Bazı erkekler neden oral yapmıyor? Oral yapmadan kadını tatmin edebilmeniz çok zor bu kadar bencil olmak zorunda mısınız?
Oral yapmayan erkek yatakta beceriksizdir çoğu kadına göre.
Oral yapmayan erkek yatakta beceriksizdir çoğu kadına göre.
Bazı erkekler partnerinin vajinasindan tiksindigi için oral yapmayı tercih etmiyor. Ama sağlıklı bir ilişkide karşılıklı zevk alabilmek için yapılması gerekiyor. Zaten bu işi yapiyorsan tiksinmek çok saçma. Keyif almaya bakacaksın. Önemli olan birbirini en iyi sekilde tatmin etmek. Ne gerekiyorsa yapılır ve yaparım!
Annasinin oğulcukları küçükken sümük yalamadığı için bilemiyorlar onun lezzetini ve kokusunu.. Aslında bir kadına istek ile yapılan oral ona değer vermenin bir göstergesidir..
helal dayıma bee. işin piri burada ses kesss :D
Çok doğru söylüyosun Türk erkeği oral yapmayı bilmiyo :/ ilişki süresi boyunca her pozisyonda ara ara oral yapılmalı bak o zaman kadın ne hale geliyo zevkten ama yok bencillik hat safhada
Her milletten denemeye gerek yok ki bayanların hep aynı dertten şikayetçi olması bunun kanıtı zaten
Bence de kadına yaptiriyorsa yapmali da aynı zaman da
Cevap
69Cevap
Erkegin penisi kadınınkine göre daha estetik ve daha hijyeniktir. Kadının kanamasi, akıntısı, eksimtrak kokusu, kanser edici baz özellikli rahim sıvısı var. Bunlari hangisi erkekte var? Yalamam, yalatirim.
Biraz zeka ve biraz realite ey hanımlar.
Kanama ve akıntı belli dönemlerde olur, temiz vajina kokmaz rahim sıvısı dediğin saçmalığı da ilk kez duyuyorum. 38 yaşında olmana rağmen kadınları tatmin edemiyorsun demek, üzüldüm.
Oradan mutlu bir şekilde çıkacaklarını sanmıştır zavallılar.
erkege oral yapmak ne lan neresi zevkli bunun? Sanırsın yıllık işletme planı hazırlıyoruz resmen zorla yapıyor kadınlar. Kadına yapılan oralin sesi bile bambaşka. Doğayı gözlemlerseniz dişilere oral yapılabilirken erkeklere bu yapılmaz.
kadınların erkeklerden daha çok zevk aldığını bilmiyor hatta biliyor ama kabullenemiyor zavalli gelmiş realiteden bahsediyor o zaman sana acı gerçeği söylim 😉
işin gerçeği oral yapmayacaksam bir partnerime kendimede yaptırtmam. zevk dediğin karşılıklı alınmalı. Elimden geldiğince (partnerim oldukça) yani oralsız boşaltmadan içine girmeyi sevmiyorum
İşte bu ya aşağıda yapmam ama yaptırırım diyen bir de bunu kanser teorileriyle destekleyen bir moruk var baya güldüm
:) boşver sen onları. bence doğru olan bizimkisi;)
Kİm demiş yapmadığımızı? Yapmayandan bana ne? Kralını yaparım, sırf oralla gebertirim sevgilimi. Şöyle genellemeler yapmayın ya. Hem oral yapmayan kadın da var... Hiç biri kat'i değil yani.
Böyle saçma bir yorum görmemek için detayda "bazı" kelimesini kullanmıştım.
Madem gerçekten merak ediyorsun söyleyeyim... 1- Tiksindirici gelebilir. 2- Gerek duymayabilir. Öküzdür çünkü, kadınını mutlu etme değil tohumlamanın derdindedir. 3- Karizmayı çizdireceğini düşünür. Kadınının zevkine çalışmayı onuruna yediremez. İlla kadın ona zevk vermelidir algına sahiptir. 4- Kadınının buna izin vereceğini ya da bundan keyif alabileceğini düşünmez çünkü ciddi bir kadın kitle de oral yaptırmaz. Bunun nedenini de sen söylersin belki...
pardon da öyle birşey mi var? Gerçi kokuyorsa normaldir. Temizliğine dikkat etmiyorsa yine normaldir de beceriksizlik demişsiniz de Türk kadını da "ayyy ayıp olur kaşar der sonra..."kafasında olduğu sürece de küfe gibi yatıyorsunuz. Eğer kadın öyle birşey yapmadan sırtüstü yatıp"hadi bakalım üstüme çıksın keyfini ben süreyim"kafasında "ay yoh utanırım ben"derse yine normal. Tahrik etmiyorsa erkeğin değil kadının hatasıdır.
Son cümlene kesinlikle katilmiorum, tam tersi de cikabilior :) Oral bir aperetif benim icin önemli olan ana yemek, yasin ilerleyince sende farkediceksin.
Ota boka ıslanıyorsan demek ki.
oral aperatif ama unutma aperatif iştah açıcı olmak zorunda;)
Oral yapmayı da yaptırmayıda severim sexin giriş anahtarıdır oral bana göre ama her ikitarafda kesinlikle temiz olmalı bu sadece koku değil kıl temizliğide önemli cinsel bölgede eğer partnerimin vajinası temiz bakımlıysa zaten onun istemesine gerek yok ben büyük bir zevkle yaparım ☺️☺️
oral yapmak istemeyen erkek tiksiniyordur büyük ihtimalle hani sonuçta cinsel organ yalamak istemeyebilir ama tabi ki kendisi de oral yapmanı istemicek tiksiniyorsa, bencilse sende aynı konuda bencilliğini gösterirsin zaten kuzu gibi olur eşek gibi oral yapar erkekler çok severler oral yaptırmayı. ayrıca bir kadını oral yapmadan zevkten 4 köşe yapabilirsin vajinal orgazm klitoral orgazmdan daha iyidir bunuda bütün kadınlar söyler ;)
Beceremiyorlar da ondan sevişmeyi bilmiyorlar ki kadının g noktası neresi bilmezler sevişmeyi girip çıkmaktan ibaret sanıyorlar
oral ilişkinin kadın için önemini kavrayamıyorlar
ben fena yapıyorum eşim en çok zevki oral yaparken yalarken alıyor birde tiksinmem her yeri yalayabilirim
Bn delisyim sasyorum bn saatrce yapyom kadn deflarca bosalyio bn deliryorum mktin icne kdr satrceeee
sevmiyolar sanırım ama oralsız seks olmaz. özellikle kadını kıvama getirmek için oral şart.
pardonda biz bayiliyomuyuz knk resmen zorla yapıyoruz
ağzının tadını bilmiyorlar onlar seksii girip çıkmaktan ibaret sanıyor
Bazı kadınların cinsel organı pis kokuyor onun dışında oral candır
Hayatt yapmam o igrençliği. Aldatırsa bende boşarım.
Yaptırmazsın da galiba?
Nasıl değil? Kendin çok kötü buluyorsun ama onu buna layık görüyorsun yani?
İkiyüzlülük
valla bu soruya ata sozu soler susarim # sulanmadan cam dikilmez yalanmadan @m s! k! lmez# @Jaqu-Oo ogren bu atasoznu bak
leş gibi kokuyosa oral yapmam arkadaş. kimi hatununki kötü kokar kimisininki kokmaz. kokmayanı bulunca yumulun :D
karsıkılı . birbirimizi düşünürsek sıkıntı yok. hep bana hep bana cekilir şey olmaz.
sırf sevdiğimden değil mutlu etmek için yaparım.
Tiksinme kaynaklidir kimi insan sozde hijyenee dikkat eder size katiliyorum oral kadini daha da cildirtir.
sevgilime yapıyorum çok fena ıslanıyor yaptırmıyor o konuda çok fena yaptığımı söylüyor onu öyle görmek beni zevke getiriyor onun yatakta çıldırması bana zevk verici :D
onlar he olanlar :D ya da zevk ve seks nedır bılmeyenler
Bencede... Oral seksin olmazsa olmazıdır. Saatlerce yapabilirim öhöm.
Temiz olduktan sonra oral olur arkadaşım...
Ben bayılırım valla yalan de il ama temiz olcak o zaman Dadından yinmez ooohh sulu sulu misssssssss -.+
ben zannetmiyorum oral yapacagımı çünkü o vajinadaki sıvı elime geldiginde bile tiksinmiştim :P :D
Aseksüel ol o zaman seks de yapamazsın sen
Vajinaya temas etmeden seks yapamazsın?
Oral yapmayan erkek beceriksiz değildir son cümlene katılmıyorum. Ama oral yapmaya bayılıyorum partnerimi oral yapmadanda 4 sefer orgazma ulaştırıyorum. Oral yaptığımda bu sayı biraz artabiliyor tabii
Yapmayanlari anlamiyorum oysa sexteki en buyuk zevklerimden biridir.
Turk kadini once cinsel bolgesini temiz ve hastaliksiz tutmasini ogrenmeli o dediginden once...
kim demiş yapmaz diye? gel bana oralın kralını gör :D
oral yapmaya bayılırım.. harika bir zevk. ama risklerini de bilmeli
Onlar salak!! ben olsam kesin eşimin istediği kadar yapardım saatlerce bile.
oralsız da kadını tatmin etmek çok kolaydır. sen beceriksizlere denk gelmişsin
Sen beceriksizlere denk gelmişsin asıl bir kadının bu kadar kolay tatmin olması sizin erken boşalmanıza denk
sen denemeye devam et sayı kaç 100-200 ?
Erkek olsaydım aynı soruyu sorar mıydın acaba?
kadınlara beceriksiz diyen erkeklere aynı soruyu sorardım
benim en sevdiğim kadınlara oral yapmak ama çoğu kadın yapılmasını istemiyor
bır kadına hıc oral yapılmaz mı yaa yerı ben oraya her kadınada yapaırm oralı :P
Bulamıyoruz ki yapalım yaşım 28 daha vajina görmedim
Gel bana saattlerce içini dilliyim dudakları sömüreyim
Oralsız seks balkonsuz eve benzer
herşey karşılıklı.
yapılması lazım
Dogru soyluyosun
ben yapmayanlar adına özürdilerim hanım efendi...
diğer milletlerin yaptığını nerden biliyorsun
oral baltulumu yalama sanatımıydı? :D
yapmıyorsa uzak durun.
Evet canım bunlar cahil hanzolar
yaptır ama yapma.
gereken neyse yapılmalı bence
Yapsan Sapıksın, Yapmasan bilmem ne
görsel olarak beğenmemişse yapmaz.
Görüntü veya temizlik açısından hiç sıkıntı yok şuanki sevgilim yapıyor zaten
Sana yapmayani denk gelmis olsada yesek :-D
çoğu kadına görede sapıklıktır
yıkanmış temiz vajina nın tadını bir başkadır
ben yaparım yapmayıda çok severim
Utanın kendinizden beyler = )
Oral olmazsa niye tatmin olmuyo bu kadinlar?
Islanmaz
ben yaparım tadı da ekşi :)
oral yapmak en sevdiğim şeydir.
tercihler, bir de karsında kim olduguna baglı
Çok da umurumda
Tipik türk erkeği
Hakaret ettim.
Ben oral yapmafan seks yapmam
Karşı taraf istedikten sonra herşeyi yaparım
Benim icin sart degil
Severek yapıyorum ama yapan denk gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?