Cinsel Yaşam Erkekler neden oral yapmak istemez? Brokenheartedgirl41 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Nedenini hep merak etmiştim? Erkekler neden oral yapmak istemez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. A* kokuyordur tadı kötüdür.. ya da kız b*kire değilse daha önce birinin girdiği yeri yalamak istemes 4 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Koku alırsam yapmam mesela. Veya çok aşırı sulanıyorsa o da kötü. Habire ekşi tat geliyor ağıza. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Açık yara, binbir renkte akıntıya sahip, bakteri yuvası uzuvdan bahsediyorsun. Sen bile kendi dalganı dillemezsin Nerimancım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mutlaka yaparız, severim bol kutusu yalaması meme emmesini 0 0 Yorumla
Taş_çocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Onu bende anlamadım kizlar yapıyor ama erkekler yapmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Temiz olmayana kimse yapmaz. Sevgilime uzun uzun zevkle yapardım. Aynı anda hem parmaklar hem de dilimle içine girerdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınların ki hem regl oluyor hem ıslak oluyor hem de idrar derken pek temiz olmuyor ki kötü de kokuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bazı kızların organı bakımsız akıntılı mantarlı pütür pütür ve ölü balık gibi kokuyor 0 3 Yorumla Brokenheartedgirl41 1 yıl Duş alınmalı bence birliktelik öncesi Brokenheartedgirl41 1 yıl Şöyle yazdında benim migdem kalktı Cevap sahibi 1 yıl Anladın mı neden bazılarının yapmadığını şimdi
sude_88 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Nasıl istemez ya şakami bu soru istemeyen erkek var mı diye olmaliydi soru😂😂 2 4 Yorumla Brokenheartedgirl41 1 yıl Yorumlara bakarak anlarsın Yorumla sude_88 1 yıl Bana hep yaptılar şaşirdim şuannn Yorumla sude_88 1 yıl Ona sor bir ne diyor Yorumla TunaGokdemirr 1 yıl Seninki kusursuz demekki 🍑👅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu zamana kadar bir kişiye yapmak istemedim o da hijyen sorunu yüzünden idi. Normal de severim ve bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum... 0 0 Yorumla
minnoskedi1308 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 56% 1 yıl Isterler de sana bozuklari denk gelmis 2 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tuzlumtirak mi tadi 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen malları seçiyorsan bizim suçumuz ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Görüntü çok iştah açıcı değil çünkü 2 1 Yorumla erko13 1 yıl Iyi guldum 🤣 ustune bi sos yap sunum falan yap Bari Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mal olan yapmaz. 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Senin partnerinde sorun var 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ben istiyorum 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yaparız 0 0 Yorumla
erko13 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Sidik kokuyor 0 2 Yorumla Brokenheartedgirl41 1 yıl Duş alınması gerek önce Yorumla erko13 1 yıl Dus alsanda bazen kokuyor. Bi de a m. In tadi cocukken emdigimiz balcon demirlerine benziyor. Seks oraldan daha zevkli Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Korkuyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
A* kokuyordur tadı kötüdür.. ya da kız b*kire değilse daha önce birinin girdiği yeri yalamak istemes
Koku alırsam yapmam mesela. Veya çok aşırı sulanıyorsa o da kötü. Habire ekşi tat geliyor ağıza.
Açık yara, binbir renkte akıntıya sahip, bakteri yuvası uzuvdan bahsediyorsun. Sen bile kendi dalganı dillemezsin Nerimancım
Mutlaka yaparız, severim bol kutusu yalaması meme emmesini
Onu bende anlamadım kizlar yapıyor ama erkekler yapmıyor
Temiz olmayana kimse yapmaz. Sevgilime uzun uzun zevkle yapardım. Aynı anda hem parmaklar hem de dilimle içine girerdim
Kadınların ki hem regl oluyor hem ıslak oluyor hem de idrar derken pek temiz olmuyor ki kötü de kokuyor
Bazı kızların organı bakımsız akıntılı mantarlı pütür pütür ve ölü balık gibi kokuyor
Duş alınmalı bence birliktelik öncesi
Şöyle yazdında benim migdem kalktı
Anladın mı neden bazılarının yapmadığını şimdi
Nasıl istemez ya şakami bu soru istemeyen erkek var mı diye olmaliydi soru😂😂
Yorumlara bakarak anlarsın
Bana hep yaptılar şaşirdim şuannn
Ona sor bir ne diyor
Seninki kusursuz demekki 🍑👅
Bu zamana kadar bir kişiye yapmak istemedim o da hijyen sorunu yüzünden idi. Normal de severim ve bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum...
Isterler de sana bozuklari denk gelmis
Tuzlumtirak mi tadi
Sana benciller denk gelmiş
Yaparım o mutlu olsun yeterki :)
Sen malları seçiyorsan bizim suçumuz ne
Yooo genelde isterler
Görüntü çok iştah açıcı değil çünkü
Iyi guldum 🤣 ustune bi sos yap sunum falan yap Bari
Mal olan yapmaz.
Senin partnerinde sorun var
Tam tersi bizde
İstemeyen erkek aptaldır
Ben istiyorum
Kim yapmak iatemeyen ki
koku
yaparız
Sidik kokuyor
Duş alınması gerek önce
Dus alsanda bazen kokuyor. Bi de a m. In tadi cocukken emdigimiz balcon demirlerine benziyor. Seks oraldan daha zevkli
Korkuyorlar
Ben severim
İsterim