Ozellikle kadinlara soruyorum evlilerde boyle hisseden var mi? Esimi seviyorum mutluyum her konuda ama bazen aklima sadece cinsellik yasamak icin baska erkekler geliyor onlari arzuluyorum. Fiziken bir sey yapmadim ama hayalimde bu sekilde tatmin yasama ihtiyaci hissediyorum o kisilere karsi hicbir sey hissetmiyorum mesela hic ilgim yok sadece cinsel olarak merak ediyorum bugune kadar esimle yasadim her seyi baska kimse olmadi ama ozellikle cok istekli oldugum anlarda ya da oyle videolar izleyince farkli birini arzuluyorum. Sizde de boyle dusuncelere oluyor mu hic
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet yani tabi ki normal bir şey bu herkeste olur böyle şeyler yani fanteziler falan çok istekliysen yani o zaman yükseksin demek ki libido olarak yani bu bence güzel bir şey yani istersen sexting bile yapabilirsin yani
1028 Yorumla- 1 yıl
Sexting normal sayılmalı artık
Cevap sahibi1 yıl@muhen_diss Yani bencede normal bir şey
Cevap sahibi1 yıl@maxkruse Hayır değilim
- 1 yıl
Evliler için de normal olmalı sonuçta zevk alıyorsun işini görüp kapatıyorsun
Soran1 yılBoyle durumlarda kimse baskasiyla iliskiye girmiyor degil mi
Cevap sahibi1 yıl@muhen_diss Yani aldatmak sayılmaz mı ki evli birisinin sexting yapması yani?
- 1 yıl
O isteğe bağlıdır sonuçta ama aldatma değildir bence ineraktif erotik film gibi 😊
- 1 yıl
Sayılmamalı bence
Cevap sahibi1 yıl@muhen_diss Anladım
Cevap sahibi1 yıl@maxkruse Evli olan insanlar için tabi ki eşlerinin haberi olsa iyi olur evet
- 1 yıl
Sen yapıyor musun hiç ya da seni gören oldu mu
Cevap sahibi1 yıl@muhen_diss Yani ben sexting yapıyorum da sanaldan seni gören oldu mu derken ne olarak sordun?
- 1 yıl
Nude attın mı fotoğraf video vs, reel yaptın mı hiç, eklersen daha rahat konuşuruz
- 1 yıl
Sen yapiyormusun seksting
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 Evet yani neden sordun?
- 1 yıl
Gizliden bi çıksana bisey denicem 😉
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 Yok hayır gizliden çıkamam
- 1 yıl
Tamam bekliyorum ama
- 1 yıl
Ordamisin
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 Burdayım evet ne oldu?
- 1 yıl
Biyaz bekliyore
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 Ne istiyorsun yani mesaj atıp duruyorsunda?
- 1 yıl
Mesajbekliyorum
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 İyi o zaman beklemeye devam et sen
- 1 yıl
Biyaz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok normal oluyor ve aynı durumlardayız diyebilirim. Buna bizi yönelten , böyle düşünmeni sağlayan öyle çok etken var ki , özellikle bu etkenleri kendimizinde artırdığı bir durum olduğunda daha ileri düzey olabiliyor ve fanteziler farklı farklı boyutlarda olabiliyor. seks dışında da olsa , düşünüyorsun , benim güzelliklerimi nasıl severdi , ne kadar zevk verirdi sevişirken , ve derinliklerindeyken ne derece zevk alabileceğini onun nasıl seks yaptığını vb. Düşünüyor olmalısın değil mi?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu tip istekler normal insani duygular yani, her insan zaman zaman başka partner arzular, ama hayalde kalır genelde, özellikle erkekler daha fazla arzular, fakat bu sadece arzulamakta ya da eylemden sonra normale dönerek sonuçlanır, takma kafana yani hatta fantezi yap kafanda daha istekli ve daha güzel orgazmla sonuçlanır 😋 partnerinde daha mutlu olabilir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok normal, fantezi denen şey budur, farklı tadları, şekilleri, pozisyonları, uç ve yasak olabilecek seviyede bile olsa hayal etmek. Tahrik eder insanı
