasın
Cevap sahibi1 yıl@pamiralls ne sıkıntımı gördün kanki
Yapta mahvet ilşkiyi
33 Yorumla
Soran1 yılney ne yapcam ben şimdi
Soran1 yılyatmiom zaten cok seviyorum ama oeyi cok tatli sbyshxyssh kendi yatmış Ama..
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYanlış olur evet
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değilsin
10 Yorumla
1 yılYani bakire degilim dersen o kapıyı açmış olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerede yaşıyorsun
00 YorumlaSeviyorsan yaşayın
11 Yorumla
Soran1 yılher sevdiğimle yasayacaksam ohoo
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılAgız yanıklığı var bi kere
17 Yorumla- 1 yıl
Kimseye s*ktirmedim kanka alnımın akıyla başım dik çıkıcam evimden hahaha
- 1 yıl
Hayırlı kandiller kanki
- 1 yıl
Hayırlı cumalar hocam
- 1 yıl
🤣🤣
Soran1 yılKanka kocana hadi ordan madalya mi taktılar HAYSBYAHZUS
- 1 yıl
Kanka 22 yasında çıtır bekarım ya hahaha benimle kapışma hiç yürek ister haydin sana mutluluklar dilerim hakkında hayırlısı olsun
Soran1 yılValla hiç tanımadığı birine gt yangınindan aglayarak kotu yorum yapmadim şükürler olsun kanka git kendini bir kana bakacak olan o erkeğe boş ver askim hadi uza
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fazla deforme olursa elinde kalır
05 Yorumla
Soran1 yıldikkat et seninki de olmasın deforme kanka
Soran1 yılOyle san girip çıktıkça buruş buruş oluyor igrenc djsujdus
Soran1 yılAy yok herkesin içinde dolaşan seyi istemem burusmustur
1 yılNerdesin şehir olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDiktireceksin ve kimseye anlatmayacaksin
04 Yorumla
Soran1 yılcok ayip bir şey
Cevap sahibi1 yılYahu bak bi erkege bunu anlatıp yapmak istemiyorum desen o erkek de durmaz yapmak ister yapmazsa da ayrılır bana değer vermiyor triplerine girer zaten çok azginim da Şu an
Soran1 yılistekli olma sus
Cevap sahibi1 yılMaalesef öyleyim dimdik
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026