Erkekleri de bu konularda duyarlı olmaya davet ediyoruz zira kadınlar olarak "korunmayacak mıyız?" diye sormaktan ve "Ben gülü maskeyle koklamam" diyen dayılardan bıktık😂🤣

Erkekleri de bu konularda duyarlı olmaya davet ediyoruz zira kadınlar olarak "korunmayacak mıyız?" diye sormaktan ve "Ben gülü maskeyle koklamam" diyen dayılardan bıktık😂🤣

Tek eşli olduğum ve aynı kadınla uzunca yıllardır birlikte olduğum için bu tarz bir konuşma geçmez aramızda. Her seferinde ben korunurum. Hap kullanmayız. Yan etkileri çok. Aslında en iyisi tüpleri bağlatmak. Bu yaştan sonra çocuk yapmayız. Ama bunu da hiç konuşmadık. Prezervatif de hiç bizlik değil. O yüzden ben çıkıp, dışarı boşalırım. Bu zamana kadar hiç kaza yaşamadık. Konuyu kim açmalı? Aslında iki kişi de bu konuda eşit sorumluluklara sahip olmalı. Ama maalesef erkekler biraz vurdumduymaz oldukları için ve olası bir hamilelikte yükü kadın çekeceği için bu konudaki hassasiyet kadına düşüyor. Erkeklerin daha duyarlı olması gerekir.
Konuyu kimin açtığının bir önemi yok Burada eğer korunmaktan bahsediyorsak bunu önce şüphe duyan kişinin açması daha doğru olur ama birbirine yeteri kadar güvenenler çiftler Bence bu konuyu birbirine açmaması gerekir Bu konuda daha çok erkekler eskorta gittiği zaman yapıyor çünkü karşı tarafı bilmiyorsun bunu tanımıyorsun ve doğal olarak Hastalık kapma ihtimali oluyor ama birbirini yeteri kadar tanıyan çiftler Bence bu konuyu birbirine açmaması lazım Zira ortada bir güvensizlik durumu doğurabilir
önceden konuşulmalı seks yaparken değil
Teşekkür ederim kedicik :)
Rica ederim
Döllenme kadının bedeninde gerçekleştiği sürece bu böyle devam eder.
Kadın konuyu açmak istemiyorsa bile actırmalı. Herhangi bir konuda güven vermeyen, arada bırakan erkeğin parmağının ucuyla bile dokunmasına izin vermemeli..
Sonuçta kadının bedeni ve maalesef hayatı söz konusu oluyor aksi durumda..
😂😂
Kadınları kandırmak niye çok kolay? ↗
İremin cevabına baksana😂🤣🤣
🤣😂🤣🤣ahdjs
@Psigareşh sen dedin kıza silseydin diye😂
@Psigareşh ahaha Ali kim?🤣🤣
Ben silmedim😀
Yok ben silmedim onu😂
Ne yazdığımı unuttum djsjdh balık hafızalıyım
Cevap
48Cevap
Kadın açmalı tabisi kendini düşünüyorsa cjgjgj
Kim korkuyorsa o korunsun 🤪
Bence kim istiyorsa o açmalı. Çünkü korunma konuşulmadığında o anın zevki yarım kalır. düşün öpüşürken nefes nefese kalmışsınız, ellerin bedeninde dolaşıyor, dudakların boynunu yalayıp kulak memesini ısırırken fısıldıyorsun “Korunuyor muyuz? O an hem sorumluluğunu almış oluyorsun hem de o tek cümleyle bile onu daha da ateşliyorsun. Çünkü erkek ya da kadın fark etmez, o güven hissi her ikinize de kendini bırakabilirsin’ mesajı verir. Ve işte o zaman sevişme sadece zevk değil, kontrolsüz bir teslimiyet ve çıldırtan bir tutku haline gelir.
Evli olmayanlar için Korunma konusu açılmasina gerek kalmadan zaten Prezervatifle yapılması gerektigine iki tarafta hem fikir olmali. Evli olanlar icin de hamilelik düşünülmuyorsa erkegin buna saygılı davranıp korunmasi lazim çünkü o haplar depresyona sokucak kadar yan etkili ürünler ayrica yılda 2 3 kezden fazla ertesi gün hapi da kullanilmamali Ciddi yan etkileri var
Cinsellikte -meli, -malı gibi gereklilikler olması bence hiş değil. O yüzden şu açmalı şöyle olmalı demek de istemiyorum.
Zaten akışta kişilerin tercihlerine göre bunu isteyen kişi söykeyecektir. En çok dikkat eden de ilk söyler, sonrası onlara kalmış 😂
Bence bu konuyu her iki taraf da rahatlıkla açabilmeli.
Korunma sadece birinin sorumluluğu değil, iki kişinin de ortak bilinciyle alınması gereken bir karar.
İlk kimin söylediği önemli değil, önemli olan açık bir iletişim kurabilmek.
Sonuçta güven, saygı ve sağlık — bir ilişkide konuşulmaktan çekinilmemesi gereken konuların başında gelir.
Bence cinsel ilişki öncesinde koruma konusunu ilk kimin açtığı önemli değildir Çünkü bu her iki tarafında sağlığını ve güvenliğini ilgilendiren bir ortak sorumluluk olduğunu düşünüyorum Bu konuyu konuşmak karşıda saygı ve ilişkin ciddiyetini gösterir. pp çok önemli bir konu cinsel ilişkinin kalitesini arttıracak ve olası riskleri en aza indirecektir.
Amacım çocuk yapmak değilse prezervatifsiz asla birlikte olmam. Çokta güzel zevk alırım, aldırırım. Ama kadının evine alıp gitsen o amaçla gitmiş gibi oluyorsun. Almasan ya evinde yoksa sorunsalları. Kadınlara sormak lazım evinize davet ettiniz birini muhtemelen olay oraya gidecek ama netlik yok sizce erkek alıp mı gelmeli yoksa siz mi hatırlarsınız.
ben partnerime sorarım zaten öyle bir durum olduğunda da soruyorum genelde. nasıl istiyorsa öyle yaparım. neticede ilişkide iki tarafın da içinin rahat olması şart ki ilişkiden kaygı duymadan herhangi bir şey düşünmeden sadece zevke odaklanıp o zevki yaşayalım
Yabancılara karşı kondom oluyorda insan evlenince en azından bunu kullanmak istemiyor. Evlenmeden 1 gün önce regl zamanını sordum hap için geçmişti günü de tehlikeliydi zaten banyoda oral yapınca tir tir titreyince o işi yapamadık. Regl sonrası hap verip rahat rahat ilişki yaşadık 3-4 ay sonra ise kondom+ yumurtlama gününe göre yaptık
Bence konuşulmasına gerek yok eyleme geçilmeli sesiz örtük bir anlayış yanlış anlaşılma veya yanlış mesaj vermek için ilk adım en iyisi zaten süreç içerisinde her şey konuşulur
Bıktıysan kenara çekilebilirsin. Erkekler sırf kadına hizmet olsun diye mi seks yapacak? Bize faydası olmayan seksi ne yapalım? Maske dediğin şeyle zevk sıfıra iniyor. Tam olarak sıfıra!
Açıkçası pantolon altından temas ile bile boşattığım erkek oldu. Pantolon altından bahsediyorum ki sen diyorsun ki incecik prezervatif zevki sıfır yapıyor. Bence sen seksten zevk almayı öğrenememişsin.
Bizde çok meraklı değiliz vajinamıza plastik sokmaya penisin dokusu daha güzel partnerimi bende üstünde bir şey olmadan hissetmek isterim ama şartlar bunu gerektiriyor boş boş konuşuyorsun
@İsimsiz2398393 kavga etmeden de bir yere varabiliriz. Prezervatif çok farklı bir şey. Pantolon üzerinden boşalırsın ama prezervatif zevki tamamen yok ediyor. Kadınlar için sadece azaltıyor ama bizim için yok ediyor. Başkalarına da sordum. Yani bana özel bir durum değil. Doğum kontrol hapını denedin mi hiç? Hem sağlıklı, hem prezervatiften daha güvenli hem de keyif dorukta.
Erkek başlatırsa aklı fikri orada diyorlar kadın başlatırsa hafif kadın diyorlar böyle algılanması da çok normal bunun birisini başlatması gerek yok Kendi kendine başlıyor
Hormonlu spiral kullandığım için hiç kimse bu konuyu açmıyor
Tabiki erkek açmıyor konuyu, kadınlar kendini güvende olduğunu bilmesi için hep konuyu açan taraftayız
Konuşmak iki tarafın sorumluluğu; kim başlarsa fark etmez. Birlikte netleşince hem güven hem de saygı artar.
Keşke prezervatifle bu kadar kötü olmasaydı. Konuyu ilk düşünceli-duyarlı olan açıyor, kadınlar...
Ben Boşalmayı Kontrol edebildiğim için Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Seks Yapabiliyorum
Boşalmayı Kontrol edebilmek Seksin Nirvanasıdır
Bu Sayede Penis Sertleşiyor Belirginleşiyor Ve Kalınlaşıyor Kadının Vajinada Zevk Noktalarına Daha Kolay bir şekilde Temas ediyor
Partnerde Kadınlığını Sonuna kadar Üst üste Gerçek Orgazmlarla Yaşıyor
Tabi ki cocuk istemeyen
Yani madem yapılacaksa eğer hamilelik düşünülmüyorsa bi zahmet korunsun iki taraf da dikkat etsin.
Eşimle direkt konuşmuştum o mevzuyu ya. En çok çocuk istemeyen kimse o konuşsun😅
Bence erkeğin bunu düşünmesi, önlemini alması gerekir
Kimsenin bu konuyu açmasına gerek yok erkek zaten hazırlıklı olmalı. Bir de bizimkiler de prezervatif takınca zevk alamıyorum muhabbeti var kardeş mastürbasyon yaparak boşalan adamlarız bırakın bu cümleleri artık.
cinsel zevki sınırlamayan korunma yollarını öğrenin derim
Kimseye söz bırakmadan çantadan prezervatifi çıkarırım djdhdhfh
Dikkat edildiği sürece açılmaz ya, nereye nişan alacağını bilmek lazım. Silah sahibi olarak, tek kurşun neticede... (ilginç bi benzetme oldu ama doğru hahaha)
Bence prezervatif yeterli ama kadın sevmiyorsa kadın açmalı konuyu
Partnerim hiç prezervatif kullanmıyor kullanmak dahi istemiyor sürekli söylemekten sıkıldım vallahi
Ben bişeyi merak ediyorum. Sizce prezervatif takılıyken erkek boşalabilir mi kadının rahmine
Normalde hayır ama patlaksa evet
İlaç harıcı korunmayı sevmıyorum dısarı boşalmayı tercıh ederım
İki taraf da diyebilir, ilk defa cinsellik yaşayacağım durumda hastalık kapmamak için korunurum. Karşı taraf hiç lafını açmasa bile.
spirali taktırın rahat edin
O da bazen çare olmuyo.
yani haklısın
da
gerçekçi bi çözüm yolun varsa?
Bosalmamak🤣🤣🤣
İçine 🤣🤣🤣
pi sayısındaki 250 sayıyı düşünüyorum zaten onun için:DDDDD
Her iki cinste aynı hassasiyeti göstermeli. Pervasız olan diğerinin canıni yakar
Kadın, erkek fark etmez.
Sürekli partner değiştirdiğim için daima ben açarım, risk alma şansım yok.
Kadın herhangi bir olumsuz durumda bütün sıkıntıyı çekecek kişi kadın çünkü.
Gerek yok öyle tadını alamiyorsun et ete değecek
Erkekeler prezervatif takmaya yanaşmıyor bende ilaç kullanmak istemezdim açıkçası
Ben açarım sıkıntı yok
Kim açarsa açsın, yeter ki açsın da..
İradeli olmak ve içe boşalmamak yeterli
Her ikitarafta açmalı
İlk ben sorarım çok önemli
Korunmak toplum sağlığı açısından önemli bence erkek kesinlikle kondom kullanmalı noolur nolmaz
Kadın umursamıyorsa biz napalım birader
korunmayı düşünmediyse kaç kesinlikle birlikte olma hayatını mahveder bu tipler
İçine bosalmadiktan sonra ilişkinin ne anlamı kalıyor
Kadın açmalı yoksa erkek kafasına göre yapıyo
Erkek açmalı
korunmama gerek yok 1- 0 öndeyim o konuda
zirveya çıkarken çıkartmak en iyisi
İkiside tedbirli davranmalı
Bence her iki kişide aynı anda istemesi lazım
Kadın açmalı ilk
Erkek
Kız açılmalı