02 Yorumla
Soran1 yılnormal mi gercekten peki insanlar bu durumda ne yapiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bende de oluyor yalnız değilsin
Ne zamandır ilgin var böyle
154 Yorumla
Soran1 yıl1 senedir daha yogun hissediyorum senin ne zamandir var
Cevap sahibi1 yıl2 yıldır var oldukça güzel oluyor açıkçası
En son ne zaman düşündün
Soran1 yılbugun dusundum yani ara ara oluyor her an olmasa da
Cevap sahibi1 yılYani millette malzeme vermeyeyim buradan yoksa çok şey konuşuyoruz
Gizli Üye(25-29)1 yılBende de sevgilimle birlikteyken başkası canlanıyor gözümün önünde ve çok tahrik ediyor beni o an
136 Yorumla- 1 yıl
Açık mısın kapalı mı
Soran1 yılBen o an degil de onun disinda hayal ederken oluyor seninki daha degisikmis sevgilini hayal ediyorsan belki yeterince hissin olmayabilir ona karsi
- 1 yıl
Mesela kimi arzuluyorsun
Cevap sahibi1 yılBen yaşadığım o diğer kişiyi düşünüyorum ama
- 1 yıl
Beni düşün 🤣
1 yılAldatmak sadece fiziksel degildir. Ruhsalda , zihinsel olarak aldatmış oluyorsun. 😀whahNNna
51 Yorumla- 1 yıl
Neden başkalarını düşünüyorsun nryini düşünüyorsan aynısını evlendigin insanda düşünmen gerekiyor 😀😀😀yada kocanı degiştir
Normal erkekler için ama sanki eğer kadınlar yalan soylemiyorsa
Kadın doğasına aykırı ama sizin ne yaşadığınızda bağlı sadece soru. Cinsellik degil başka sorunlar var belliki
05 Yorumla
Soran1 yılSorunumuz yok bu sadece benim aklimda olan seyler esimle aram iyi seviyorum onu o da seviyor. Nasil yani kadinlar yalan soylemiyorsa derken?
1 yıl01 Yorumla
Soran1 yılbununla ne ilgisi var simdi
Gizli Üye(25-29)1 yılBu da bi cesit aldatma bence. Eger eşin sana yetseydi bi başkasını dusunmezdin. Sizin gibilerin aski da sevgiside yalan yani ama kıymetiniz olur:)
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Yani eşin istediğin gibi bir cinsel hayat sunmuyorsa sana sen de hayal gücünle ve hayal ederek kendini tatmin etmek isteyebilirsin. Bu bir ihtiyaç neticede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu genelde sen ya mastürbasyon yaparken aklına geliyordur ya da seks esnasında aşırı zevk alıp yukseldigin de
02 Yorumla
Soran1 yılseks esnasinda degil pek daha cok kendimi tatmin ederken ya da gunluk hayatta birden o kisilerle yaptigimi hayal etmek gibi ama boyle ara ara hep dgeil
- 1 yıl
İşte o an başka bir erkeğin sertliği gücü kokusu dokunuşu altında kalıp seni ezmesi bunların merak duygusu acaba nasıl becerirdi başka nasıl bir zevk alırdım hissi
Gizli Üye(30-35)1 yılYanliz değilsin. Bir çok insan bu duyguları yaşar. Kim ne derse desin insan da ruhen tek eşli olmuyor. Sadece toplum baskisi , örf, adet gibi durumlarından baskiliyorlar. Senin durumunda normal..
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAsıl böyle yapmazsan evliliğinde sorunlar yaşarsın...
Cevap sahibi1 yılPeki sadece iliski yaşarken mi düşünüyorsun? Normal zamanlarda da aklina geliyor mu?
Soran1 yılkadinlar mi boyle dusunuyor genelde peki?
Cevap sahibi1 yılHem erkekler Hem kadinlar.
Cevap sahibi1 yılAma bir çoğu dile getiremiyor içinde yaşıyor.
Soran1 yılerkekler de boyle dusunuyor mu esiyle mutluyken baskasini?
Cevap sahibi1 yılİllaki düşünüyor. Düşünmesi de normal. Sonucta sevgisi azalmıyor. Yaşamını etkilemiyor. Sadece daha çok zevk ve heyecan oluyor. Oyle değil mi?
