Önceki ilişkim 5 senelik bir ilişki idi 1 kez cinsel ilişkiye girdim. Pişman oldum ama is isten geçti. Simdi biriyle tanıştım ama seks yapmak istemiyorum artık evlenmek istiyorum yani ciddi düşünmek istiyorum. İlla biriyle seks yapmak zorunda mıyım? Dengeyi nasıl sağlayacağım? Evlenene kadar yapmayalım desem bu kez ben de duramam yani penetrasyon olmadan her seyi yaşayıp onu yaşamayalım desem yanlış mı olur?
3 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sen çok akıllı bi kızsın. Gayet dolu bi soru sormuşsun bravo valla. burada benzer çok soru gördüm ve çoğu kız anlamıyor senin anlayacagını düşünüyorum.
Hiç yapmazsan bozulur baskasıyla yaptın bana gelince mi aklın basına geldi gibi düşünür. Sende ıstıyosan ortam oluştu yaa yapabilirsin. burada coğu kızın anlamadığı önemli nokta şu; kendini eksikli kusurlu suçlu hissetmemek, dik durmak. Çoğu bu şekilde hissedip erkeğe teslim oluyor evlenebilmek için onun insafına bırakıyor kendini ve kaybediyor. Sen evet yaptın ve uygun şekilde çok detaya girmeden anlatırsın yasadığın şeyi. Ki oda mutlaka yapmıştır zaten. Onu kimse sorgulamıyorken seninde sorgulanmaya kapalı olman lazım. Seven bu şekilde sevsin yoksa güle güle. Kadın bu durumda dik durursa inan bana erkek ona saygı duyuyor. Çok takan bi erkekse o ayrı ama geneli saygı duyuyor. Sen yeter ki eğilme, eksikli hissetme.
O da yapmış ki ben zaten bir şey demedim ona o da diyemez abi onu diyorum ama işte yine de evlenmek istediğim için herkesle birlikte olmak istemiyorum artık ciddi olsun biri istiyorum
Sen demek istediğimi anladın mı? Yaptıysan sen yaptın. Kendince pişmansın. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kimsede seni yargılayamaz. Eğer sana bu şekilde saygı duracaksa buyursun gelsin. Bu konu acılinca samimi bi konuşma yap ve düşüncelerini anlat. Ama asla taviz verme kabul edilmeyi bekleme. Kabul der çoğu erkek ama sonradan değişen çoktur. Sende bi süre gözlemle değişirse sen tekmeyi vur
Değişirse ben istemem oynak insan demek ki ne istediğini bilmiyor demektir
Tabiki isteme değişirse zaten oda seni istemez. Ama sen hala anlamadın coğu kız gibi. Senden ümitliydim. Dik dur ki kabul etsin senin elinde diyorum.
Zaten benim elimde eğer beni bu şekilde kabul etmezse yol veririm bu kadar basit
Böyle düşünüp sonra tam doğru insanı bulduğuna inanıp sonra bu yüzden terk edilince üzülüyor kızlar. Mesele senin dik durman, taviz vermemen. Gerisi zaten ona kalıyor.
Senin gibi kadınları anlamak zor... Bakire değilsin ve "her türlü sevişelim ama içime girmesin" diyorsun... Ne olacak ki içine girince? Ne kaybedeceksin? Biraz tutarlı, mantıklı olsan "evlenene kadar hiç cinsellik olmasın" dersin. Ne geçecek eline içine girmesine izin vermeyince? Ya hakkını vererek tam yap, ya hiç yapma.
Bilmiyorum kararsız kaldım acikcasi kararlı olana kadar ilişki istemiyorum zaten
Cinsellik yaşadığın için ve bunu isteyeceğin için, düzgün, ciddi ilişki yaşama amacıyla tanıştığın biriyle, güven oluştuktan belli bir zaman sonra cinsellik yaşayabilirsin, bu doğal bir şey. Zaten ilişki içerisinde uyum olursa, sorun da yaşanmazsa, evliliğe gitmiş olur.
