Kesinlikle bence en önemli şeylerden bir tanesi karşı tarafın ne istediğini bilmek ve senin ne istediğini aynı şekilde karşı tarafın bilmesi ilişkide anlaşabilmek çok önemli bir şey yani yoksa hayvanlardan hiçbir farkı olmuyor çünkü hayvanlarda ilişki yaşıyor ama arada iletişim yok bir şey yok insanların farklı olması gerekiyor iletişim gerçekten çok önemli
Cinsellikte iletişim ilk ve en önemli kuraldır. Sonuçta konuşmadığın, cinsel dünyasını tanımadığın birinin zevklerini bilemezsin. Bunu bilmezsen o kişiyle nasıl sevişmen gerektiğini de bilemezsin. Cinsellik öncesinde veya esnasında konuşulmaz diye düşünmek, cinselliğe vurulan büyük bir darbedir bence.. Sonrasında da geri bildirim yapmak bir o kadar önemli..
Ben sormak yerine on sevismeyi uzun tutarim ve bu sure icerisinde. Kendi ellerim ve dilim ile partnerimn vucudhnda cografi kesife cikarim. En cok neresini oksayip yalayinca daha cok haz aldigini bulup. Daha sonra birlesme pozisyonlarini secerkende . Parnerimin o haz aldigi yerleri de uyarabilecegim ope bilecegim pozisyonlari secerim.
İletişim kurarım ama onu tanımak için değil. Çünki ben onunun kitabını yazarım vucudundaki benlerin sayısını bilirim. Neresine dokununca ne tepki vereceğini biliyorum
Evet gerekir ama söylenmeden yapılan şeyler daha zevkli
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
pemetrasyon oncesi iletisim sagliklidir ama penetrasyon esnasinda siz konusmayin vucutlariniz konussun her an her saniye konusmanin geregi yok verilen bosluklar iyidir sessizlik iyidir