Soran1 yılerkeklerin dusunmesi normal mi yani? ben sadece cinsel olarak dusunuyorum baska bir duygum yok.
Soran1 yıl+ yani hayal etmesi esiyle birlikte olurken baska kadini hayal etmesi gibi mi?
Cevap sahibi1 yılZaten sadece cinsel olmalı. Normal tabiki.
Cevap sahibi1 yılDuygu farkli bir sey. Cinsellik farkli bir şey
Cevap sahibi1 yılBirlikte ya da yanlız senin gibi. Birde seni oyle düşünmesi de var.
Cevap sahibi1 yılSence esinde düşünüyormuş?
Cevap sahibi1 yılDüşünüyor mudur?
- Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı.
1 yılEvet oluyor eşimle bunun hayalini kurup bundan zevk aldığımız çok oldu, başkaları görsün diye teşhir yaptığımız da oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılnasil baskalari gorsun diye
- 1 yıl
Teşhir fantezisi , eşim kapalı ama bunlar çok hoşumuza gidiyor
1 yılUyum sorunu var
Sosyal duygusal açlık artık cinsel açlığa doğru gidiyor
Evlilikte birey olma sıkıntısı yaşıyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılnasil yani tam anlayamadim bu arada esim sorunlu biri degil severek evlendik
- 1 yıl
Sorunlu biri olmayabilir ama sana uymaz kavramsal sorun var ayrıca
Soran1 yılbiraz daha aciklayabilir misin
- 1 yıl
Yorumda anlatmak zor
benzer bişeyi kız arkadaşım söyledi. o arzuladığını değil farklı birinin nasıl olduğunu merak ettiğini söyledi tecrübe olarak. sende öyle misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal... Eşinle aranda güvene dayalı açık iletişim varsa bu durumu eşinle paylaşabilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılbu normal bir durum. merak duygusu çok güçlü bir duygudur. zihinsel manada hayal ederek kendini tatmin etmen doğal bir şey.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşadığın şey gayet normal herkes yalayıp gizlediği için normal gelmiyor
04 Yorumla
Soran1 yılherkes ne yapiyor
- 1 yıl
Bazen duygusal bir şey hissetmese de başkasına sadece cinsel arzu duyuyor bunu faaliyete geçirende var geçirmeyende
Soran1 yılbirisi erkekte de oluyor demis sizde de mi oluyor birebir
- 1 yıl
Evet oluyor tabiki cinsellik ile aşk farklı dıygular sadece çok iç içe geçtiği için ayrıştırmak zor
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin tam anlamı ile doymamandan yani doyuramadigi için kendini doyurma ihtimali cinsel ihtiyacını tam anlamı ile karşılayacak birini arıyorsun o an gayet normal
05 Yorumla
Soran1 yılher evlilikte oluyor mu boyle seyler peki
istedigimiz zaman yapiyoruz ama yine de bu dusunceler geliyor aklima
Cevap sahibi1 yılYa açıkçası bence eşin sana istediğini yapmıyor veya vermiyor cinsel olatak ve bu sende bir doymazlık yapıyor yaşayan çok duydum evet
Cevap sahibi1 yılPeki hani organdan dolayı veya kısa sürmesi gibi şikayetlerin var mı
Soran1 yılbazen kisa oluyor bazen uzun uzun yapiyoruz her zaman ayni olmuyor ki
Cevap sahibi1 yılSenin neden ilişkide tam anlamı ile doymaidgino bulmaya çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada çok okudum. Domalınca arkamda güçlü ve dur desemde durmayan, beni çok ama çok isteyen bir erkek hayal ediyorum rahatlayabilmek için. normal mi diye
07 Yorumla
Soran1 yıltipki bu sekilde dusunmesem de ben de hayal ediyorum onlardan etkileniyorum galiba
Cevap sahibi1 yılYani seni tanımadığım için net cevap veremem. Ayrıca kocanı da bilmiyoruz. Sks esnasında seni yeterince doyuruyor mu, sert mi, sana karsı arzusunu belli edebiliyor mu bu bilgiler hep sende
Cevap sahibi1 yılMesela bazı kadınlar sevisirken iyice yükseldiği anlarda çok isterik olabiliyor. Mesela erkek icindeyken keske ellerimde dolu olsa boyle sert ve dolgun bir penisi sımsıkı kavrasaydım gibi. Fantezi dunyası ve zihin cok geniş bu konuda
Soran1 yılsevisme kismi iyi aslinda bir sorun yok keyif oliyoruz ikimizde
Cevap sahibi1 yılHayal dünyan o zaman işte merak ediyorsun.
