Cinsel Yaşam Cinsel açıdan başkasını arzulamam normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 017 Cinsel açıdan başkasını arzulamam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bı ferklı biri leri sana yakın lar mi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl sayilir Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar yakın pekii Cevap sahibi 1 yıl Düşüncelerinden belli. Oluyor Soran 1 yıl ne dusuncelerimden belli oluyor anlayamadim Cevap sahibi 1 yıl Sorduğun sorudan belli sana yakın birilerinden hoslandıgın Cevap sahibi 1 yıl Bunu herkes anlayamaz Soran 1 yıl yok yanlis anladin hoslanmiyorum hic hissim yok duygusal bir sey degil sadece cekici buldugum icin Cevap sahibi 1 yıl Anladım bn orasını
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben sürekli öyleyim 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. normallll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Bı ferklı biri leri sana yakın lar mi
sayilir
Ne kadar yakın pekii
Düşüncelerinden belli. Oluyor
ne dusuncelerimden belli oluyor anlayamadim
Sorduğun sorudan belli sana yakın birilerinden hoslandıgın
Bunu herkes anlayamaz
yok yanlis anladin hoslanmiyorum hic hissim yok duygusal bir sey degil sadece cekici buldugum icin
Anladım bn orasını
Bence normal
Normal
Çokta normal değil
Belkide normaldir bilemedim 🤔
Hmmm çok arzulusun ama sen
Ben sürekli öyleyim
doğal
normallll
gayet normal
Ayyy orsppppiii