Selam yananlar ve yakanlar,
Sekste ilk adımı erkeklerin atması şart mı?

Selam yananlar ve yakanlar,
Sekste ilk adımı erkeklerin atması şart mı?

Seksten önce erkek yanındna geçerken popoya vursa öpse ne bileyim kadını gördüğünü belli etse kafi, kadın başlatır. Ama soğuk buz olana kadın yaklaşamaz erkek başlatmalı
Bence sekste ilk adımı atacak kişi, o anki duruma ve hislere göre değişir. Önemli olan karşılıklı istek ve rahatlık. Bazı zamanlar erkek atar, bazen kadın, hatta bazen ikisi aynı anda. Asıl mesele, çekinmeden duygularını ve arzularını gösterebilmek. Çünkü utanmak ya da çekinmek, o anın tadını kaçırır.
Teşekkür ederim
İlk adımı atabileceğimi düşünüyorum, fakat erkeğin başlatmasını isterim, en azından o belli etsin, çünkü ben istemeden belli edebiliyorum zaten 😄 o başlatsın işte, zaman geçtikçe bende hiç çekinmem muhtemelen.
Seven taraf atabilir ama kadının atmasını daha güzel bulurum ben. daha heyecanlı olur beklenmedik zaman da gelir..
Teşekkür ederim abi
Cevap
9Cevap
Kim Arzu ve şehvetle yanıyor yerinde duramıyorsa o..
Kim istiyorsa o atsın
Ama kadınların atması daha kolay bence çünkü reddedilme ihtimali erkeğe göre çok çok düşük
Evet
Peki 🙂
İş dönüp dolaşıp kadının kararına geliyor bu yüzden kadın atmalı.
illa birinin atması gerektiğini sanmıyorum bir anda gelişen bir olay diyebiliyorumm illa biri atacaksada erkek atsın ne diyeyimm:))
karşılıklı olanı iki tarafıda riske atmaz yani adam yaklaşır öper kadın devamını getirirse her şey şahane olur bunun tam terside olabilir😎
Her sekste değil ama ilk sekste erkekten beklerim
Erkek ne kadar isterse istesin çabalasın boşşş ama kız elini sallasa ellisi yeterki istekli ve istesin kafaya koysun seksi anında ulaşır
Kim istiyorsa o atsın
Her şeyde ilk adımı erkekten beklerim
Tabi ki en sevdiğim de o şekilde kadın atmalı
Kadınlar atmalı
Kızın ilk adımı atması erkek için çekici olur bence
Erkek tabiki de sorulurmu
En çok istekli olan taraf
Kim istiyorsa o atar bazen kadın bazen erkek
Genelde erkek
partnerlere göre değişir bence. Hani kimisi utangaçtır falan değişken şeyler
Evet ama genellikle erkek atar tabi kadınlarda da atan oluyo amacerkekelwr konu uçkırı olunca asla utanmıyor şsösaşöx
Kim istiyorsa
Kadın atmalı
Eger ilk defa seks yapilacaksa erkek atmali
Erkek atmalı
En çok seven kişi
Erkek kadın farketmiyor bence
Erkek
Ben utanırım erkek atmalı bence
Yakınlık kurarım evt
Erkek güçlü kuvvetli olsun
Kimse
Babam