Soran1 yılevet merak olabilir
Cevap sahibi1 yılBakımlı biriysen düsündüğün kişiler bunu değerlendirmek isteyebilir
Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Çiftiz bir de aramızda bi kadın arzuluyoruz normal bence bunlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Düşünceler başka yanındaki başka bu durum pişmanlık oluşturabilir küçük zayıf bir noktada bazı şeyler yer değiştirir bence bu konuya çözüm bulmalısınız
04 Yorumla
Soran1 yılnasil bir cozum
Soran1 yılmutluyum onunla baska birini aramadim ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılsiyahi mi düşünüyorsun mesela? kaslı güçlü falan?
00 Yorumla
1 yılDüşündüğün erkekler çevrendekiler mi yoksa videolarda ki mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle bir arzulamam olmadı libidom yüksek olduğunda bile aklıma sadece eşim gelir
Başkasını hayal bile edemem.
Zihninin altında aldatmak var ama onu açığa vuramadığın için böyle bahanelerin altına sığınıyorsun
Hayır yok öyle bir şey olsa aldatabilirim diyebilirsin diyenler de olabilir ama iyi düşünün başka bir bahanesi olamaz çünkü00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılNefs taşiyoruz sonucta oluyo oyle şeyler ne zamandr boyle ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. fiziki olarak etkilendiğin birini mi arzuluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oluyor değişik hanimlarla ilişki canımızı cekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir, yalnız değilsin. Burada senin gibi çok kişi var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir isteyebilirisin merak heyecan istek olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kocanls konuşup tek seferlik deneyin emin ol ilişkiye renk gelucek
00 Yorumla
1 yılYapmayın ablam kardeşim şeytanın vesvesesi bunlar nefsinize sahip çıkın hakim olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaman zaman bende de oluyor bu istemsizce düşünmek merak etmek hayal etmek fazlasıyla keyif veriyor benim kadin versiyonum gibisin
06 Yorumla
Soran1 yılevli misin peki
Cevap sahibi1 yılEvet tabiki
Soran1 yılSen neden dusunuyorsun peki
Cevap sahibi1 yılburada biiraz uzun ve acik olabilir onun icin burdan şikayet edebilirler istersen çıkabilirim gizliden söyleyebilirim düşüncelerimi
Cevap sahibi1 yılBurdan rahat anlatılmaz yani ondan dolayi dusunduklerim içimi kemiriyor bazen
Cevap sahibi1 yılCok ucuk seyler olmasından mi cekiniyorsun
Gizli Üye(18-24)1 yılbu yaptığın aldatmaya girer yalnız eylemede geçersin sen doyumsuzsun senin kocana yazık senin nasıl biri olduğunu bilse de bosansa keşke
04 Yorumla
Soran1 yılya kotu biri degilim ki hicbir sey de yapmadim. sadece kimseye itiraf edemedigimi yazdim buraya esim neden bilsin ki bunlari yanlis dusunuyorsun
Cevap sahibi1 yılkocan güzel kadınları hayal etse sen ne düşünürsün
Soran1 yılcok kotu hissederdim istemezdim etmesin bende de oncesinde hic olmazdi son donemlerde oldu sadece memnun degilim. baskasi demis ki erkeklerde de olabiliyor bu diye sizde de birebir aynisi mi oluyor
Cevap sahibi1 yılkarısından eskisi gibi zevk almıyorsa hayal eder tabii ama karakterli bir insan düşünmez böyle saçma şeyler aldatmayı normallestiriyorsun kendi kafanda böyle düşünerek
Gizli Üye(25-29)1 yılHer insanda oluyor bu sadece insanlar kendine itiraf edemiyorlar fiziksel olarak bir hareketin yoksa sorun yok
07 Yorumla
Soran1 yılgercekten herkeste oluyor mu? birebir boyle mi oluyor yani yoksa benimki biraz farkli mi diye dusunuyorum. simdiye kadar bir sey yapmadim bundan sonrasini da bilmiyorum iste
Cevap sahibi1 yılBende daha fazlası var
Cevap sahibi1 yıl10 insanın 7 sinde kesin vardır
Soran1 yılevli misin sen de
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılsen hic bir sey yaptin mi fiziksel peki yoksa aklinda mi sadece
Cevap sahibi1 yılFiziksel olmadı hiç
Gizli Üye(18-24)1 yılGelecekte böyle bir şey yaşamam inşallah karım tarafından
13 Yorumla
Soran1 yılyok yasamazsin yani herkese olacak diye bir durum yok ben de bilmiyorum icimdekileri itiraf edemiyorum kimseye buraya yazabildim baska boyle var mi diye
Cevap sahibi1 yılEşin aynı itirafla sana bulunsa ne derdin
Soran1 yılcok kotu hissederdim ama ben seviyorum onu onunla ilgili hicbir sorun yok sadece boyle bir his olustu
Gizli Üye(30-35)1 yılHer insanda var öyle şeyler onyuzden kendini kötü hissetme. Azgınlık hali farklı hormonlarin esiri oluyorsun o an
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılistekli olmak böyle güzel bişey işte. Gayet normal isteklerin.