Seksin bekaretle ne ilgisi var Neriman, aşk hayatın varsa seks hayatın da olacak bi’ zahmet. Öcü olarak görmekten vazgeç şunu
yaw seks güzel bir şey ama bilmiyorum herkesle de yaparsak nasi evkenxez asko
Herkesle değil sevgilinle. Fakbadi edin demedik, manitanla da vuruş bi zahmet
Yasama bence ciddiyeti kalmaz işin evlilik duşunuyorsan artik bu işlere girme
yaw evlilik düşündüğüm için zaten adama doğru söylesem mi diye düşünüyorum
Dogruyu soyle devam etmek isterse bu şartlarda devam edersiniz
yani adam kendi de yapmış kabul ediyor zaten de ne bileyim fikri değişmez herhalde
Değilsin ama kendinş tutabilir misin iradene sahip misin
ya tutmakta sorun yok ama hiçbir cinsel temas yaşamamak da cok saçma sevdigim adamı öpmek dokunmak istiyorum bir yandan ama tam bir seks istemiyorum
İşte öpmek sarılmak istemsizce istek uyandıracak erkek arkadaşın da seni öpmek sarılmak isteyecek ki bu doğal hakkı diye düşünüyorum eğer iradenize sahip olursanız cinselik yaşamadan da olur
valla bilmiyorum erkekler değişik biraz. Yaşamayalım desem ayrılırlar gibi
Şimdi şöyle ilaki cinsellik isteyecek
Eğer cinselik yaşanmaz ise de arayışa geçecek
bk yiyesics tövbe JSHXHD
Yapmak zorunda değilsin alnında bakirelik durumuda yazmıyor. Ancak bir defa isteğin ağır basmış bir daha ayni seviyeye gelirsen ve isteğin ağır basarsa ne olacak?
Ee kendim bile dayanamam diyorsun erkek nasıl dayansın. Bide bakire olmadığını öğrenirse daha çok ister yapalım der
Penetrasyon tanımını bilen kadın gördüm sitede. Bu bana yeter.
Ne demek hocam
Tarotçun değilim ben
Yav tamam biliyorum ölmüs o
Zabıtalara yakalanmıştır belki
Bilemem artık eee anlamı nedir
bir şeyin içine veya derinlemesine nüfus etmek.
HASYSYZ kültürlü insanım
@soran böyle şeyleri bilmediğim için kendimden onur ve gurur duyuyorum
İlla bir yüklenme var hocam yani fkfkdkkd
Aynen. kimse fırsatı kaçırmıyor anlaşılan.
Kaderde varsa büzülmek Neye yarar üzülmek hocam
Senin bu çok bilmişliğin. kültürlü bir çılgın bakiresin
@Günesinkadini kanka seni tanımıyorum bile niye bu kadar gtun yandi. Adam sana demiyor biliyorsun diye zaten bana diyor aw.
ask ben ekleyeyim bu kızdan uzak dur zeka yok çünkü uzaklaş acil sbsyx
Ben bu hatunla ne zaman konussam kavga çıkıyor ya.
Bakalım cevap sahibi kiminle konuşmak istemiş hahaha
Bu sefer ortadayım. Ben kahve alıp geliyorum bakalım kim galip gelecek
Ben gidiyorum canım seni bununla baş başa bırakıyorum çünkü benim klasımda değil
Senin hüson var. Kızında sevgilisi var sanırım. Beni kendimle başbaşa bırakmayın.
Çatışmalar bitsin artık. Yoruldum ben. İyi geceler herkese
Cevap sahibi aynen kaçtim bende iyi geceler
iyi geceler asko
Çok ayıp kızlar. İkinize de ceza vericem şimdi bak.
ver
Yapma yanarız
Sudan korksam vaftiz olmazdım reis
Cevap iddialı. sondaki takı libido öldüren cinsten.
