Cinselliğin vazgeçilmezlerinden birisi de şüphesiz oraldır. Anlatmaya lüzum yok verdiği hazzı zaten bilen bilir. Bu kadar keyifli bir cinsel eylem hangi sebepten dolayı insanda isteksizlik uyandırır? Sizce oral seksi cazip ya da itici kılan nedir? Bir kadın / erkek neden oral yapmaktan hoşlanmaz?
Evet oral sexs yapmak, o kadar çok zevk li ki, benim için olmazsa olmazdır. Ama başıma itici bir olay geldi, oral sexs ile ilgili, onu paylaşayım. Bir kadın ile tanıştım. Beni evine davet etti ve gittim. Birşeyler yedik içtik neyse, yatak odasına geçtik, bu yaşadığım olay 5 yıl öncesiydi, sevişmeye başladık, neyse kadın benim göğüs meme uçlarımı ısırmaya başladı, tabiki çok zevk alıyordum, bende aktif olmaya başladım, kadının göğüs meme uçlarını öperken daha aşağıya inmeye başladım tek gördüğüm nokta o noktaydı, vajinasını yalamak istiyordum, ki, o noktaya kadar geldim, kadının vajinasından pis ama çok pis bir koku olduğunu fark ettim. Allah'tan dil atmadım. Normalde yalamaya başladığım zaman gözümü açmıyorum, o anda nasıl olduysa gözümü açmıştım, kadının vajinası ketçap gibi olmuş, bir mayonezi eksikti, neden bana bunu söylemedin dedim. İnanın 3 ay boyunca hiç ilişkiye giremedim. Bu benim için çok kötü bir deneyimdi, artık hangi kadın ile birlikte olmaya kalksam sevişmeye başlamadan önce soruyorum, lütfen beni yanlış anlama diyorum. Başımdan kötü bir deneyim yaşadığımı tabiki de söylemiyorum, sadece bilmek istediğimi söylüyorum, biraz geç atlattım ama şimdi çok rahatlıkla oral sexs yapabiliyorum. Oral sexs benim vazgeçilmezimdir.
Bakımlı ve temizliğine özen gösteren bir kadına oral yapmak kadar muhteşem bir şey olamaz.. Onu yapmayan erkek ne yazık ki cinselliğin zevklerinden bihaberdir.. Kaldı ki kadının o vajina sıvısı dünyada en değerli protein sıvısıdır, spermelrin sağlıklı olarak yumurtaya ulaşmasını ve en az 72 saat hayatta kalmalarını sağlar ve erkek sağlığına da faydası olduğu belirtilmekte.. Kadına oral yapmayan erkeklerin çoğu ilk denemeleri olan genel evlerde rastladıkları olaylar ile iğrenmektedir.. Kadınlar ise her zaman günah ve ayıp söylemine uydukları için yapmaz.. Bence mis kokulu , kaymak gibi ve bol sulu bir vajina yemek için bir numaralı olan Bursa şeftalisi sayılır.
Ağz tadı denen şeyden yoksundur muhtemelen. Haricinde ya önüne gelenle yatıyodurki çok normal insanın bilmediğine yapmaması ya vajinal sıvıda sorun vardır ki doktor kontrolü gerektirir onun haricindeki birbirini seven birbirine ait iki kişinin bu durumdan kaçınması imkansız kaçınıyorsa ağız tadı denen nimetten mahrum demektir
Tiksinenlerin sadece cinsellik yaşamak için yaşadıklarını düşünüyorum çünkü bunda tiksinilecek bir durum yok kaldı ki kıl tüy de insanın yapısında olan bir durum ve o kıllarında alınması için belli bir boyuta gelmesi bilincinde olunduktan sonra neden tiksinilsin...
Temiz bir dustan hemen sonra yapilirsa sorun olmayacagini düşünüyorum ama eger karsi cins geri duruyorsa igrenme olabilir sivi veya kokudan bilirsiniz bazen ne kadar temiz oldugumuzu fusunsekte kadinlarda enfeksiyon olabiliyor icten kaynakli yikamayla degil tedavi gerektiren birsey
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşim önceden ilk kendisi yaptı bana zaman zamanda yapıyordu. Daha sonra bu çok aza indi zamanla hiç yapmadı bana ama ben sorun etmiyorum. Ama ben sürekli oral yaparım her ilişkide yaparım hemde bayağı zevkle yaparım ama kendisi artık istemiyor pek. Bence kadınlar oral yapar alışınca canı bile çeker ama erkeklerin istememesi bence doğal çünkü vajina ıslak ve yaladıklarında extra ıslanıyor bu durum itici geliyor olabilir asla sorun edilecek bişey değil bu bence.
Meningokok olarak da bilinen Neisseria menenjiti beynin ve omurganın koruyucu zarlarının enfeksiyonuna neden olan ölümcül bir hastalık. Bu hastalık gittikçe ürogenital enfeksiyonların nedeni olarak görülüyor.