03 Yorumla
Soran1 yılsiz bu durumda ne yapardiniz hic huzuru bozmadan devam mi edeyim
Cevap sahibi1 yılFırsat bulursam o arzuladığım zevki başka bir kadınla yaşardım ben. Ama senin için bişey diyemem. Çok dayanılmaz olursa bu istekten vazgecmen zor olur sanki
Cevap sahibi1 yılGerçekleştirmek gibi bir düşüncen var mı peki ne diyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal herkese oluyor bence sexting denersin
011 Yorumla
Soran1 yılherkese oluyor mu cidden ne yapiyor insanlar aldatiyor mu
Cevap sahibi1 yılHayir aldatma , o dusunceler norml bnce
Cevap sahibi1 yılSadece Monoton seks sıkıcı gelmis bence oyle dusunceler zevk verio
Soran1 yılaldatmadim hic zaten. gercekten normal mi her evli kadinda oluyor mu?
Cevap sahibi1 yılOluyor Erkeklere bile oluyor Bu normal dusunce Kendini suclama :)
Cevap sahibi1 yılBaska bir erkekle olma fikri azdiriyor mu seni
Soran1 yılnasil yani erkeklere de mi oluyor her erkege mi?
evet birkac kisi var aklima gelen onlari dusunuyorum ama onlara karsi hic duygum yok sadece cinsel seyler dusununce aklima geliyor sonra hic aklima gelmiyorlar
Cevap sahibi1 yılOluyor evet sexting dene 🙃
Cevap sahibi1 yılŞaka deneme
Soran1 yılYok zaten ben sevmiyorum sexting falan gercek olmasi tatmin eder anca insani
Cevap sahibi1 yılInternet burasi tetikliyor olabilir
Bakmassan gecer bence
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş fark ediyor mu? O kadar mı kaybediyorsun yani kendini
012 Yorumla
Soran1 yılhenuz kaybetmedim bir sey yapmadim ama dusunce olarak bu sekilde
Cevap sahibi1 yılKendini tatmin ediyor musun peki?
Soran1 yılediyorum arada
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç peki abla?
Cevap sahibi1 yılAbla dedim ama o an arada abla kardeş bağı kalmıyordur düşüncende 😅
Soran1 yıl33
Cevap sahibi1 yılBir tık büyüksün ama yaşına göre direncini bilemeyiz tabi
Cevap sahibi1 yılVe senin arzulanman etkiliyor mu seni?
Soran1 yılnasil anlamadim ne direnci
Cevap sahibi1 yılHayal olarak diyelim ki genç birini hayal ettin, onun enerjisine ayak uydurabileceğini düşünüyor musun?
Soran1 yılneden uyduramayim ki
Cevap sahibi1 yılSert seviliyorsa?
