Cinsel Yaşam Sekste sesli mi olunmalı sessiz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 sessiz bence sizce Sekste sesli mi olunmalı sessiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Sesli daha iyi 0 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Seks Yaparken Erkek İnlemeli mi? akılıma bir zamanlar yazdığım bu bence geldi. Bence inlemeliyiz ya. Sebebi bencemde açık :) 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. kadına göre değişir ama ben sessiz olmayı tercih ederim. daha çok zevk veriyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte kimse anlamıyor bunu çok az var bizim gibi düşünen Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sessizlik niye? kendinden geçmeyeceksen yapma hiç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanane knk sanamı sorucam Yorumla ax2akrep +1 yıl kanka genele sormuşsun diye cvp verdim.. bidahakine axi cvp vermesin diye yaz Yorumla
Ceronimo1132 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bnce de sessiz ama kadının erkeğe biraz erotik şeyler sölemesi hoşuma gidiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben kulağına sessizce söylüyorum bu daha hoş bence Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl Evet oda olur en son ne zaman söyledin Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Sessiz seks olmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biz yapıyoruz oluyor Banker_Bilo +1 yıl Sıkıcı... Benim, kadının inlediğini, sonda da sesini serbest bıraktığını duymam lazım.
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Tecrübem yok bilmiyorum ama ben sessizden yanayım. 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Kadının ağzını elimizle kapatıp becermeli 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sessiz sinema olmalı. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadın inlemeli bence. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kopmalı ses olmalı şahsen 0 0 Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sesli daha zevkli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Millet duyarsa diye asla konsantre olamam Yorumla Denrs34 +1 yıl Otelde veya ormanda yapmak lazım sesli Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sesli 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sesli 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ses olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sessiz ve sakin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl +1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmenin doğasını bozmadan Yorumla Soran +1 yıl Dimi böyle seven çok az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millet sevişmeyi güç gösterisi haline getiriyor, bu haz meselesi Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sesli tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sesli daha iyi
Seks Yaparken Erkek İnlemeli mi? akılıma bir zamanlar yazdığım bu bence geldi. Bence inlemeliyiz ya. Sebebi bencemde açık :)
kadına göre değişir ama ben sessiz olmayı tercih ederim. daha çok zevk veriyor.
İşte kimse anlamıyor bunu çok az var bizim gibi düşünen
sessizlik niye? kendinden geçmeyeceksen yapma hiç
Sanane knk sanamı sorucam
kanka genele sormuşsun diye cvp verdim.. bidahakine axi cvp vermesin diye yaz
Bnce de sessiz ama kadının erkeğe biraz erotik şeyler sölemesi hoşuma gidiyor
Ben kulağına sessizce söylüyorum bu daha hoş bence
Evet oda olur en son ne zaman söyledin
Sessiz seks olmaz.
Biz yapıyoruz oluyor
Sıkıcı... Benim, kadının inlediğini, sonda da sesini serbest bıraktığını duymam lazım.
Tecrübem yok bilmiyorum ama ben sessizden yanayım.
Bence doğal olunmalı hisler konuşmalı
Kadının ağzını elimizle kapatıp becermeli
İçinden nasıl geliyorsa
Sesli inmemeli
Sessiz sinema olmalı.
Kadın inlemeli bence.
Kopmalı ses olmalı şahsen
Hiç konuşmuyorum, iyi oluyor böyle.
Sesli olunmali zevki orada ya 😊😊
gte aticn şaplagi hicbir sry yoksa oyle ses olsun
Evde izolasyon var o yüzden sesli…
Sesli daha zevkli