Bunları bir dengeye otutman lazım
Senle libido niteliğinde konusmak istesem çoktan konuşurdum. Kendimce istedigim tarzda karşılık verdim çünkü hxhs
Hayır canım ne alaka. Bu sana kalmış bir durum. Biriyle bişey yaşamak istersen tabiki
istiyoruz istemesine de artık evlilik dusunuyorum ya çocuk falan istiyorum ondan şüpheliyim hayattan
O zaman bişey diyemem. Ama o kadar süre dayanmıl olman harika👏👏 kocan şanslı
valla cok dayandım dayanırım da Ama bir kez yaptım diye cok pişmanım
keske olmasaydı diyorum bazen
Bir kez yapıp dayanabilmek büyük olay 👏👏👏 insan bildiği ve istediği şeyi tekrar ister
ya istemiyorum onda sorun yok da evlenmek istiyorum
Evlenmek için de sevmek lazım işte sorun orada başlıyor
Oyle bakanlar sadece gunluk zevk pesinde olanlardir.
Yapma bakire değilsin diye zorunda değilsin bakirelik oradaki et parçasından ibaret değil o olmadan da bakire olunur insanın nefsi duyguları bakire olsun yeter
Ne kadar saçma bir soru başkasıyla evlilik dışı cinsel ilişki yaşarken gelenekseldin bana gelince mi modern oldun da seks için evliliği şart koşuyorsun diyecek ve haklı da olacak sen ortada söz nişan yokken birine aşık olup seks yapmışsın ama ciddi ilişki düşündüğün adamla seks yapmıyorsun adilane mi sence?
Bilmesin karşındaki. Mastürbasyon ile idare et. f*ck bulacak değilsin sonuçta.
of of cok zor hayat
Değil değil. Sesli görüntülü sohbet edebilirsin istersen :) o daha keyifli bence.
yok yok
Niye be :)
Hiçmi canın istemiyor zaten olan olmuş neden ilişkiye girmek istemiyosun
Sakla mezara götür ver me kuruyup gitsin
hashhaxyahz mantikli
😄😄😄Yani yanlış anlama bakireyim olmadığını bilen her erkek inan seni kullanmak isteyecek.. bu yüzden söylesen sıkıntı.. söylemesen ayrı sıkıntı
ya illa seveni buluruz reis yok değil ya
Bulursan evlilik işini uzatmayacağım birini bulup evlen en fazla 1 sene içinde evlilik olacak ilişki den fazlası dediğim gibi beklenti olur. Yani. Seveni değil vereni istiyorum diyen çokk.
hay vereni skm tövbest bi evleneyim seks de yapmicam artik nsusbxushd
🤣🤣🤣🤣 aynen verme 🤣🤣🤣🤣
Bu saatten sonra kimse kolay kolay seninle evlilik düşünmez konuştuğun çoğu erkek nasıl olsa bakire değil diyip faydalanmaya çalışacak senden buda zamanında yediğin hurmaların tırmaları
Orası beni ilgilendirmez ben fikrimi söyledim sadece
Soruyu sorduğuna göre baya umrunda ki umrunda olmalı bence yaşın ilerlediğinde evde kalınca o zaman umrunda olur merak etme
Evlenmeden yapmayın. Zorunda da değilsin zaten, karşında ki kisi seni seviyorsa kabul eder hic sorun etmez. Sevgi , aşk çok basitleştirmisler...
Evlenmeden yapmayın diyorsun da Allah başına getirmesin büyük konuşma kanka 5 senelik ilişki idi sonuçta iyi geceler.
Herkes bir değildir. Hicbir zaman büyük konuşmam ama konu zinaysa çokta güzel konuşurum. Bu konuda insanın büyük konuşmasından daha çok net olması gereken bi konu.
Yapmışsın bi hata tövbe edip, hayatına bakabilirsin , ki asla yapmak istemediğini söylüyorsun evlenmek istediğini söylüyorsun. Görücü usulü ile evlenebilirsin. Biriyle tanıştım demissin, neredeyse çoğu erkek cinselliği ister. Senden bunu istedigi zaman veya belli ettiği zaman yol ver.. ilkinde nasil pisman olduysan bundada olursun ve emin ol seni asla yadırgayarak yazmadım... önemli olan pişman oluşun. Iyi geceler
şimdiki sevgilinle yapıyor musun? neler yapıyorsunuz
yapmıyoruz iste haci
sanki birşeyler yaşanıyor hissettim. sadece o iş olmuyor gibi
olmuyor valla bir kere olmadı ama işte artık ciddi düşündüğüm için yapmıyorum
senin bakire olmadığını biliyor mu
o da evlilik düşünüyor mu peki
o da bakır değil zaten biliyor
keşke bilmeseydi
Zorunluluk değil elbette
Çok düşündün ya her şey olacağına varır
cok düşünmekten olcem
Hasta eder insanı dikkat et
oldum zaten
Geçmiş olsun
Ne alaka ya ne alaka aaaa
Ya alaka cok bu erkekler 5 kişiyle yatsak evlenmezler abi kendi hemcinsini tanıtmaya çalışmayayim istersen
Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin knk
Girmek zorunda değilsin kanki
Dimi hocam
Aynen hanımefendi dkdkdk
Adam demez mi biriyle yaptın benle de yap diye
Hayırlı kandiller dualarda buluşalım
biriyle yaptığını söyleme reis
@pamiralls kanka yalanci MI olayim aq
kanka sacmalama senin ozel hayatın ve gecmiste kaldı gecmisi bırakıp bi ilişkiye başlıyorsun özelini başksını söylemenin ne gerekiği var? bunu söyleyerek belki onun kafasında kendini yanlış lanse edeceksin yanlış gösterimde buluncaksın, çık bu kafadan acilen, senin yaşadığın şeyi başka birinin bilmesi doğru değil
Nerden bilsin senin bakire olup olmadığını senin kaşıntın varsa ayrı kanki dkdkdkk
yaw bir gün eğleneceğiz mesela ulan ciddi oldu ilişki o zaman da şey mi dicem ya ben bakire değildim de devam edelim mi? yani bu şeyler bence başta söylenmeli sorun ediliyor ise sorun çıkar belki diye
Bence hiç bir şey söyleme, sormaz
Öyle dersen o da seninle ilişkiye girmek ister ciddi düşünmez
Aynen oyle al bak erkek düşüncesi, sakın söyleme sakın ya
Empati kur erkek düşüncesi filan değil sen erkek olsan sende öyle düşünürsün belli ki sende bişeyler yaşamışsın kanki
bende erkek arkadaşımı zorlayıp, bir şeyler yaşadığını öğrendim. Ama öğrenmek istemezdim, merakıma yenik düştüm sadece keşke öğrenmeseydim diyorum bazen o yüzden gereksiz ve erkek düşüncesi dedim
@pamiralls yaw I da yapmis ben diyor muyum yaptın diye mk ayrilmak istiyorum cunku seks yapmışsın mi diyeyim seviyorum adamı aq
naparsan yap adam seni ciddiye almasında gör kullanıldığın zaman anlarsın laf anlatanda kabahat aqk
@pamiralls erkeklerin sizin gibi yapıp yapmadığı belli olmuyor sonuçta söylemesede farketmezdin sizinki belli olurdu
Sevmeye devam et kanki
evet keşke söylemeseydi kanka ama yapacak bişi yok allaha emanetsin reis
Nereye karpuz kesecektik daha dkdkdkdk
@pamiralls ya siz cok tatlısınız aq beynimin içinde konuşan melek şeytan gibi NAUDNYSUD
hshahdjıdba allahim ya 👼🏼👼🏼🪽🪽🪽
@pamiralls Of eklemek istiyorum arada arkadaş olmak cok iyi gelebilir ama benim gibi şizofreni ister misin bilemedim
vallahi zor duruyorsun delirttin daha önce beni ahahqhda
@pamiralls 7272 kez delirtsem de kabul eder misin beni xbshxhs
valla eger bu konudansa edersin diger türlüde edebilirmis vibei veriyon bacım ya
Benide alın kankiler dkdkdkd
gizli ve ofkelisin
atma kiz buna bu zıkıntılı duruyo
@pamiralls Ben sana attım valla ben delirtme makinesi arkadas olcam senle eheheh yaşasın
@pamiralls ne sıkıntımı gördün kanki
Yapta mahvet ilşkiyi
ney ne yapcam ben şimdi
Yatma oglanla
yatmiom zaten cok seviyorum ama oeyi cok tatli sbyshxyssh kendi yatmış Ama..
Yanlış olur evet
Değilsin
Yani bakire degilim dersen o kapıyı açmış olursun
Nerede yaşıyorsun
Seviyorsan yaşayın
her sevdiğimle yasayacaksam ohoo
Zaten bakire değilsin tadını çıkar bence
evlenmek istiyorum kanka
Evlenecek mi işte seninle
evlenir belki ne biliyorsun ya herkes bakır mi
İstiyor mu seninle olmak bakire olmadığını biliyor mu
biliyor ya kendi de değil bakır
O da ikimizde değiliz birlikte olalım dio mu
yoo aksine ne zaman istersen o zaman yaparız hatta evlenene kasa kadar yapmayalım diyor
İyiymiş ama sen mi dayanamıyorsun istiyorsun arzuluyorsun onu
ya aslında cinsel çekim oluyor karşı koymaya çalışıyorum HWYSH
Erkekler istediğini alınca soğur ama senin ilişkini bilmiyorum
Bana bir kez yapman hep yapman anlamına gelmeyecek istersen evlenene kadar beklerim seni dedi
O beklerim demiş sen bekleyebilcen mi
ne bileyim ahiret sorusu niye soruyorsun bana şimdi nxjsud
Bilmem çok sempatik biri ve auran yüksek
auram cok kuvvetli imis herkes aynısını der ama nereden anlaşılıyor meçhul
Bu bir his kimse açıklayamaz.. ve enerjin yuksek
Öylee cok çılgın biriyim enerjik
Seni alan yaşadı... Çılgın deyince neler geldi aklıma :)
ahahhzahxh Sen uyu bence cok geç oldu senin için libido 91928 gibi ahahsga
Evet ondan uyutmuo zaten
Agız yanıklığı var bi kere
Kimseye s*ktirmedim kanka alnımın akıyla başım dik çıkıcam evimden hahaha
Hayırlı kandiller kanki
Hayırlı cumalar hocam
🤣🤣
Kanka kocana hadi ordan madalya mi taktılar HAYSBYAHZUS
Kanka 22 yasında çıtır bekarım ya hahaha benimle kapışma hiç yürek ister haydin sana mutluluklar dilerim hakkında hayırlısı olsun
Valla hiç tanımadığı birine gt yangınindan aglayarak kotu yorum yapmadim şükürler olsun kanka git kendini bir kana bakacak olan o erkeğe boş ver askim hadi uza
Fazla deforme olursa elinde kalır
dikkat et seninki de olmasın deforme kanka
Kanka benimki bıçak gibi gir çık sürttükçe keskinleşiyor.
Oyle san girip çıktıkça buruş buruş oluyor igrenc djsujdus
Çok diri benimki
Ay yok herkesin içinde dolaşan seyi istemem burusmustur
Nerdesin şehir olarak
Diktireceksin ve kimseye anlatmayacaksin
cok ayip bir şey
Yahu bak bi erkege bunu anlatıp yapmak istemiyorum desen o erkek de durmaz yapmak ister yapmazsa da ayrılır bana değer vermiyor triplerine girer zaten çok azginim da Şu an
istekli olma sus
Maalesef öyleyim dimdik