AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eski sevgilimle sadece ilişkim oldu o da böyleydi 140-150 ben 60 bandındaydım. Sorunumuz yoktu sadece kucak olayı zor diğer pozisyonlar okey
kiloluydu demi göbekli felan
Kucak sorun olur yani
Evet ama karşılaştıracağım başka bir insanla birlikte olmadım diye bilmiyorum yorulma durumlarını bence gayet güçlü olabiliyorlar
anladim tesekürler ama obezitede biri sence cok sagliksiz degil mi ben onun biraz kilo vermesini istiyorum ya benimkisi evlilik
Evet kesinlikle check up a girmeli ve sağlığı için en azından 100 kilolara kadar düşmeli benim sevgilim 186ydı yine de fazla tabi kilo verme fikrine sıcak olmalı cünkü kısırlık vs de olabiliyor
sağol bilgiler icin bilmiyordum
Peki sevgilini o kiloda gercekden beğeniyormuydun?
Yani dış görünüşü senin icin sorun degildi anladima göre
İnternetten tanışmıştık normal arkadaş olarak uzun süre muhabbetten sonra gelişti görmemiştim yani başta. Ben zaten erkek arkadasım olsun eril eril beni yönetsin kafasında bi kadın değilim. Hoşlanabilmem için yüzünde masumiyet olması gerekiyo onun da öyleydi kirpikleri uzun gülünce gözleri kısılıyordu kilodan sjssjsjss bana masum ve çekici geliyordu baya yüzüne bakarak bile yükseldiğim zamanlar oluyordu kolları göbeğini de seviyodum. Kadın sevince seviyor bence djdkskd
biz düğünde ikimizde sadiçik orada görduk sonra yazdi bana haftaya cumartesi gunu göruşüçez utaniyorum hic rahat degilim insallah hersey iyi gecer…
ben cok merak ediyorum görüsmede onun icin kalbim atacak mi ondan hoslaniyormuyum bilmiyorum su an sadece yazışıyoruz işde
Yorumun icin saol evet sen belliki eski sevgilinden etkilenmisin ve kilosu sorun etmemiş
Benim şimdiki kafam olsa dikkat edeceğim şeyleri söyleyeyim. İlk buluşmada söylenmez ama mutlaka gelecekte kilo verip vermek istemediğini konuş , hazzını erteleyebilen biri mi öz disiplini nasıl , duygusal açlık geçiriyorsa hangi duygusunu yiyor küçüklükten beri mi böyleymiş ailesi de kilolu mu genetik yatkınlık olabilir ve çocuğum için bunları düşünürüm yani
Haklisin evlenmeden önce kilolarini versin istiyorum yardimci olmaya calışıçam obezite sagliksiz …
Demisdi kilo vermek istedini ama yapamiyor hep bozuyor diyetinu
Bazı insanlar motivasyonla yapabiliyor bide sağlıksız beslenme bi batak. Tek başına çıkamayabilir sen en baştan doğru uslupla istediğini belirt ki bilsin seninle evlenmek istiyorsa da çaba göstersin
Evet 1-2 kez görustukden sonra bakdim elektrik aliyorum ona söyleyip bi diyete girmesini isticem desteklicem onu
Tek pozisyonda becerilir durursun. Nefesi de pek yetmez.
Pozisyon sıkıntısı yaşanır en çok ve efor eksikliği
Yav yapacaksan yap , biz simdi sana yapma desek bizi mi dinlicen
İlk defamı seviştiniz
Dalgası 3-4 santime ineceği için, fiyasko
yani görürsen iyi penisini
Denemedim beni yükseltmiyor
Ne kadar şişman ki?
140-150 kilo
Baya fazlaymış. Sen kac kilosun?
64
Hmm biraz zor olur. Asiri kilo yüzünden penis normalden daha icerde kalır. Ve olduğundan daha küçük olur. Birleşme de her pozisyonda biraz sıkıntı. Bir oki pozisyonda ancak yapabilirsiniz. Ayrıca hareket kisitliligi olur.
Bu kadar kilo varsa %100 karaciğer ve kalptede yaglanma olduğundan çabuk yorulur. Saglik açısından da pek iyi sayılmaz maalesef...
Yaa birde olay sadece cinsellik degil , kendi sağlığını da riske atıyor. Biran önce zayıflaması gerek...
Tesekürler kilo veremiyor obezitede yemek yemeyibcpk seviyor
Tamam ama çok büyük sıkıntı kendisi için. Amelyata sa uygun aslında. Mide ameliyatı neden olmuyor ki?
mide ameliyati olmam demişdi bizimkisi ciddi iliski evlilik yolundayiz
Anlıyorum ama bu hem. kendisi hem senin için sorun olur. Tam bir birleşme bile saglayamazsiniz. Buda seni doyuma ulaştırmaz ki...
evlenmeden önce insallah zayiflar ona yardimci olcam destek olurum
Bu cocuk 150-160 kilo var baya ya Allahim nasil vercek o kilolari onu düşünüyorum 🥲
Bence de hatta biraz zorla. Sonra büyük sıkıntılar yaşarsınız. Özellikle cinsellikte
Ne işin var oyle bırıyle okadar mı evde kaldın
Kötü ya bence
Peki 190 90 kilo geniş omuzluyla nasıl olur
Zayıf kadın seviyorum
Sen kaç kilosun neden sismanla yapiyosun
Evlilik
Boyun kac
Balık etli severim
Eminim kötüdür
Yapmadım 😅😅😅
Hiç denemedim
Yapana sor