Hiç seks yapmadım şimdi sevgilim var ona seks yapmadığımı söyledim bana şu an kibar davranıyor sevgili olalı 3 hafta oldu sadece öpüştük yaşımız 28 beni çok kıskanıyor genel olarak beğeniyorum ama ilerde cinsellik isteyecek orası belli. Ne yapmalıyım? Evlenmeden yapmakta istemiyorum nasıl bir yol izlicem ben çok tecrübesizim kendimi kullandırmak istemiyorum sonra terkedilmek falan yardımcı olabilir misiniz? Hangi hareketinden anlarım şerefsiz mi değil mi diye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla cinsellik yaşamamanı öneririm. Eğer onun cinsellik beklentisi varsa öpüşmeye sana yavaş yavaş dokunmaya başlayacaktır. Ya da ilişkinin başında tavrını koy. Ben hiç cinsellik yaşamadım evlenmeden önce de yaşamak istemiyorum diye. Sadece cinsellik istiyorsa bırakır seni.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç de şart değil. Çünkü daha sevgilisiniz siz. Senden sen istememene rağmen cinsellikte istiyorsa ya da sen vermeyince ters yapıyorsa direkt bırak onu. Sık sık cinsellik konusu açıyorsa, onu çağrıştıran hareketleri varsa yol ver. Pıttığını seveni değil kalbini seveni bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel olmayacaksa merak ediyorum. Bu arkadaştan önce erkek arkadaşın oldu mu olduysa hiç öpüştün mü? Madem nasıl biri olduğundan emin değilsin neden öpüştün ki keşke biraz bekleseydin?
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım oldu öpüştüm ötesi olmadı. Nasıl biri olduğundan emin değilim ama görünce aşık oldum resmen baya hoşlandım o yüzden
Cevap sahibi+1 yılHa bundan önce de ilişkin olduysa sorun olmaz herhalde
Cevap sahibi+1 yılİlki peki kaç yaşında oldu🙂?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte bile iki tarafta istemediği zaman cinsellik sorun oluyor sevgililikte cinsellik mi olurmuş? Böyle söyleyen biri evlenmeden seks ihtiyacını karşılamak istiyor demektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu anca yasaya yasaya gorursun ama eger teklif edecekse ya da zorlayacaksa israr eder gibi o zaman anlat iste dusunceni ben boyleyim ve boyle boyle olsun istiyorum bu benim kriterim istegim sana uyarsa o zaman devam etsin uymuyorsa da kismet degilmis diyip o yoluna sen yoluna ona gore yani...
22 Yorumla
Soran+1 yılaa doğru tamamdır
Cevap sahibi+1 yılben rica ederim...
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Kusura bakma onu asla bilemezsin, senle olana kadar iyi davranıp onu başardığı zaman bir süre daha devam eder evlenmek istemeyen biriyse bir bahane bulur ya da oluşturur.
14 Yorumla
Soran+1 yılen kötüsü bu işte
Soran+1 yılevet aynen böyle diyeceğim haklısınız sağolun
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kendine bir yol çizmişsin ve bir karakterin var. Bu saatten sonra bundan cikma. Daha 3 haftadır tanisiyorsunuz. Zamana bırak. Düşüncelerini belli edersin. Gerekirse bunu ona da söylersin. O zaten ya saygı duyup aynı şekilde devam edecek ya da kendini ve amacını belli edecektir hareketleri ve tavirlariyla. Sende o zaman gerekeni yaparsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 30'a dayanmış, bu zamana kadar nasıl seks yapmadan yaşadın hayret. İlişkide normali cinselliktir karşı tarafın niyetini seni kullanıp kullanmayacağı sadece cinselliğe bakmaz. Kişiliği beş para etmez biri çıkar karşına, öyle biriyse ayrılırsın o ayrı bir şey.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılnet ol ya evlenmeden cinsellik yok de ya da evlilik düşünmüyorsan cinsellik yok de ilki daha garanti
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Sevgilinin olması illa seks yapacağın anlamına gelmez
10 Yorumla
+1 yılTamam işte.. Elde edene kadar romantik davranıyor. Sonra birden hanzolaşacak. Bunların sistemi böyle çalışıyor.
00 Yorumla
+1 yılİstediğini verirsen kısa sürede bırakır gider haberin olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşına gelmişsin yap gitsin ne olcak. yapmadım desen inanan olmaz zaten
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Cinsellik isteyecektir belli bir süre geçince oradan anlarsın yakınlaşmak isteyecektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asla tam verme… hem verince erkegin akli degisiyor, hemde kimin guvenilecegini bilemezsn.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı yapmam öyle şeyler de. Israr ederse defol de.
00 Yorumla
+1 yılYa bak ben 30 yaşındayım halen bakirim hiç olmadı daha önce bsey doğru zamanda doğru insanla olsun diye
14 Yorumla
Soran+1 yıle bende aynı
- +1 yıl
Neden yapamadınız
Soran+1 yılkimseye güvenmedim yapmadım
- +1 yıl
Biz evliyiz ama olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sadece içeri mi girme olmadı, gerçekten hiç mi
04 Yorumla
Soran+1 yılne. içerisi be dıştan bile bana kimse dokunmadı diyorum
Soran+1 yıltamam evlenince derim
Altına yat o halleder
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüsün
her seyin bir ilki vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılyok işte yok
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden verme
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya
- +1 yıl
Bu yaşa kadar bekledin sonuçta Çavuşu tokatlamaya devam
+1 yılŞarttır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yapma
00 Yorumla
+1 yılNe güzel ya
00 Yorumla
+1 yılOral yapın birbirinize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo bakir mi
00 Yorumla
+1 yılDene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç seks yapmadım şimdi sevgilim var. İlişkide cinsellik şart mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat