Cinsel Yaşam Erkeğin kadına oral yapmama sebepleri ne olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Oral sevmeyen erkekler de var mı Güncellemeler1 yıl Hijyen konusunda sıkıntım yok. Erkeğin kadına oral yapmama sebepleri ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Oral Sevmiyor olabilir. Bunun dışında kadının özel bölgesinden gelen ter, başkaca koku, iltihap fark ettiyse ya da özel bölgenin görünüşünü beğenmediyse yapmak istemeyebilir 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İşin içinde zevk varsa herkes sever fakat aşırı dindarsa ya da kırmızı çizgileri varsa yapmaz 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evet var kimi iğrenç buluyor kimi de yapmayı bilmiyor bence 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı. İğreniyordur ya da erkeklik gururuna yediremiyordur 0 6 Yorumla asyaisteya 1 yıl Erkeklik gururu ne alaka ki? Yorumla OnnurAkd 1 yıl @asyaisteya kadına oral yapmayı kendine yediremiyordur Yorumla asyaisteya 1 yıl Nasil bi düsünce yapisi ki bu ilk defa duyuyorum. Bunu asagilik bisey mi goruyor Yorumla OnnurAkd 1 yıl @asyaisteya evet bunu yaparsa kendini ezik sanıyor. Böyle düşünen çok erkek gördüm Yorumla asyaisteya 1 yıl 🤦🏼♀️ Sacmalik. Yorumla OnnurAkd 1 yıl @asyaisteya evet. Bence ilk kadına oral yapıp kadını rahatlatnalıyız Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Vajina temiz değildir kokuyor olabilir şekli bozuktur 0 0 Yorumla
Batubey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% 1 yıl Temiz olmayabilir killiysa yapmam kokuyosa yapmam 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bunları duyunca kadın için üzülüyorum ben valla. Yalamayı çok seviyorum ben 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir kez yaptıysa ve kadının vajinasında koku varsa bidaha yapılmaz 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Pis bakımsız ya da görüntü kötüyse yapmaması normal 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet son zamanlarda duyuyorum ama bana hiç mantıklı gelmiyor. İğreniyor olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl adet sonlarındaki paslı demir kokusu veya mantarlı bir vajinadan yayılan ölü balık kokusu olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendini hep eksik hissediyor bu durum çok canını acıtıyor değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hijyende siknti yoksa görünüş de güzelse ona oral yapmaya erkeğe şüpheyle bakarim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kadın temiz değildir ya da kadını yeterince arzulamıyordur ya da bir sebepten midesi bulanır 0 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Ben çok fazla yapmak istiyorum şu anda bulsam yalayacagım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben severek yaparım 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı. Oral sevilmez mi yaa 😋 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kadını boşalma objesi olarak görmesidir sadece bana yapsın ben yapmayım kafasıdır 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Oral yapmayı sevmeyen erkek, utansın be 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Yapmayana şaşarım. Ben çok seviyorum 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kokuyordur görüntüsü kötüdür 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Vajina şekli olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben bile iğrenç buluyorum 0 8 Yorumla pieroveros 1 yıl zevksiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pieroveros sana ne be Yorumla pieroveros 1 yıl zevksizzsinnizzz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pieroveros lan sana neee defol git yorumumun altından Yorumla pieroveros 1 yıl sen gittty Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pieroveros gece gece beni buluyolar hepsi ya Yorumla pieroveros 1 yıl demekki sorun sende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pieroveros Hayır gece gece deliler basıyor burayı , durup dururken sataşan sensin kardeşim Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgili mi FB mi 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Maldır 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belli kokuyordur 0 1 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Belki Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Ben uzun uzun yapıyorum 0 1 Yorumla Bandiban 1 yıl Yapabilirim sana? Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sahsen delisiyim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hijyen 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Koku olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Oral Sevmiyor olabilir. Bunun dışında kadının özel bölgesinden gelen ter, başkaca koku, iltihap fark ettiyse ya da özel bölgenin görünüşünü beğenmediyse yapmak istemeyebilir
Erkekler her şeyi sever yeterki cinsellik olsun
İşin içinde zevk varsa herkes sever fakat aşırı dindarsa ya da kırmızı çizgileri varsa yapmaz
Evet var kimi iğrenç buluyor kimi de yapmayı bilmiyor bence
İğreniyordur ya da erkeklik gururuna yediremiyordur
Erkeklik gururu ne alaka ki?
@asyaisteya kadına oral yapmayı kendine yediremiyordur
Nasil bi düsünce yapisi ki bu ilk defa duyuyorum. Bunu asagilik bisey mi goruyor
@asyaisteya evet bunu yaparsa kendini ezik sanıyor. Böyle düşünen çok erkek gördüm
🤦🏼♀️ Sacmalik.
@asyaisteya evet. Bence ilk kadına oral yapıp kadını rahatlatnalıyız
Vajina temiz değildir kokuyor olabilir şekli bozuktur
Temiz olmayabilir killiysa yapmam kokuyosa yapmam
Bunları duyunca kadın için üzülüyorum ben valla. Yalamayı çok seviyorum ben
Bir kez yaptıysa ve kadının vajinasında koku varsa bidaha yapılmaz
Pis bakımsız ya da görüntü kötüyse yapmaması normal
evet son zamanlarda duyuyorum ama bana hiç mantıklı gelmiyor. İğreniyor olabilir.
adet sonlarındaki paslı demir kokusu veya mantarlı bir vajinadan yayılan ölü balık kokusu olabilir.
Kendini hep eksik hissediyor bu durum çok canını acıtıyor değil mi
Hijyende siknti yoksa görünüş de güzelse ona oral yapmaya erkeğe şüpheyle bakarim
Kadın temiz değildir ya da kadını yeterince arzulamıyordur ya da bir sebepten midesi bulanır
Ben çok fazla yapmak istiyorum şu anda bulsam yalayacagım
Ben severek yaparım
Vajinanın hijyenik olmaması
Oral sevilmez mi yaa 😋
Kadını boşalma objesi olarak görmesidir sadece bana yapsın ben yapmayım kafasıdır
Oral yapmayı sevmeyen erkek, utansın be
Temiz ve göze hoş gelmiyorsa
Yapmayana şaşarım. Ben çok seviyorum
Kokuyordur görüntüsü kötüdür
Kötü bir tecrübesi olmuştur belki
Vajina şekli olabilir
Var maalesef 😡😡
Ben bile iğrenç buluyorum
zevksiz
@pieroveros sana ne be
zevksizzsinnizzz
@pieroveros lan sana neee defol git yorumumun altından
sen gittty
@pieroveros gece gece beni buluyolar hepsi ya
demekki sorun sende
@pieroveros Hayır gece gece deliler basıyor burayı , durup dururken sataşan sensin kardeşim
Hem zevk vermiyor hem de kadının ki kötü kokuyor
Sevgili mi FB mi
Bencil olmasi
Sadisttir
Maldır
evli misin
Belli kokuyordur
Belki
Tikdiniyordur
Ben uzun uzun yapıyorum
Yapabilirim sana?
Sahsen delisiyim