1 yılBende de oluyor ama erkeklerden ziyade hemcinslerimi hayal ediyorum. Estetik geliyor
32 Yorumla
Soran1 yılnasil yani sen kadinlardan mi hoslaniyorsun peki ondan dolayi mi
- 1 yıl
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o herkeste var lakin pek azı bunu gerçekleştirebiliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlız değilsin bence. Eşimi geçenler de mastürbasyon yaparken gördüm ve neden dedim... Bilmiyorum bi an hayal ettim işte dedi... 13 yıllık evliyiz bu arada... Ve birbirimizi çok seviyoruz.
03 Yorumla
Soran1 yılne hayal etmis peki
Soran1 yılbaskasini mi dedi yani acikca
Cevap sahibi1 yılEvet aslında açıkça demedi ama bi film etkilemiş...
Gizli Üye(30-35)1 yılKimi arzuluyorsun? O kişileri neden arzuluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİliklerine kadar haz veriyor değil mi bunu düşünmek?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
1 yılgenel bir durum bu herkes arzular değişik şeyşler ama içinde sır olarak kalıyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBendede oluyor canım boş ver evliyim
74 Yorumla
Soran1 yılnasil kontrol ediyorsun kendini peki
Cevap sahibi1 yılSadece düşünce gerisi gelmiyor eminin kocamdada vardır bu senin kocanda da çoğunda..
- 1 yıl
Kesin minicikte
1 yılNormal ama bunu kocana hissettirme
01 Yorumla
Soran1 yılyok tabi ki. her evli kadinda oluyor mu boyle
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılKiz olsam zenci hayal ederdim :)
06 Yorumla
Soran1 yıloyle bir ilgim yok hic
- 1 yıl
Sen heyecan istiyorsun o zamsn
Soran1 yılbilmiyorum olabilir
- 1 yıl
Düşünüyor musun gerçekten baskasi ile olmayı sadece hayal mi
Soran1 yılhayalimde dusunuyorum yapmam diyorum bazen cok istek vuruyor yani umarim yapmam
- 1 yıl
Kac yıllık evlisin özelden yazabilir misin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlisin ve başkasını arzulu yosun bunun birçok sebebi var
00 YorumlaHerkese oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılYaşamayı düşünürmüsün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHer şey insanlar için bunu sadece normalleştirme
00 Yorumla Gizli fanteziler sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGayet normal oluyor evliliklerde
02 Yorumla
Soran1 yılerkeklerde de oluyormus birinin dedigine gore
Cevap sahibi1 yılErkekler eşlerini paylaşmak istiyorlar kadınlar başkalarını arzulayabiliyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKaslı erkekleri mi hayal ediyorsun mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYakın çevre mi kimleri mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal , bazen farklı düşünmek aşırı azdırıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Cidden mi
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayalini yaşa şahane olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılyasak her zaman çekici gelir
00 Yorumla
1 yılKimi arzuluyorsun ki?
02 Yorumla
Soran1 yıltanidigim bazi kisileri
- 1 yıl
Ben yokmuyum😉
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yıleşin yetersiz mi
08 Yorumla
Soran1 yılyok seviyorum ilgiliyiz karsilikli istedigimizde yapiyoruz onda sorun yok
- 1 yıl
cinsel anlamda
Soran1 yılyani simdiye kadar birbirimizi yorgunluk ve oyle bir sorun olmadigi surece hic geri cevirmedik yetersiz olarak gorebilecegim bir durumu yok
- 1 yıl
peki baska erkek hayal etmenin sebebi nedir
Soran1 yılBen de anlayamiyorum. ilk basta birini bana olan ilgisi hosuma gitti ama bir sey hissetmedim baslarda sonra zamanlar aklima gelmeye basladi ama oyle duygusal bir sey degil asla sadece cinsel manada aklima gelmeye basladi ama hemen olan bir sey degil bu zamanla oldu sonra da baska kisileri de dusunmeye basladim ama sadece cinsel olarak aklima geliyor yoksa onlara karsi hic ilgi sevgi gibi bir duygum yok
- 1 yıl
peki eşinin haberi var mı
Soran1 yılyok tabiki boyle bir sey denilir mi
- 1 yıl
ne bileyim bence sen eşinden yeterince zevk alamadıgın için baskalarını hayal ediyorsın
1 yılYetmiyor demekko
02 Yorumla
Soran1 yılonunla mi ilgili sorun yani
- 1 yıl
Bence
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi