Hiçkimseye foto atmadan secting yapıyorum daha önce sevgilim olmadı ama secting seviyorum dün yaptığım kişi sen bakire olduğunu muı sanıyorsun bir erkeği rahatlattın dedi kendimi kötü hissetim sadece biraz bu hissi yaşamak istedim ama kötü damgası mı yemiş oluyorum
3 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Milletin ne dediğini boş ver ve kendi tadını çıkar gitsin.
Ben umursamam. Ben bakire olamamsını bile umursamam. Abi bu bir ihtiyaç Bedensel bir şey ve karşı cins ilgisini istiyoruz. İStemeyen yalan der.
Çok doğru
Ben bakire kadınla da sexting yaptım olmayanla da. İnan yargılanacak bir şey yok burada. Hatta bakire biriyle bazen daha iyi, o merak güzel oluyor.
Ama gidip o kadına da kendini yargılatymıs hissettirmiceksin. O sa... lak büyük ihtimal bir şeyleri beceremedi sana camur attı
Ego tatmini
abicim ego tatmin edeceksen kadınını zevkten bayılt. Egonu öyle doldur. Benim en sevdiğim tarz ahha
Bu peki sana neden öyle durduk yere öyle dedi?
Meme istedi atmadım 😂
Sırd bu yüzden mi? :D
Attıramamıs ma... l ahaha :D Valla bunu istemek değil attırmak meziyet zaten
Hiç atmıyorum baştada belirtmiştim zatne
Bunu diyen kadından da istemezsin. Bak o kadar sexting yaptım hiç yalan demicem, o kadar da nude aldım.
Bir kadına istemediği b ir şey yyaptırmadım. Ama azgınlıktan yapan oldu dayanamayıp bir şey de demem :D :)
Onceden yapmis olmasi sorund egil hatta evliyken bile heyecan ve farklilik icin yapabilir😇🙈
Evet bencede heyecan arayan çok erkek var kocamlada denemek isterim
İstermiydin bunu
Fikirlerini bilmek isterm sende heyecan seviyosn😇
Evliyken kocamla yapardım
Guzel biraz acmak detaylamak istermisin?
olur mu
Peki özür dilerim😇🌹
Yapabilir Sonuçta kendi isteği varsa evlendikten sonra Real'de de yapabilir yani Bu kimseyi ilgilendirmez bizim aramızda olan bir şey
Sanal herkes yapıyo ücretli yapıyom sesimden dolayı ben
Kötü değilsin sadece insanlar kendi egosunu tatmin etmek için saçma konuşuyor bunu herkes yapıyor artık
Bencede
şu an yeni yaptım ama enerjim hala var bak ses atayım takip at bana
Yanlış yanlıştır. Bakireliği bozmak için illa birisinin altına yatmana gerek yok.
Karşımdaki beni görmüyor sesimi duymuyor ben rahibe de değilim 😂
Keyfin bilir elbette. Sana kalmış. Günahı da sana, sevabı da.
Boşverrr sen onu yapmaya devam zevkler önemlidir kim ne diyor önemsiz, ileride sevgilin olacak kişi sudan çıkmış ak kaşık olmayacak korkma
Bende de durum ayni hic yapmadim ama, uzak mesafe kısa bir iliskim olmustu telefonda bosaltiyorduk sesli birbirimizi
Belli bir yastan sonra çünkü artik videolar da tatmin etmiyor😅, tabiii şu an mesajlasarak da sexting de bir seyler eksik kalıyor. O hafif inlemeler duyulmali
Sacmalamis. Sen seni rahatlatani seç daima haketmeyenle zaman gecirirsin dibede inebilirsin
sanaldan sevgilinle mi yapıyorsun
sevgilin olmamış geç gördüm :D sanal seven kızı görünce gerisini okumadım :D
😂
senle tanışmalıyız hemen :D
Zevkine bak karşılıklı zevk alıyorsun sonuçta ve hala bakiresinn
Olmazsınn bende bakirim sexting arıyorum deli gibi bulamıyorum
Ya sen ne bakıyon kimin ne dediğine ister sexting yap ister reel kime ne
Hayır sanaldan ne olacak sanki benim karım bakire değildi bişey olmadı yani
Sen de her önüne gelenle sexting Yapma canım konuşmasını bilen Sohbet etmesini bilen muhabbeti olan insanlarla yap
Ben de çok seviyorum skstingi ama canlısı daha çok sarıyor
Canlısını yapmak istemediğim için sanaldan yapıyorum kendimi eşime saklamak isterim
En doğrusunu yapıyosun ben 4-5 defa yaptım biraz pişmanım ::
boş ver sen onun dediğini
Ben sorun etmezdim tabi ucu bucağı kaçırıp her önüne gelenle yapıyosa başka
Sanal yaygın bı aralar
sacmalamis. herkesin ihtiyaclari var
Çok hoşuna gidiyor mu?
Boş boş konuşmuş engele gitsin
Keyfine bak sextng çok zevkli
İğrenç ötesi
Neden bizimde kendimizi rahatlatma şekillerimiz olamaz mı
Ben kendi gözümden yorumladım bu bence ileride eşin olursa onu aldatmaya bile işaret olabilir ama kendini biliyorsan bir şey diyemem
İlerde kocam olursa onunla reel yaparım neden sanalda gezeyim şu an reel yapmak istemediğim ve buna ihtiyaç duyduğum için yapıyprum
Karşındaki adam bundan memnun olsa da bir bakıma onu kullanmış gibi de oluyorsun ama senin bileceğin iş
Onu arzuluyosun sanırım biraz
Evet o yüzden yaptım
Profile istek atar mısın önemli
Bunda bişey yok herkes yapıyor
Kötü mü peki
Değil bence özel durumlarda gerek duyuluyor
Evliler bile gerek duyuyor
Sanaldan kesmiyor artık
Secting onemli
Ben de yapiyorum arada
Ne sıklıkla yapoyorsun
Kafama eserse uzun süre yaptığım arkadaşlarımda oldu