Aynı anda boşalmak mümkün mü?
Değilse ilk kim boşalmalı...
Aynı anda boşalmak mümkün mü?
Değilse ilk kim boşalmalı...
Bana göre önce kadın boşaltılmalı, hatta mümkünse kadın 2 kez boşalmadan erkek boşalmamalı. Ben ilişkilerimi buna dikkat ederek yaşıyorum ve hiç bir partnerimde bir mutsuzluk ya da düşüş görmedim bu durum karşısında. Gel gelelim, erkek için bencil kendini düşünüyor beni beklemiyor diye konuşan çok kadında duymuşumdur.
İlk hanımlar bosalmalidir. Bazı durumlarda hanımlar üst üste 3-5 kere boşalır en sonundada erkekle birlikte bosalinca keyfin azamisini almış oluruz. Ancak önce erkek bosalirsa kadın yari yolda kalır erkeğini tekrar kalkması için en erken yarim saat geçmelidir ondada erken bosalma sorunu varsa bu ilişkiden kadın zevk alamaz
Aynı anda boşalmak elbette mümkün
Bi süre sonra partnerini tanıyıp zaten onu ayarlıyorsun
Ama bi illa birisi önce gelecekse o kadın olmalı
Kadın orgazm olduğunda erkekte birçok yöntemle aynı hazzı yaşar
Ancak önce erkek orgazm olduğumda kadın ister istemez yaşayacağı hazzın en fazla yarısını yaşayabilir
Cevap
33Cevap
Fark etmez.
şunu bilir şunu söylerim her zaman yaşadığın ilişkiden önce karşında ki doyuma ulaşmalı sen nasıl ulaşacağını biliyorsun sonuç olarak! finali birlikte yapabilirsiniz
Nadirdir ama mümkün birlikte boşalma ya da ard arda boşalma
Bence önce kadın boşalmalı diğer seçenek için
Orgazm anında iki tarafında aynı anda ejeküle olması beklenir. Ancak kadının ilk eneküle olan taraf olması erkeğe daha çok haz verir.
En başta duş sonra bol bol öpüp okşarım sonra şeftaliyi yalayıp sulandırıp boşaltırım sonra pompaya başlar beraber boşalmaya uğraşırım 👍 sonra 2. Ve 3. Posta pompaya devam.
Kadını orgazm etmek daha önemli. Erkeğin boşalması kolay.
Aynı anda mümkün. Olmuyorsa ilk kadın bitmeli. Aksi halde erkeğin balon sönerse sıkıntı :)
Aynı anda olmuyorsa önce kadın. Erkek boşaldıktan sonra kadın için daha zor.
Aynı anda boşalmak imkansız değil ama çok zor bu durumda kadının önce boşalması daha mantıklı
Bence önce kadın boşalmalı o zevki tatmalı yaşamalı
Ben cok geç boşldığim icin defarca karşimdaki geliyor
kesinlikle kadın
10 saat en az olduğu için karşıdaki şans kime denk geldiyse artık
Kadın kadından önce. bosalan adam kesin şeyini
Evet mümkün ama ilk kadın boşalmalı
ilk hanımefendiler ve bikaç defa hatta
ilk partnerim sonra ben
Önce kadın, ikinciyi beraber
Hep partnerimi önce boşaltırım
Kadin tabiki
Kadınım orgazm olmadan gelmem ben