24 yasındayım. Baskıyla büyüdüm yani niye kendimi evliliğe sakladığımı bilmiyorum. Sadece bana bu öğretildi. Kocam büyük ihtimal 5 milyon kisiyle yatmıs olacak. Artık yapmak istiyorum. Ama cesaret edemiyorum bi türlü ilerdr sorun olursa diye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun olur eğer namuslu birisine denk gelirsen. Her erkek 5 milyon kızla yatmıyor. Bakir bir erkek elbette dengini isteyecek. Ayrıca onlarca psikolojik araştırma var, cinsel geçmiş arttıkça boşanma oranı ve huzurlu evlilik hayatının kurulmasının zorluğu artıyor. Baskıcı bir ailen olabilir ama doğruyu sen bilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyani yaptıktan sonra sorun olur muy olmaz mu diye düşünüyorsan baskı devam ediyor içinde kendine kurduğun baskı yani..
cesaretle alakası yok yeterince istememekle alakalı durumun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisini yapıyorsun buradaki erkekleri dinleme bakir erkeklerde var cinsel geçmişi olmayan erkek tercih et cinsel geçmişi olan erkekler tenini beğenmeyebilir seni kıyaslar gözü dışarı kayar mutsuz olur ama senin gibi olsa her iki tarafta ilk olacak ve çok mutlu olursun bence sevdiğin evleneceğin insan ile yaşa bunu çünkü Türkiye de yapanı da yapmayanı da bakire kız arıyor hayat gerçeği bu sırf bu nedenden dolayı evlenemeyen insanlar var ki bende evlenmezdim sonuçta eş yapacağım onu milletin altına yatmış bir kadından anne ve eş olmaz kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılBaskı yüzünden yapma. Her iki şekilde de. yapmak için de yapma. Olaylar oraya doğru gelişirse kendin gerçekten ne istiyorsan onu yap derim ben
40 YorumlaZana yap veya yaptırmak isteyen yorumlar seni yarın kurtarır mı bilemem ama o aile baskısı dediğin şey namus edep ar haya dir Allah korkusudur İslami açıdan konu böyle
00 Yorumla
+1 yılBeklemişsin biraz daha bekle "Vakti geldiğinde Rabb'in sana gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak." der ayet demek ki vakti gelmemiş henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç baskıyla büyümemiş olmamama rağmen 22 yaşındayım ve hiç yapmadım bu hep kafamızın bir tarafında kazınmış durumda ailemiz baskı yapsada yapmasada az çok çevremizden hep olumsuz bit şey olarak duyduk gördük o yüzden ama sana tavsiyem asla takmaman ve canın nasıl istiyorsa öyle yapman seni bakire değilsin diye istemeyecek bir CAHİL erkekle de işin olmasın zaten
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. nerden biliyorsun kocanın 5 milyon kişiyle yattığını ki?
o zaman sen de mi 5 milyon kişiyle yatacaksın. böyle düşünüyorsan sorun olmaz demek ki. bi yerden başla hemen00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende hiç yapmadım hatta bir kızın elini bile tutmadım sevgilim falan olmadı. Artık evlenmek istiyorum ama konuştuğum kimse yok e parada yok
00 Yorumla
+1 yılSen sen ol yapma, ne kadar karşı çıksan da, feministlik yapsan da, bi kız ne kadar az ilişki yaşadıysa o kadar değerlidir erkekler için.
00 Yorumla
+1 yılToplumsal tabular maalesef, ilerde sorun olamaz demek doğru olmaz ama, kendini başkası için saklaman garip
00 Yorumlabulundugun ortama ve şartlarına göre ne derece sorun olacagı degişir
03 Yorumla
Soran+1 yılKonyadayım cevap yeterli sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoca ömrün boyu sadece 1kisiyle cinsellik yaşama fikri korkunç. Niçin kendini mahrum bırakıyorsun. Deneye yanila doğru bulunur.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Belki de kocan da yapmamış olacak nerden biliyon ki hemen kesin hüküm verme
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama. Zinanın sonu bataklık. Nefsine hakim ol yapma öyle şeyler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPotansiyel esin bi suru kadinla yatmis olacak diye iliski yasamak istiyorsan cok yanlis yaparsin.. sanane ki onun durumundan, tam tersi de olabilir.. Sevdigin, ilkini yasamak istedigin biri olur hayatinda, o baska.. o senin kararina kalmis oluyor
00 YorumlaBence bu kadar beklediysen bundan sonra da bekle derim ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlerde hadi kocan seni tatmin edemeyen ve kaba bir adam çıkarsa?
00 YorumlaTam olarak korktuğun ileride kocanın Bunu öğrenince senden soğumasın Yoksa seninle evlilini bitirir
00 Yorumla
+1 yılYanii sen buna karar ver bozdurmak istiyorsan bozdur istemiyorsan yapma sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kocayi kabul etmeyi hazmedebilecek misin? Kendin yasayamisken. Sen de yasamadan bu ihtiyaci baska birini asla Kabul etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini cok mu kisitliyor ve baskiliyorsun. Ondan dolayı da istegin olmasina rağmen bir şey yapamiyorsun. mastürbasyon vs den de zevk alamıyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHelal sana be gerçekten sonunda kendini keşfetmeye kendi aklın kendi fikrin okendi duygularin olduğunu öğrenmeye başlamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sorarsan yapma ben bakirdim şu anda yaptığıma pişman oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaparsan yap bekaretim bozulmasın diye anal seks yapma. Hatta sağlığın için hiç anal seks yapma.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok öyle bakma ben gibi erkeklerde var yani daha bir kızla oturup cay içmemiş (yaşım 28) içini ferah tut
00 Yorumla
+1 yılKesin yapmistir erkek olarak yazıyorum ki özellikle Konyalı yım birde
00 Yorumla
+1 yılŞu durum kimse karışmaz Özgür bayansın yap diktir ilişki yaşama yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme bebeğim kocan olarak bende yapmadim kimseyleböpüşmedim bile sevgilde oldu kendimi sana sakladim inan bana
00 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek arasındaki haksız durum maalesef
10 YorumlaKanka o kadar beklemişsin. Az daha sabır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapma bence boş ver en güzeli
00 YorumlaBirisi için değil kendin için yapma 🤷
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bende yapmak istiyorum ama useniyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda sana yardımcı olabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılParmakla o zaman durma
00 Yorumla
+1 yılMerak etme tek değilsin, bizde yapamıyoz
00 Yorumla
+1 yılYoo bende 26 27 olacam daha elim değmedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılRahat olmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmamızı istersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılTopla cesaretini ve yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeği bakir değil diye reddedebilirmisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ilerde sorun olur evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Umarım senin gibi biri çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılIlla bir erkeğe gerek yok bozmaknicin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gebe kalırsan
00 Yorumlaİstekli misin peki
00 Yorumla
+1 yılbende bu durumdan cok muzdaribim
00 Yorumla
+1 yılniye ki neden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılKır zincirlerini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte mi sorun olur diye düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜcretsiz ben bozma işini yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden diğer türlü zevk vermiyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn kötü diktirirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem