Yil 2025 bu sorular normallesti glb? Bunu bir de soruyor musun sen? Ya kizlar siz nasil bir erkeklerle cikiyorsunuz ya gaylerle güzel kardeşim mi cikiyorsunuz da bu sorulari sorabiliyorsunuz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Özellikle birisi atmalı diye bir durum yok ama erkeğin bir tık önde hareket etmesi lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
kadın istemeden yapmak mantıklı mı taciz suçu hapis falan!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İlk adımı şu atmalı diye bir şey olamaz ki. Böyle şeyler anlık gelişir.
Durum ilişki kısmına kadar ilerlediyse kimin ilk adımı attığının bir önemi yok 😂 iki tarafta ful zevkle bitirsin bitsin gitsşn
Knk erkek adam seni evine çağırır sende zaten seks istiyorsan bahane bulmadan yanlız yaşayan erkeğin evine gidersin anlık olarak gelisir..
Böyle adımlarla, oyunlarla uğraşacağımıza direk konuya girsek?
İki tarafta atabilir o an karşı tarafı beklemeden adım atilmalı
Ilk defa olacaksa erkek sonradan kadında başlatabilir
cinsel ilişki spontane ilerler öyle planla programla olmaz
İlk adım için kural olmamalı. Bir taraf ateşiyle diğerini de alevlendirmeli ama cinsiyetin önemi yok. Önemli olan o ateşin yakılması
Erkekte kadında atar erkek arkadaşım gel evime film izleyelim demişti film başlamadan önünde çömelip ben yalamıştım öyle başlamıştı
Yil 2025 bu sorular normallesti glb? Bunu bir de soruyor musun sen? Ya kizlar siz nasil bir erkeklerle cikiyorsunuz ya gaylerle güzel kardeşim mi cikiyorsunuz da bu sorulari sorabiliyorsunuz?
Özellikle birisi atmalı diye bir durum yok ama erkeğin bir tık önde hareket etmesi lazım
kadın istemeden yapmak mantıklı mı
taciz suçu hapis falan!
Bence kadın veya erkek atacak diye bi kural olmaz kim o an cok istekliyse söyler
Farketmez olsunda en arzulu olanı atsin
En çok isteyen kimse o
En çevik kimse o.
Evlenince ne fark eder ki
Pek fark etmez sanırım
ilk adımı bence halaybaşı atmalı
Cesaretli olan ve tecrübeli olan atmalı.
Erkek atmalı
Genelde erkek atar
Erkek
Erkek atmalı
erkek
Erkek
Farketmez
Karslikli
Erkek tabi ki 🔥🔥🔥
Kim istekliyse