Ben hem dokunmayı, hem masaj yapmayı, hem de oral yolla uyarmayı severim. Kadınlar daha geç uyarılıyor ve daha geç orgazm oluyor. Haliyle başta kadını ateşlemek için dokunma ve öpüşmeden sonra oral en iyi yöntem bence Oral istemem diyenlere bile güzel uygulandığında istemediğine pişman oluyor. Benim oral isteğim olmuyor fakat eğer 2. bir sevişme olacaksa oral olarak uyarılma en kolay yöntem.
Hijyenik bulmaz Tadını sevmez Erkek vajina sıvısının kokusunu kadın spermin kokusunu sevmez Erkek ağzına vajina sıvısı almak istemez kadın erkek boşalsın istemez Her iki tarafta yaparken zevk almadığı için kendi parmaklarını yalıyor gibi hisseder ve zevk alamazlar sıkılacakları bir iş gibi algılarlar Vs vs
Oral seks yapmayan iyi sevismez oral yapmayan iyi öpüşmez kısaca hayvan gibi girip boşalıp döner arkasını
bana yapılmasından utanıyorum zevk aliyorum aslında 🙈 ama ben esime oral yapmayı seviyorum ben utanınca eşim bırak kendini diye kızıyor kasıyorum kendimi 🙄
İşte sorun da burada. Eşim beni cok seviyor. Ama oralsız seks yapalım yeterli diyor. Ben bacaklarinın arasına dilimi yaklaştırdıkça eşim bacaklarini birbirine yaklastirip kilitliyor kasiyor kendini. Alısmak istemiyor. Bu sorunu nasil cozebilirimki. Ben ćok istiyorum cook.
Evet cok utaniyor sma sadece oral dan utaniyor. Hayatimizda iki kez o bana yapti iki kez de ben ons o da hoslandi brn de. Ama devamini istemedi hep bahsedince guluyor hayıır diyor
Bu herkesin kendi düşüncesi. Ha belki sen hoşlanıyorsundur ama sen hoşlanıyorsun diye diğer insanlarında hoşlanmasını beklememelisin. Bende boşlanmıyorum bir erkek olarak. Neden diye sorarsan hijjen ve gerekse diğer nedenlerden dolayı hoşlanmıyorum.
Bence tutkulu olmak gerekir yani bu kural olduğu için değilde içinden gelerek , kadin/erkek en derinde hissetmek için yapmalıdır. Bu şekilde olduğu zaman inanin bunun üstü bir zevk yoktur. Tabiki temizlikte şart. Herkesle olacak bişey değil bence.
Hic yapmadim ama yaparsam cok guzel bsy olacagina kanaat ediyorum :) kadinimin vajinasini yalamak cok hos bsy olsa gerek yalican sonra birde opusucen arkasindan. bunu igrenc bulanda az degil yani midesi bulananlarda vardir elbet
Böyle kişiler ile karşılaştım. Evet, oral vazgeçilmezimdir herkes aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum ancak, hoşlanmıyorsa asla zorlamam, yapı meselesi zevkler ve renkler durumumu da bu işte, saygı duyuyorum.
Bilmem, belki kötü koku, belki hijyen ya da hissiz bir ön sevişmeden kaynaklı olabilir. Bunun türlü türlü, kişiden kişiye sebepleri vardır. Partnerin tutumundan kaynaklı dahi olabilir.
Kesinlikle önemli bir olgu temilik şart her iki taraf içinde insan sevdiğini yer bitirir olmazsa olmazdır sevmem diyenlerde wlbet bir gün sevecek kaçarı yok bal dök yala hıımmm
Cazip kılan abazalık. İtici kılan şehvet duygusunun körelmesidir. Ben asla yapmam diyen kişi 1-2 yıl hiç s-eks yapmasın bak bakalım nasıl yapıyo oralı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pis çünkü istediği kadar temiz olsun oradan idrar kan çıkıyor
Önce hijyen şart. Koku olmayacak. Kıl tüy gibi durumlar olmayacak. Güzel kokacak. Ve eger o kişinin mide veya benzeri bir sorunu yok ise oral her türlü yapılır.
o kadar temiz ve bakımlıyım düzenli banyo yaparım ama eşim tutupta oral yapmazz sevmiyor. eller okşar sıkar ama yalamaz.. ama ben yumuldummu arka ön sömürüyorum
Oral yapılmamasının başlıca sebebi temizlik ve hijyendir Bundan kesinlikle eminim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tek sebebi tiksinmek olabilir diye düşünüyorum gerekli temizlik saglandıgında müslümaklık gibi bir camiada haram edilmemiş. Yani Aşılabilir bir sorun partner isterse
Oral yapmak için hijyen çok önemli. Sonuçta o organlar aynı zamanda çişimizi yapmaya da yarıyor. Sevgili ya da eş olmadıktan sonra oral yapmak sakıncalı.
Hijyenik olmadımı insanın midesi kaldırmaz ya. Hijyenik oldumu oralden normal sexe geçiz biraz zor olur. Yani oral yaparak onu bulutlardan aşağı indirmem.
oral severek yapılacak bıseydır yaparken zevk alırsan yaptıgın kısıde zevk alır ve oda sana zevkle yapar ve bence oralsız bır cınsellık eksıklık hıssı verır
En İyi Cevaplar