Cinsel Yaşam Evlilikte cinsellik mi iletişim mi önemli? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 315 Evlilikte cinsellik mi iletişim mi önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Kaan87_12 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sor Yorumla
Fb90xx Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl şu an nasıl boşalıyorsun nereden öğrendin? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Esra ezmecinin kitabını okuyordum bedenimi öyle keşfettim diyebilirim kendimi tanıdım Yorumla Fb90xx 1 yıl Yaş kaç? Çok iyi fikir cidden ya Yorumla Soran 1 yıl 29 Yorumla Fb90xx 1 yıl Çocuk var mı Yorumla Soran 1 yıl Evet bir oğlum var Yorumla Fb90xx 1 yıl Hmm vücudunu geç keşfetmem üzücü ama şu an iyisin dimş Yorumla Soran 1 yıl Yoo yaşlı miyim ben niye üzücü olsun Yorumla Fb90xx 1 yıl Bu zevki uzun süredir yaşamıyorsun o anlamda dedim ya yoksa ben 32 yaşındayım neden yaşlı dıyeyım ;) Yorumla Fb90xx 1 yıl Nerelisin yeni bir ilişkiye hazır mısın peki Yorumla Fb90xx 1 yıl Çok mu soru sordum ya :) Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. iletişim önemli 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ikisi 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. İletişim kurmak 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisi de 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu an nasıl 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. tekrar evlendinmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır evlenmedim ama düşünüyorum Yorumla karınca_bsleyn_adam 1 yıl iyi hayırlı olsun adamın geceler cennete dönüşecek desene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Zevk aliyormuydun peki ilk baslarda
Güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
Sor
şu an nasıl boşalıyorsun nereden öğrendin?
Esra ezmecinin kitabını okuyordum bedenimi öyle keşfettim diyebilirim kendimi tanıdım
Yaş kaç? Çok iyi fikir cidden ya
29
Çocuk var mı
Evet bir oğlum var
Hmm vücudunu geç keşfetmem üzücü ama şu an iyisin dimş
Yoo yaşlı miyim ben niye üzücü olsun
Bu zevki uzun süredir yaşamıyorsun o anlamda dedim ya yoksa ben 32 yaşındayım neden yaşlı dıyeyım ;)
Nerelisin yeni bir ilişkiye hazır mısın peki
Çok mu soru sordum ya :)
iletişim önemli
ikiside etkili
İletisim
ilk önce iletişim karşılıklı anlaşmak önemli
İletişim
ikisi
İletişim kurmak
İkisi de
İletişim varsa hepsi olur zaten
Her ikisi de