Cinsellik yaşamadan bir erkeğin sekste iyi olduğu herhangi bir kusuru olmadığı cinsellik yaşamadan da anlaşılabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kolay kolay anlayamazsin canım. 13 14 ortalaması olan Türkiyede herkes 18 19 20 sallıyor. Sorsan duvardan duvara vura vura saatlerce becerebilir. O yuzden yasamadan kimseye inanmamak lazim.
Evlilik amaçlı görüşüyoruz büyükler tanıştırdı. Bu konuda nasıl öğreneceğim onu düşünüyorum. Bakire değilimim bunun kendisine de söyleyeceğim fakat Evlenmeden de bu çocukla cinsellik yaşamak istemiyorum Nasıl anlayabilirim bu konu da önemli
O zaman aradaki saygi çizgini gecmeden düzgünce konusabilirsin ama sana söyleyecekleri ne kadar doğru olur onu bilemem
Cinselliğe bakış açısını öğrenirsin kafanda bişey oluşur önemli olan iyi bir erkeğe ayak uyduracak kadar iyimisin
Evlilik amaçlı görüşüyoruz büyükler tanıştırdı. Bu konuda nasıl öğreneceğim onu düşünüyorum. Bakire değilimim bunun kendisine de söyleyeceğim fakat Evlenmeden de bu çocukla cinsellik yaşamak istemiyorum Nasıl anlayabilirim bu konu da önemli
Bence bunu açık açık konuş çekinme ömür bu iyi bir cinsellik insanın geri kalan hayatınıda etkiler, tabi kötü cinsellikte aynı şekilde, pantolon bile alırken deniyoruz dimi ama, ben şahsen isteklerimi söylüyorum uyarsa partner oluyorum
Ayrıca bakire olmamayı kafana okadar takma, iki damla kan için seni yargılıcak ve yaftalıcak adamla olma zaten
Anlaşılmaz bence. 2 saat sürüyor, 5 defa boşalıyorum diyenlerin çoğu 45 saniyede dükkanı kapatıyorlardır kesin
Performansını öğrenmen zor. En fazla cinsellikte aynı frekansta olup olmadığınız, benzer aksiyonlardan zevk alıp almadığınız anlaşılır. O da konusu açıldığında
Eğer kadını, çaresizce inleye inleye boşalmadan, kendisi spermlerini serbest bırakmıyorsa; bil ki o adam cinsellikte kadın için en iyisidir
ne beklediğine bağlı. aradığın özellik üzerinde biraz dokunmalısın. her kadının da erkeğinde beklentisi farklı olabiliyor.
Yaşamadan anlamak mümkün değil. Portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin
Dokunuşları yaklaşımı samimiyeti.. yani birçok yolu var
Fantezileri bol varsa acemi de olsa hiç yaşamamış bile olsa devamı gelir yaşadıkça rahat durmaz
Kaç posta atıyorsun de. ?
burada cevap çok önemli.
Ve soru Sor burada.
Bu soruyu güncelle cvpları okuyup sana cvp verecem.
Seni çok iyi anlıyorum ama
Sevmeden neden evleniyorsun
Cinsellikte çok önemli bir durum sevmediğin biri ile zevk bile almassınki.
Ben o b#ku yedim sevmediğim biri ile evliyim.
Çoğu zaman anlaşılmaz. Çünkü erkekler hep kadını elde etmek için yalan söyler
Çok zor
En azından kadın ruhundan anlıyor mu ona bak
Ön sevişmesini anlarsın
Bilgisi ölçülebilir
Yemeden bilinmez
Anlayamazsın yaşamadan bilinmez
Ne olursa olsun yaşamadan öğrenemezsin
Ağzı olan konuşur onu hiçbir şekilde anlayamazsın.
Yemek yeme şeklimizden.
Ne gibi acar misin
Yediği yemekten keyif alan, biraz da vahşi olan herhalde. Seni de öyle yer :D
Yani dediğim gibi anlayabilirsin. Aceleci tavırları falan varsa bu da erken boşalmaya işaret edermiş.
Yapmadan anlamazsın illa vercen
Yani bilemezsinki erkekler abartmayi sever sorsan abartır
Sevişmeden anlayamazsın.
Yaşamadan anlayamazsin
Yaşamadan anlama şansın olmaz maalesef
Yüzünde gülümseme eksik olmaz..
Öyle bir kabiliyet icat olmadı
Deneyerek
İstihareye yat kanks
İmkansız gibi
Bakire olmadığını öğrendiğinde terk edilme ihtimalin var kaldıki sen böyle söyledikten sonra onunla ilişkiye girmemen doğru mu yanlış mı bilemem evlilik öncesi bir yakınlaşma sağla
yasayınca anlarsın
Yatıncaa
sana zevk vermesi yerterli
Hayır.
degdirmeden anlayamazsın
Tecrübe etmeden zor
Anlayamazsin
Hayır, tecrübeli ise ihtimali yüksektir sadece
seks yapınca
Hayır