burada kızların sorularını görüyorum, sevgilimin p*nisini yaladım ama o benim vajinami yalamak istemedi, eşim vajinami yalamak istemedi gibi gibi bu neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü kokuyor. Her vajinanın kendine has kokusu var ve çoğu maalesef kötü kokuyor. En bakımlılarınızın bile olabiliyor maalesef. Yanlış anlaşılmasın erkeklerin kokmuyor demek değil bu. Bizimkiler de kokuyor ama çoğunuz köküne kadar alamadığınız için burnunuz tenimize yaklaşmıyor muhtemelen bu sebepten de kokuyu almıyorsunuz ama biz ağız burun komple sokuyoruz oraya. Ben birlikte olduğum kadın temiz olduktan sonra her türlü yalarım ama kokuya duyarlı erkek alamaz midesi bulanır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben çok severim ama partnerim sevmediğinde istemediğinde yarım kalıyorum. Bu hiç de iyi değil. Her ili tarafın da tam tatmin olması gerekmez mi… Keyifli geceler. 😎
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişi bayanda olsa erkekte olsa bazı böyle bir tskim şeyleri yapmak zorunda değildir.. örneğin sen yapiyorsundur eşin sana yapmiyordur senin hoslandigin şeylerde karşılık beklememelisin sen yapıyorsun diye oda yapmak zorunda değildir
Haliyle kişilerde böyle soru işaretleri cikiyor32 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Olaya tiksinmek veya sevmemek olarak bakmak saçma bence. Bir erkeğin bunu yapması bence rencide edici bir şey. Çoğu erkekte bu yüzden yapmıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer temizse güzelse dilimi en derinlere kadar sokarak uzun uzun yalarım bakarım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bencilse yapmaz ya bir erkek olarak suana kadar oral yapmadan icine girmedim hatta oral yaparak bosaltmada birakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrnlardaki gibi olmadığı için görüntüsü. Genel olarak şekli ağzı değdirmeye pek uygun olmadığından neden olduğu aşırı mide hassasıyetinden yapılamaz. Çoğu sarkık çiğ et gibi duruyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKokuyordur ya da hep tulum peyniri kokmuslara denk geldikleri için artik istemiyorlardir
00 Yorumla
+1 yılŞansız olduklarından kaynaklı başka nedeni yok benim için her şey karşılıklı sınırsız olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkararmıştır ondan temiz pembe bir vajinaya asla hayır demem
10 Yorumla
+1 yılben bayılıyorum. iki şartı var kızı beğenmeliyim ve temiz olmalı. öyle olduğunda o bıkar ben bıkmam öyle diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılBunu bende merak ediyorum ya ben çok istiyorum ama görünce istemicek miyim bende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çoğu erkek değil onlar çommar erkekler :D
00 Yorumla
+1 yılBence çoğu yalamak ister
00 Yorumla
+1 yılYalamayan tadını bilmiyorda ondan
00 YorumlaBencil erkekler yalamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet cogu tek tarafli
21 Yorumla
+1 yılKokuyordur. Temiz değildir. Kötü görünüyordur.
00 YorumlaYalamıyorsa net hoşlanmıyordur.
00 Yorumla
+1 yılİsteyen oluyor
31 Yorumla- +1 yıl
Sabah akşam yalarım ya ama eşimde benimkini ağzına almalı
+1 yılOnlar ne anlar hıh
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş çok saçma yalanmaz mı bee
00 Yorumla
+1 yılBen yalamak isterim
00 Yorumla
+1 yılPis çünkü
00 Yorumla