+1 yılBilgisizlikten kaynaklı. Vajinanın doğasını bilmiyorlar. Vajina sıvısı asla mikrop barındırmaz. Gönül rahatlığı ile yapabilirler, bundan çekinmelerine gerek yok
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz değilsin tabi yapmak istemezler. Penis vajinadan 20 kat daha temiz bir yapı olduğundan mazeret olamaz. En fazla bir su dökmek yeterli gelir. Fakat vajina akar , kokarrr, kılları teee için de çıkar ve zevk suyu genelde sümük gibi olur erkeğin şeffaf kayganlaştırıcı gibi. Biraz da problemi kendiniz de ararsanız problemin nedenini bulursunuz.
70 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kadına oral yapmıyorsa da ne bileyim
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim abi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBencillikten yapmıyorlardır. Nankörler.
12 Yorumla- +1 yıl
Helal kız
- +1 yıl
😂💋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ağzının tadını bilen yapmalı redoşş bence. Ama bazı erkekler gerçekten bunu yapmıyor ne olursa olsun. bazı kadınlarda öyle. Güzel bir zevkten mahrum kaldıklarını söyleyebiliriz değil mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen seve seve yaparım. Başkaları hakkında yorum yapmam
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğız tadı denen şeyden yoksundur
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Partnerine saygısı olan bir erkek oral konusunda bencil olmaz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen olsa yapardım tabi ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılne münasebet. nerden çıkti.
dedelerimiz bize iğneden ipliği geçirmek çin ipliği yala diye öğretti.
emikleyip dilleyip dişlemeden olmaz.
not: hijyenik unsur ön planda maalesef boyle bir durum mevcut , ve ülkede cok dikkatli olduklarınıda dusunmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBence yanlışın var yaparlar. Kendi adıma yaparım ama ilk seferde yapmam. Beraber hastaneye gider test yaptırırız bir genital temas hastalığı yoksa eğer fantastik krem şantili şeyler bile yaparım :)
Ebola, herpes, hiv, hpv, cüzzam, domuz gribi, hepatit neyim olmasın yeter ki. Ha bir de kokmasın, kıllı olmasın ya o çok önemli. Hijyen şart.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu bu saçmalıkları nereden çıkarıyorsunuz.
demek ki sizler hep bencil öküz cahil erkeklere denk gelmişsiniz
oral yapmak esas erkeğin görevidir. kadının değil. kadın kendi isterse yapar ama erkek kadını mutlu etmek için yapmak durumunda.
ben çok seviyorum kadını baştan aşağı yalamayı emmeyi. onu yalayarak boşaltmayı. ama tek takıntım yalanacak kadar temiz kadın çok az10 Yorumla
+1 yılErkek cinsel organının temizliği son derece kolay ve kendine has bir florası yok, sterile yakın bir ortam. Ancak kadın cinsel oraganı son derece hassas bir floral dengeye sahip. Temizliği ise çok daha özen gösterilerek yapılmalı. Kısacası erkekler oral yapmayı sevmez diye bir genelleme yapmak yanlış. Oral yapmak isteyen erkek, partnerinin temizlik bilincine güvenen kişidir. Ana sebep bu olmakla beraber, kadın ve erkeğin cinsel motivasyonu ile alakadar çıkarımlar da yapılabilir bu konudan…
10 YorumlaIslak şey fobisi olabilir. Hani ıslak şeye dokunamama veya ıslak elle dokunamama. Islak olan dilini ıslak olan vajinaya hiç dokunduramama gibi 😂
Genel sebebi hijyendir. Islak olan yer kokabilir. O koku burna geldiyse yalamayı bırak içine girmek bile istemez adam 😂10 YorumlaVajina sürekli akıntı salgılıyor. Bu yüzden erkegin tiksinmemesi için ilişkiden hemen önce bir duş ile Güzelce temizlenmesi gerekir.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmaz mıymış kimmiş o biz bu konuda tartışıyorduk daha doğrusu ben utanıyordum o yapmak istiyordu hep.
80 YorumlaOral yapmıyanlar işin erbabını bilmiyolar sadece kendilerine istiyolar oarl yapılmasini bayana oral yapılması cok zevk verici hem kardeşi taraf zevk alıyo hem erkek zevk aliyo karsı cinsime duştan sonra oral hep yaparım
10 Yorumla
+1 yılNe yapar nede yaptırırım 😀
mesaj kutumu tıklatsan neolcek.12 Yorumla- +1 yıl
Tık tık jdjdj
- +1 yıl
Nasılda şakacı.
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Nasıl yapmaz ya ben kabul etmem şahsen tek taraflı olanı
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBunun tam tersiyim.
Ben yapmam onlar yapar.30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Oral yapmayan erkek gitsin kumda oynasın 😂😂 oralsız bir ilişki düşünemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Oooww bak seen😂
+1 yılSadece f ahiselrle seks yaptığım için hiç oral yapmadım. aslında istediğim gibi olan kadınlara yapmayı çok istiyorum. facesittingde yapmak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılbencil erkekle ilişki yaşamak sadece kendi keyfini düşünür eğer karşı tarafı düşünen biri yapar her iki mutlu olmalı tek taraf mutluysa zaten o güzel bir ilişki değildir
10 Yorumla
+1 yılYapanlar da var yapmayanlar da zaten o tiplerle ilişkiye girilmez
40 YorumlaBen yapıyorsam yapacak o kadar yapmıyor mu gider mastürbasyon yapar o zaman
40 Yorumla
+1 yılSevmiyordur
Alışmamıştır
Hiç yapmamıştır
Vs.40 YorumlaKim demiş yapmaz kadınlardan daha çok erkeklerin yaptığını düşünüyorum ayrıca bunu kadının isteğinden çok erken kendi isteğinden olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAksine kadına yapmayı severiz ama hijyen çok önemli. En ufak bir koku filan soğutur beni. Tabii karşılıklı temiz olmak kaydı ile.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası merak ettiğim bir şey gerçekten o tadı o hissi çok merak ediyorum, yapmayanları da anlayamıyorum.😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda bir defa yaptım. O da çok beğendiğim, hoşlandığım kız arkadaşımdı. Partnerimin inlemesi hoşuma gitti sadece. Onun haricinde cazip bir tarafı yoktu. Ayrıca o ıslaklığı dilinde, ağzında hissetmen çokta hoş bir şey olduğu söylenemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinizi bizim yerimize koyun. Kokan akıntısı olan iltihaplanan mantarlanan bir yere oral yapar mısın. Ha yapanlara da saygı duymuyorum tamamen midesizler. Onlar köpek dışkısı bile yalarlar.
20 Yorumla
+1 yılçooook severek ve üşenmeden yorulmadan yaparım ki :)))))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yaparim ama iliski oncesi sonrasi yapamam
Hadi onunki neysede kendi sivim gelmesin agza beeee 😂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOff ben bayılırım sıf oral yapıp mutlu bile ederim sexolmadan okadar cok severim oral ve sevişmeyi
10 Yorumla
+1 yılYapmadan duramam nimet orası nimet 🥵🥵 yalamadam opmeden duramam dillerim yani ohhhh 👅
10 Yorumla
+1 yılher zaman yapılmayabilir (temizlik meselesi) ama erkeklerin bence büyük bir kısmı seviyordur 😎
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bence hazzı yaşatmayı ve yaşamaı tam anlamıylar bilmiyorlardır
10 Yorumla
+1 yılBal varsa kaymakta süreceksin öyle şey olur mu kim demiş yapmıyor 😀
10 Yorumla
+1 yılkullanılmış oranına bağlı erkekler erkeklerin girip çıktığı yeri sevmezler :D
10 Yorumla
+1 yılBen hep yaparım en az yarım saat 45 dk. Üst üste orgazm bile yaşar karşımdaki
10 YorumlaBen yapıyorum çok istiyorum yapmayı hatta ama partnerim istemiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. kim yapmıyor ya? terk edin orayı, yapanlara gidin =)
10 YorumlaTertemiz olduktan sonra 69 olur birbirimize yaparız
10 YorumlaYapmayı bilmiyor çünkü çoğu o yüzden amelelik gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılPartner seçim kriterlerinizi gözden geçirin her sabah uyandırmayi severim oral yaparak
10 Yorumla
+1 yılYalan ben partnerime 1saat yaptigimi bilirim hatta ust uste birkaç defa boşalttigim anlarimda oldu
10 YorumlaBen yapmadım sebebi yok öyle durum olmadı yapar mıyım hiç bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyi temiz görecekler acaba. Tertemiziz koku yok ve suyun tadında tatlımsı benim dikkat ediyorum yememe bol su süt içiyorum daha ne
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılhangi s@lakmış onlar?
bayılırım en sevdiğim şey
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş yapmaz diye.. Ben en az 10 dakika yaparım. Hemde içime çeke çeke emerek
Dilimi sokarak10 Yorumla
+1 yılGüzel bakımlı temiz ve pembe bir vajinaya dakikalarca seve seve oral yapabilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana denk gelmemiş ya da istediklerini tam olarak karşındakine belli edememişindir o da malsa anca plak çalarsın suç sende
10 Yorumla
+1 yılBen yaparim. Oral yaparken agzima boşalmaları çok hoşuma gider. O bosalma anında saçlarımı daja çok sıkıp cekmeleri, sonra bosalmanin verdigi rahatlikla saçlarımı cekmeyi yavas yavas birakmalari.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes temiz olsun kıllı olmasın demiş ama biz mi sevgilimle midesisiz o zman yani ben de sevgilimde duş aldıktan sonra kıla takilmiyoruz ikimizde birbirimize oral yapıyoruz koku olmadığı sürece kıl tüy sorun değil bizim için
30 Yorumla
+1 yılKoku olayı faktör de bir de şu var; bazı erkekler bunu kadına karşı kendini küçültmüş gibi görür diye düşünüyor bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmazsa yaptıracaksınız, tahrik edeceksiniz ;) öyle karpuz gibi yatıp beklemeyeceksiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yapmaz ya deli gibi yaparım hatta canım bile istiyor ama kadın partnerim yok maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMide bulandırıcı.. İstemese, bana da yapmayabilir. Zira o kadar, bencil değilim.
10 YorumlaKim demiş yapmaz diye saatlerde sıkılmadan yapıyorum ben
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Onlar bencil olan erkekler ve kadına hiç zevk veremezler o kişiler
10 YorumlaYaparlar ama bu temizlikle alakalı bir durum, öyle her önüne gelene yapılmaz.
10 Yorumlayapmaz? öyle biriyle işim olmaz benim.
40 Yorumla
+1 yılNe kadar zevk alacağımız Bilseler Durmazlar
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılTurşu bidonu gibi kokan kukunuzu kimse yalamasin bi zahmet iyyy
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar