Bile isteye inlemeyip sessiz kalmaya çalışan kişi partnerini bu sebeple kudurtarak bir fantezi peşinde koşuyor olabilir mi😀?

Ahahaha benim cevabımı biliyorsundur 🤣
Fakat yine yazacak olursam, fantezi normalde yapılamayacak veya yapılmayacak şeyler. Hayal kurmak gibi ki isim de biraz oradan gelir.
Kişiler istedikleri anlarda sessiz kalabilir bunda fantezi yok. Ha cinselliği renklendirme olarak kabul edebiliriz.
Şimdi reklamlar 😂
Reklamlarını benim soru üzerinden yaydığın için komisyon keseyim mi şimdi sana cjwkdj?
Ahahaha kesebilirsin hakkındır 😂
Hatta bir miktar ödemeyi biraz daha bilgi vererek yapabilirim.
Eğer daha önce inleyen bir kadınsa erkek de bunu biliyorsa o anda inlememesinin sebebini fark edebilir yüzüne eşlik eden ifadeden.
Sonrasında onu istemese engellemeye çalışsa da inlettirmek için ayrıca uyarmaya güdülenebilir 🤣
Ajahsjsjs almak istediğim cevap da buydu xjsjsjs
Ses ruhun dilidir. Romantik ol ki çekici ol. Bakmak ruhu aydınlatmak ki yumuşak ol ki sana soyunsun. Yerine göre sert bakış keskin bir sessizlik kemer çıkartır uçkur çözer.
Bunu yiyip te Susanı hiç Görmedim 😅😅
Üst üste Defalarca Gerçek Orgazmlardan Dört köşe olup
Yeter Artık bu Zevke Dayanamıyorum diyorlar
Reklam yapmayalım😂
Yaşadıklarım Ve Yaşattıklarımı Yazdım
Reklama HAYIR 🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Bu Arada Harikasın ❤️❤️
Bunları anlatmayan Kelimeler yetmez İnan ki bu konuda ciddiyim
Sessizliğe hareketsizlik de dahilse halk arasında ona ölü balık gibi yatıyor denir😂
Bıraksınlar bu fantezi ayaklarını, istemem yan cebime şeet demeleri sjj
Fazla naz aşığı da, eşi de usandırır..
Sen gerçekten harikasın
Cevap
20Cevap
Olabilir ama erkek iöinde ayrı bir zevk hareketsiz kalması, ama erkek bunun fantezi olduğunu bilmesi lazım yoksa her zamanki gibi bişey oldu sanıp döner arkayı yatar 😆
o bana kızgın ben ona tripliyken yani kavgalıyken yapılan cinsellikte ses çıkartmamak için tutuyorum kendimi hatta daha da sinirlensin diye düzgün yapamıyorsun falan dediğim de oluyor
Eşini beğenmeyen, sevmeyen birinin yapabileceği bir şey bu
Evet sessiz sessiz yapmakta fantezilerimden biri off
Sen söyleyince aslında mantıklı geldi hoşuma giderdi eğer böyle bir sebeple bunu yapıyorsa
Olabilir ama o an olacaklardan çok sorumlu değiliz 😅
Çok saçma sessiz sedasız cinsellik mi olur one öyle
Ölü balık örneğini vermek istemiyorum anladın sen :D
sanmam. iradeye bağlı değil o. öyle bir hamle olurki istemszse çıkar o ses.
Dediğin şekilde fantezi olmayabilir ama iki taraf ta kesinlikle konuşmayıp hiç ses çıkarmazsa bu fantezi olabilir bence. Denemek lazım😉
Bu düşünceyle böyle bsi yapması itici bnce saçma
Sevişilen yerde başka kişiler tarafından duyulma ihtimali olduğu halde o mekanda sevişip sessiz olunmaya çalışılıyorsa evet fantezidir ama aksi fantezi değil.
Mantıklı öyle daha çok delirir gibi jsksf
Tabi olabilir
sessiz kalmasına imkan vermem
O kadar profesyonelse tat vermez artık
Şiddeti seviyor olabilir bence.
İnlemeden olmaasss
ya da keyifsiz tatsız olabilir mi 😀😀
Kalma sansi yok bende
en zor ortamda bile hiç denemedim 😅
Sevmem hiç öyle sey
Olabilir
Evet olabilir