- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılmerhaba.
ben boğa burcuyum özelliğim dediğini yapmakla meşurdur.
çok iyi bir cinsellik nasıl olur biliyormusun.
. ben sana yanlışları yazayım.
2 posta 3 posta atmak. yanlış. tecrübe 0
çünkü. 2 neysede. 3 postada penis süngergibi yumuşak olur kontrolü zor olur
sürekli iner. sürekli seks reklam arası verir.
sonraki yanlış. kadının ilk başlangıcta erkeğe müdahale etmemeli.
burda erkek kadını doyurma fikriyle başlaması işi zora sokar. erkek önce kendini tatmin etmeli. erkek tatmin olurken çok zevk alırken kadında bunu hissedip kendide zevk alıyor. oyuzden önce erkek tatmin olmalı.
( TATMİN BOŞALMADAN 15 SN. ÖNCESİDİR) MİN 4 KEZ TATMİN OLMALI.
ŞİMDİ ASIL SEKS BAŞLIYOR.
kadında artık daha sert istemeye başlar yapılması gereken şu.
köklemek ve ritim tutturup hızlı hızlı vurmak ve güç kullanıp kökleyim baskı uygulamak.
ve kadın dur yeter diyenekadar devam edebilecek bir kapasiteniz olmuş olur 1 postada.25 Yorumla- +1 yıl
Okudunmu?
Soran+1 yılTabi ki okudum dümdüz beğenmedim mantıklı da geldi ama mesele bu dediğini yapacak kişiyi deneme yapmadan anlayabilmek
- +1 yıl
Mantıksız bir olay değil.
Sende anlamışsında
Ben şunu anlamadım deneme yapmadan anlayabilmek nasıl birşey.
Bende onu anlatıyorum zaten.
Soran+1 yılHayır anlattığın şey denenmeden bilinmez
- +1 yıl
Son birşey.
Mutlaka denenmeli
Bu taktiğinimi artık hiçbir şey değiştiremez.
He tek şey daha var pozisyonun şekli asıl can alan olaydan biride bu. Ve erkeği yormuyor. Hızlı etki ediyor. 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının doyuma ulaşması erkek gibi değildir. Erkekler bir an önce aleti deliğe sokup boşalana kadar pompalayıp daha sonra kıçını dönüp uyumak ister. Oysa kadın seks başlamadan çok çok öncesinde kendini hazır hissetmeyecek, ten uyumu olacak, çekim olacak ve en önemlisi ise yatağa girdikten sonra erkek kadını anlayacak. Çok iyi seks yapacak erkeği anlamak birazda kadının kendisini iyi bilmesiyle ve erkeğini yönlendirmesiyle ilgili. Kadın ne istediğini iyi bilip ona göre seçim yaparsa erkek o durumun hakkını verir. Şeyma nafakabaşı acundan çocuk sahibi olup para doğurmak istedi ve oldu, daha sonra mükemmel seks istedi dj sevgili yaptı ve düzenli olarak vurdurmaya sevgilisinin yanına gitti. O sırada parası bitti tekrar para kazanmak için birini aradı ama bu defa Mısırlı sevgilisine gondiklendi. Yani mükemmel seksi istersen sadece mükemmel seks için yoğunlaş aksi halde rezil olduğunla kalırsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılYoğunlaşmak derken?
Cevap sahibi+1 yılYani mükemmel şekilde seks yapacağın erkeği düşün ona yoğunlaş ;) beyin mükemmel bir organ uykunda bile o erkeği nasıl anlayacağını kodlar. Ona göre çözüm sürecine sokar seni 👍 Hayvanlarda dişinin üremeye hazır olduğunu koklayarak anlar erkek :) sonra kediler üreme zamanı gelince ortalığı savaş alanına çevirip çiftleşirler. Feromon (dişilerin) salgısı bitince erkekler normale döner. Yani sen mükemmel seks için beynini zorla beynin bedenini mükemmel sekse uyum sağlatsın o zaman seninle mükemmel seks yaşayacak kişi gelip seni ikna eder. Bol bol çocuk sahibi olursunuz 😂
Soran+1 yılPeki teşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılAsıl en iyi görüş seçeceğin için ben teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptigi seks hakkinda konusmayan, atip tutmayan yatakta iyidir. Şöyle iyiyim boyle iyiyim diyenlerin fos cikma olasiligi yuksek. Yatakta iyi olanin cenesi calismaz, icraati konuşur.
Eger kadina yaklaşıyorsa temkinli yaklaşır. Aceleye getirmez işi. Ağırdan alır. Kadını yavas yavas tahrik eder. Konusmasiyla, sesiyle, sesinin tonuyla, hafif yaptigi dokunuslarla... ön sevismeyi uzun tutar. Hemen soyunup üstüne atlamaz kadının.
Duzenli spor yapan erkeginde yatakta basarili olma ihtimali daha yuksek. Sporun verdigi bir ozguven vardir, fizigi daha duzgundur. Kondisyonu iyidir. Yatakta hemen yorulmaz, tikanmaz, nefes nefese kalmaz. Zor pozisyonlari da yapabilir. Spordan solayi testesteron orani daha yuksektir.
Bu gibi seyler fikir verebilir ama o yataga girmeden de cok anlaşılmaz. En beklemedigin kisi bile yatakta iyi cikabilir. Belli olmaz. Bu yazdiklarimin dogruluk payi var ama yine de yasanmadan net bir sey denemez.54 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Peki sakıncası yoksa bunlar tahminleriniz mi tecrübe mi?
Cevap sahibi+1 yılIkiside. Sevgili listem kabarik degil ama gozlemlerimde var. Mesajlarda iyiyim, su kadar sure bosalmam diyen sevgilimin elimle mast yaparken saniyeler icinde bosaldigini gordum mesela. Bu kisinin cinsel iliskisi de uzun surmez. O attigi mesajlar hava civaymis, bos konusmalarmis yani. Suanda da spora, duzenli beslenmeye düşkün biri ile beraberim. Kendisinin atip tuttuğunu hic duymadim. Mesajlarda ya da yuz yüze şöyle yaparim, cok iyiyim konusmalarina girmiyor. Tahrik edici mesajlar atıyor. Birlesme yasamiyoruz suanda ama yuzeysel olarak bile bana yaklaşımı, dokunuşu, konuşması bile belli ediyor kendini. Anladigim kadariyla tecrübeli. Önündeki yuzeysel seyler yasasak bile bir sure inmiyor, bosalmiyor yani hemen. Yani hem gozlemledigim hemde tahmin etrigim seyleri yazdim.
Soran+1 yılAnladım peki teşekkürler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın orgazmı zihinsel boyutta oluyor yani olay fiziksel değil. İkinci olarak ise bunu sağlayabilecek kişiyi nasıl bulurum dersen yanında iyi hissettiğin ve seksi bulduğun herkes bu kategoriye girer. İnanmıyorsan jigolo tut ve sevgilinle olanla kıyasla.
71 Yorumla
Soran+1 yılYok ben denemeye karşıyım😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılDış görünüşüne bakarak ya da konuşma stiline tarzına vs odaklanarak anlaşılmaz. Kişiliğine vs.. Uzaktan anlayamazsın. Sadece yatakta anlayabilirsin. Çünkü tahminde bulunsan bile ters tepebilir belki de eski birliktelik içerisine girdiği kişilere sorabilirsin ama bu hiç benlik değil.
30 Yorumla
+1 yılsekste kuruyosan öp başına koy ama ben evirmeli cevirmeli sınır kural tabuları yıkarkak severim bide herseyi erkekten bekleyen kadınla olmaz o iş kadın karşılık verecek küfür ediyorsan oda edecek baskı kuruyosan oda kuracak sertsen oda kiskirtacak daha sert olman için gibi gibi
32 Yorumla
Soran+1 yılE tabi iki taraflı olmalı da konu bu değil
- +1 yıl
seks yaptıktan sonra iyi kötü mü bunu soruyosan once sirilsiklam islatip sonrada kurutabiliyosa iyidir yok birine bakıp iyimi kotumu anlamayı soruyosan bu imkansz
Ya anlayazsın öyle uzaktan, kadınlarda bile kapalı kadınlar canavar gibi falan olabiliyor, kiz normalde sessizdir bide. Erkektede aynı o libido tavan yaptığı anda ne olacağı bilinmez, ama söyle olur; erkek sana karşı ilgiliyse her türlü iyi olacaktır ya
10 YorumlaBelki konusmasindan, bir insan bir konuya hakimse daha temkinli konuşur, soyle severim böyle sokarim diyenler 10 dakikaliktir genelde
12 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu doğru anladığın için teşekkür ederim. Çoğu kişi deneyimle anlaşılacak çözümler yazmış. Birkaç kişi doğru anlamış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks cidden ayrı bir alan. Kişinin sakin, sessiz olması hep aynı olduğunu göstermez. Bu yüzden şu iyi, bu kötü denemez direkt. Ancak soğukkanlı kişiler daha kontrollü olabilir. Çünkü ilk anlarda insanda aşırı adrenalin oluyor. İlk saniyeler fena oluyor. Birazcık seks sohbetine girmek aşağı yukarı nasıl birisi olduğunu gösterebilir. Bakirse %50 oranında fos çıkma ihtimali olduğunu unutmamak gerek. Erkekte cinsellik gelişir, hemde büyük oranda.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Deneyimlemeden bunu anlaman zor, hırçın görünen biri sana yatakta aslan gibi gelebilir ama sıradan biri, yatakta aç bir pantere dönüşebilir.
16 Yorumla
Soran+1 yılE denemeye karşıysam peki
Soran+1 yılMesela örnek verebilir misin?
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılÇok iyi seks sevip sevildiğinle olur🔥💦 Tutku olur haz olur istek olur arzu olur çünkü duygu doludur 💕
18 Yorumla
Soran+1 yılPerformans olayı peki?
- +1 yıl
Performans kişiden kişiye değişir ama şöyle düşün seven insan tiksinmez oral yapmam demez hissedersin zevk-i artar
Soran+1 yılYok ben aşkımdan ölsem oral yapmam
- +1 yıl
Büyük konuşma yuttururlar 👋
Soran+1 yılYok kendileri yutsunlar
- +1 yıl
Lafını yuttururlar dedim 🙈
Soran+1 yılBen de her türlü onlar yutsun dedim🤷🏿♀️😄
- +1 yıl
Kendi kendine pek uygun değil 🙄
Çok iddialı konuşuyorsa muhtemelen başarısızdır.
Bakirse çok büyük ihtimalle hayal kırıklığı olacaktır. İnsan deneyimsiz olduğu hiçbir işi iyi yapamaz.
Fazla yağlı, göbekli ise yaklaşmayın. Hemen yorulur.10 Yorumla
+1 yılDışardan bakınca ağırbaşlı durur biraz zevkleri vardır, hoşlandığı kıza da biraz tutkulu bakar biraz kışkırtıcı bakar. İştahlı da öpüşüp nereni nasıl okşayacağını biliyorsa onun kumaşı kaliteli demektir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin ama libidosu yüksek olan sekste iyidir diyelim sana
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFantazi işleri bir numara olan erkek sevişmesinide iyi yapar ama bazı hödükler sadece girmesini çıkmasını bilir fantazi bilsede, mutlu edemez, cinsellikten soğutur herkesi ve karşısındakini.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkendinden çok ilgisini sana veriyor ve acele etmiyor zamanı iyi kullanıyorsa işini biliyordur genelde
10 Yorumla
+1 yılDirek ilişkiye girmeye çalışırsa tecrübesi yoktur, ilişkinin başından finaline kadar seni her dokunuşunda içini geçirebiliyorsa tecrübelidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Deneme yanılma hayatı :,) burda sorsan herkes dünyanın en iyi seks yapan adamı. Kurduğu cümlelerle davranışlarıyla anlaşılabilecek bi durum değil :,)
10 YorumlaSeçtiği pozisyonlarda duruşunu ayarlaması, aceleci olmaması, erken boşalmaması gibi şeyler. Birde ön sevişmeye gereken önemi vermesi.
10 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği yok partnerlerin ikisininde aşırı şehvetli ve tutkulu olmasından geçer.
10 YorumlaSen dışarıdan baktığın bir kıza bu bakire ya da bakire değil diyebiliyor musun. Hayır. Buda aynı şey işte. Bilemezsin yaşamadan
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o farklı şimdi potansiyel sordum ben bir erkek seks yapmış mıdır nasıl anlarız demedim ikisi farklı şeyler
Soran+1 yılİşte bilinebilir mi diye anlamaya çalıştım. Sevgilim bile olmadı.
Önceden bilemezsin asla.
Ben sana "Ben çok iyi sevişirim, benden iyisi mezarda desem" bile yalandır.03 Yorumla
Soran+1 yılTipinden anlayamaz mıyız yani mesela
Soran+1 yılTipten kastım fiziksel görünüş değil
+1 yılSanırım bakiresin ve evlenince haz almak sekste mutlu olmak istiyorsunki bu gayet normal
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama denemeyle öğrenmeye de karşıyım
- +1 yıl
Evlenip sana dokunmaya başladığın da sakin ve sana dokununca boyun göğüs ucu ve vajinana temas edince dili dudağıyla seni baştan çıkarıyor ise deneyimlidir
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
- +1 yıl
Yaş kaç senin bir de eşin iri olsa sorun edermiydin
Soran+1 yılEderim ufacık bir şeyim zaten 26 yaşım
- +1 yıl
Boy kilo kaç ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılNeden soruyorsun
- +1 yıl
Merak ettim ve sormak istediğim bişey var gerdek ile ilgili
Soran+1 yılSor bakalım
- +1 yıl
Balayına gidince eşin senle seks yapmak istese ve içine girmeye başlasa kalın olması senin çığlık atmandan dolayı durdurur musun eşini bu arada ne iş yaptığını hala söylemedin
- +1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAncak seks yapa yapa iyi seks yapan erkeği bulabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılO da bana ters
- +1 yıl
Kendini şartlandırma bu konuda. Emin ol, mutlu kadınların hiçbiri tek erkekle birlikte olanlar değildir.
Soran+1 yılYa doğrudur da ben öyle yetişmedim bana ters
- +1 yıl
Seni bir şeye zorlanıyorum, bakış açını ancak sen değiştirebilirsin
Soran+1 yılAnlıyorum seni zaten ama değiştirmek gibi bir düşüncem olamaz 😄ben aşamam bu düşüncemi tepki olarak söylemedim durumumu açıkladım
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yıl:-D
Bu dışarıdan bakılarak anlaşılabilecek bir konu mu sence?04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum merak ettim sordum
- +1 yıl
Peki; bu dışarıdan bakılarak anlaşılabilecek bir konu değildir. Hem kadın hem de erkek için.
Soran+1 yılAma dendmeye de karşıyım e sekste de kötü olsun istemem bir yandan da
- +1 yıl
An-la-ya-maz-sın! Net.
Boyla, posla, fizikle vb. vs. ile olmaz. Yatağa girince anlaşılır Hanya mı Konya mı? Bu kadar basit.
+1 yılYapmadan bilemezsin.
Bu konuda kendime ğüvenim tam 🔥00 Yorumla
+1 yılbu dıştan anlaşılsaydı olumsuz evlilikler yaşanmazdı. asla bunu ilişki yaşamadan bilemezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinde çok uzun süre kalmasından birde ön sevişmeyi uzun tutmasindan
020 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil sevişmeden nasıl anlarım diyorum
Cevap sahibi+1 yılDenemeden anlama şansın yok. Büyük ihtimalle erken boşalacak zaten
Soran+1 yılBir aday yok genel sordum da neden büyük ihtimalle erken boşalır dedin?
Cevap sahibi+1 yılİlk yapışta öyle olacak sende göreceksin. O yüzden ilk yapışta oral yapmamaya çalış
Soran+1 yılBen hiçbir şekilde oral falan yapamam zaten tiksinirim
Cevap sahibi+1 yılOralsiz onun şeyini ıslatamazsın
Soran+1 yılYa her kadın oral yapmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılHayal kırıklığı olur erkek için
Soran+1 yılValla umurumda değil ben öyle pis şeyler yapamam o kişi de yapmasın bana
Cevap sahibi+1 yılOrayı dillemeden nasıl ıslatacak seni
Soran+1 yılDillemeden ıslananlar da var
Cevap sahibi+1 yılO da onun becerisi yapabilirse eğer
Soran+1 yılYa ön sevişme diye bir şey var ille de oral olmasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılHiç ıslanmamış gibisin
Soran+1 yılİlişki yaşamadım daha bilmediğim başka bir şey mi var. Gayet normal bir şey söyledim sanki oralsız asla seks yapılamaz gibi konuştun.
Cevap sahibi+1 yılYok ya daha 6-7 şey var kadını delirten mahveden şeyler. Sadece oral değil
Soran+1 yılBilmiyorum artık o kadar bilgili değilim
Cevap sahibi+1 yılBurda yazamıyorum şimdi
Soran+1 yılÖnemli değil yorum için teşekkür
Cevap sahibi+1 yılBişey yapmadım ki
+1 yılYapmadan anlayamazsın
41 Yorumla
Soran+1 yılYapamam
Bölgesel kası var oradan anlarsın.
50 Yorumlaseks için evlenmem ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik kapalı kutudur yaşanmadan bilinmez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi seks yatakta belli olur
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ve erken boşalıp boşalmadığına
10 Yorumla
+1 yılYataktaki performansina bbakarak anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsın😄ya denemeden anlamaktan bahsediyorum
- +1 yıl
Kanka konuşmasından anlarsın belki neyse ben kaçar.
+1 yılİyi birine denk gelirsen anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli etmez mi yani davranış falan
- +1 yıl
Yani ben iyiyim ben yaparım ederim diyenden fazla bişey bekleme, fantazilerini sor anlatsın bi ön görün olur ama icraatta başkadır orda anlarsın
Seks yaparak tabi ki hahah
03 Yorumla
Soran+1 yılBenlik değil o hah hah hah😄
Soran+1 yılPeki işte nasıl tahminde bulunulabilir
tatmin edebilmesine bakılır
00 Yorumla
+1 yılGözüne bakarak anlıyorlar herhal 😁
00 Yorumla3 saat aralıksız diyeyim sen anla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmadan anlaşılmaz ki
00 Yorumla Neyime bakıyor bilmiyorum ama çokciyiymişim :s
00 YorumlaSana yaşattığı hazdan
00 YorumlaErkekte aradigin ilk sey bu mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılHemen kutuya gitmiyorsa demekki acemi değildir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkavun gibi kıçını kokla anlarsın :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aldığın zevke bakarsın başka neye bakılır :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani nasıl anlatalım şimdi denemen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemeden de açıklayablirsin
- +1 yıl
Oy le bir şey anlamazsın ki
+1 yılseks yapmadan nasıl anlayacaksın ki?
00 YorumlaYatakta anlarsın sadece
00 YorumlaÖn sevişme.
10 YorumlaSana zevk veriyordur işte
00 Yorumla
+1 yılBel kası önemli
10 Yorumla
+1 yılBana bakarak
00 Yorumla
+1 yılDenemeden anlamazsin
00 YorumlaBoşalma süresi ve kadını tahrik edişine göre
00 YorumlaHiç anlamam
00 YorumlaO yatakta belli olur
00 YorumlaKonusma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli eder
21 Yorumla- +1 yıl
Öyleyse beni neden fark edemiyorlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSexiq suna bak
08 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılCinsel bilgisine
Soran+1 yılE teoride vardır pratikte kötüdür
Cevap sahibi+1 yılEe oda şans
Cevap sahibi+1 yılÇünkü büyük alet istersin parçalar uzun istersin ağrı verir ne istediğini bilmek lazım
Cevap sahibi+1 yılDaha detaya burda giremiyorum
Soran+1 yılNeyse öyle merak benimki de yoksa deneyeceğimden değil sevgilim bile olmadı
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle söyleyeyim sırf insanların ağzına bakarsanız ağrı ve ayrılıkla biter , eğer bilgilendirmeniz herşey güzel olacak tır
Gizli Üye(36-45)+1 yılPerformans ııı tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl
Soran+1 yılE anlat burdayım
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşamadan bilemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlnında yazar 😁😁
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri