Cinsellik İyi yarı bir erkekle seks nasıl olur acaba? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Canın acır nazik olamaz kaba olduğu için Daha mı iyi sarar bilemedim ki Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İyi yarı bir erkekle seks nasıl olur acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı. normal olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kaba olmak bir seçenek, ama altında tüm ağırlığıyla eze eze sevecektir 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok olmaz böyle biriyle altta kalınmaz sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂valla kalıyorlar Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha çok keyf alırsın, erillik kadınların yatakda görmekten keyf aldığı ve haz duyduğu bir şey 2 0 Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzel olur ya kadıni eze eze iker. Mesela ben de severim minyon kadın. Ezile ezile bağırta bağırta ne zevk verir o 1 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl En kolayı kucağına alır, sorunsuz bir cinsellik yaşarsınız 1 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kadınların cevap vermesi gerekirken 20 erkek cevap vermiş yalnızca 1 kadın cevap yazmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İri yarı derken benim gibiyse iyi yarma gibiyse olmaz 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Görelim seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok bakire kızla yapmam Yorumla Soran 1 yıl Bakire olduğunu kim söyledi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi tamam İzmir'e gelince yaz bana Yorumla
Ahmetkartal1234 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Zor nefes alırsın ezilirsin 1 5 Yorumla Soran 1 yıl E bu adamlar nasıl birini bulacak Yorumla Ahmetkartal1234 1 yıl Zarif kadın severiz Yorumla Ahmetkartal1234 1 yıl Ezilmeyi seven kadın bulmamız lazim Yorumla Soran 1 yıl Kimse istemez kadınlar narin varlıklar sonuçta Yorumla Ahmetkartal1234 1 yıl Sımsıkı sarılıyorum vücudumu yapıştırıyorum dudaklarını ezerek operken beceriyorum neden istemesin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biraz sert seviyorsa ben gibi parçalar seni 2 8 Yorumla Soran 1 yıl İşte o yüzden demekki uzak durmak lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen soft mu seviyorsun Yorumla Soran 1 yıl Valla benim çok bildiğim şey değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyimsiz misin Yorumla Soran 1 yıl İkili ilişkilerim yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek taraflı mı yaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ahaha🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neee😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 197 boyunda 120 kg yim yeteri kadar iri mi 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Cus ayilik bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoş olmadı sanki bu Yorumla Soran 1 yıl Evet ama gerçek bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç böyle biri ile tecruben olmadi galiba ve ayrıca erkek dediğin iri olur güçlü kuvvetli olur kadına cinsellikte doyumu yaşatır Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kac kilo fark var aranizda 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Kilo değil, güçlü iri bir erkeği düşün kadınlar narin sonuçta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladim Yorumla Kartal0662 1 yıl Ezelir altında Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neler neler olur aklın almaz 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yasadin mi Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi kökler doyurur 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Erkeğe bağlı bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
normal olur.
Kaba olmak bir seçenek, ama altında tüm ağırlığıyla eze eze sevecektir
Yok olmaz böyle biriyle altta kalınmaz sanırım
😂😂valla kalıyorlar
Daha çok keyf alırsın, erillik kadınların yatakda görmekten keyf aldığı ve haz duyduğu bir şey
Güzel olur ya kadıni eze eze iker. Mesela ben de severim minyon kadın. Ezile ezile bağırta bağırta ne zevk verir o
En kolayı kucağına alır, sorunsuz bir cinsellik yaşarsınız
Kadınların cevap vermesi gerekirken 20 erkek cevap vermiş yalnızca 1 kadın cevap yazmış
İri yarı derken benim gibiyse iyi yarma gibiyse olmaz
Görelim seni
Gerek yok bakire kızla yapmam
Bakire olduğunu kim söyledi
İyi tamam İzmir'e gelince yaz bana
Zor nefes alırsın ezilirsin
E bu adamlar nasıl birini bulacak
Zarif kadın severiz
Ezilmeyi seven kadın bulmamız lazim
Kimse istemez kadınlar narin varlıklar sonuçta
Sımsıkı sarılıyorum vücudumu yapıştırıyorum dudaklarını ezerek operken beceriyorum neden istemesin
Biraz sert seviyorsa ben gibi parçalar seni
İşte o yüzden demekki uzak durmak lazım
Sen soft mu seviyorsun
Valla benim çok bildiğim şey değil
Deneyimsiz misin
İkili ilişkilerim yok
Tek taraflı mı yaşıyorsun
Ahaha🤣
Neee😀
197 boyunda 120 kg yim yeteri kadar iri mi 😂
Cus ayilik bu
Hoş olmadı sanki bu
Evet ama gerçek bu
Hiç böyle biri ile tecruben olmadi galiba ve ayrıca erkek dediğin iri olur güçlü kuvvetli olur kadına cinsellikte doyumu yaşatır
Kac kilo fark var aranizda
Kilo değil, güçlü iri bir erkeği düşün kadınlar narin sonuçta
Anladim
Ezelir altında
Neler neler olur aklın almaz
Yasadin mi
Boy kaç senin
Zorlanıyorsunuz biz yapınca
Altında ezer seni
Ben 1.98 kilo 118 kendinden geçersin
Bakirim kurtarmaz gini
Denemeden bilemezsin