- Cinsellik konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yıl1.5 senede bunları yapmamanız biraz anormal az bir süre değil sen yinede zaman zaman üstü kapalı bir şekilde olsada isteklerini belli et her ne kadar ilişkide sevgi aşk olması gerekiyorsa bir okadarda cinsellik önemli bir konu bu konuları ya normal bir zamanda konuşun birinizi tatmin etmek için ne isteyip istemediğinizi bilmeniz önemli bu konuda utanma olmaz evlisiniz sonuçta size mutluluklar umarın senin gibi bir eşim olur istekli olmak iyidir fantezilere açık olmak gerek ama iki kişin olduğu fantezileri üçüncü şahıslara yer yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSen gerçekten muhteşem ve bir çok erkeğin hayalini süsleyen erkeğini dünyanın en mutlular arasına taşıyacak birisin. Zaten kocan böyle düşünüyorsa mutluluktan uçar ama nadirende olsa bunun dışında düşünen erkekler var. Sevişirken genel olarak narin ve sakin mi sevişiyor ve sevişme esnasında konuşurken nazik ve sevgi ifadeleri mi kullanıyor?
06 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim beyfendi evet çok kibar biri
- 1 yıl
Rica ederim 😊. Normal yaşam içinde erkeğin nezaketli olması güzel , fakat özel hayat beklentileri faklı oluyor. Bu yatakta sevişme surasında veya başlangıcında her zaman kibar olmasın değil fakat sıkıcı veya beklentilere karşılık bulmayan şekilde olmamalı. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Biraz hakkında bilgim olsa sizi daha kısa ve net yönlendirebilirdim, fakat olumsuz tepki vereceği düşüncesi hakimse eğer , küçük başlangıçlar yapabilirsiniz, bu başlangıçları yapabilirse bırakın başlangıç aşamasında yine kibar yapsın buradan sonrası daha kolay ve kısa zamanda gerçekleşecektir. Esasen en hafifinden ağzınıza yüzünüze boşalmayı o istemeliydi şimdiye kadar çoktan istemeliydi , bunu hiç yapmaz mı veya kendine oral yaptırmaz veya istemez mi? Kolay bir başlangıç olarak kalçalarınızı ve memelerinizi okşadığını düşünerek söylüyorum , bunu yaparken sık deyin , sıkmanı istiyorum diye tekrar edin , sıkarsa veya size bunu tekrar ettirmek isterse , daha güçlü sıkmanı istiyorum deyin. Bu hareketleri yapmaya başlayınca muhtemel gelmesi gereken soru şu , başka neler istiyorsun olacaktır. Sert olmanı istiyorum daha sert olmanı istiyorum dersiniz. Daha anlatabileceğim çok var ama devam edip etmemem konusunda sizden teyit almamda önemli, yok yere canınızı sıkmak istemem.
Soran1 yılÇokk güzell anlattınız teşekkür ederim 🌺 oral seviyor yapıyorum ama ilerisi gelmiyor
- 1 yıl
Güzel bulmanıza sevindim , rica ederim , Peki diyelim siz hiç söylemediniz o da hiç ağzınıza yüzünüze boşalmadı boşalma anı geldiğinde ne yapıyor Peki?
Soran1 yılPeçeteye yapıyor
- 1 yıl
Anlıyorum ve çok garip , kendisinin isteyince sizin istemediğiniz bir an olmuşmuydu? Genelde kibar insanlar , bir konuda Red aldıktan sonra bir daha o konuya yaklaşmazlar, bu yüzden sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Neylersin cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir Mutlu bir ilişkinin saç ayaklarından biridir
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu dertten muzdarip insanlardi
Diyalog
Diyalog
Diyalog
Seksin herseyidir
Bu platformda bu tarz sorulara verdiğim cevaplar nedeniyle lincleniyorum
Mesala bu insanlar arasında annemin çok yakın bir arkadaşının ablası vardı
Kadın evlenip ayrılmış
Ateşli hoş bir kadın
Eşi o işi yapıp sırtını dönen yatan bir insanmis
Oral yok anal yok
Kadını bir kez dudaklarını memelerini cinsel organını emmek öpmek olmamış
Ve erken boşalan eşini aldatan bir erkek
Ve bu insan herseyi benle yaptı
Ve bana ilk kez kadın olduğumu hissettim dedi
Düşünün böyle binlerce kişi var10 Yorumla- Cinsellik konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılBazı kişilerin yapısında o yoktur yapmaya çalışsa bile tatmin olamazsın çünkü komik durur istediğin sertlikler. Bazı teşvik edici şeyler yapabilirsin, içinde var ise böyle biri ortaya çıkar ama şimdiye kadar çıkmadıysa pek Ümit bağlama bu fanteziye
11 Yorumla
Soran1 yılAynen size katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılUfak ufak de birden dersen bunları nereden biliyor önceden de yaptın mı der
1110 Yorumla- 1 yıl
Eğer şe... siz bir adam değilse bunu hayatta demez. Abi denmez öyle şeyler insan sevdiği kadına der mi?
Ayrıca bir insan buınları bilmeden de isteybilr.
Soran1 yılAynen canım bende bunu demesinden korkuyorum
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher işte herkesin düşüncesi farklı
- 1 yıl
Dostum bence eşinle yavaş yavaş bunlareı konus. Diyorsa zaten cidden yazık etmiş. Ayıp etmiş.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher işte eşimden bir ışık göremiyorum
- 1 yıl
1.5 senede hiç mi bunlara yeltenmedi? Performansı yetmeyip buna böyle oluyorsa bir şey diyemem de diğer türlü kötüymüş.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher hiç yeltenmedi ve aşırı nazik biri değişik yani
- 1 yıl
Yani garip çünkü erkeğin içinde de olur. Sen yatakta biraz yönlendirebilirsin dostum, bu seni kötü göstermez diye düşünüyorum. Hiç mi demiyorsun inlerken falan az daha sert, vs diye
Elini al kalçana götürvursun diye vs. Detayı açık oldu kusura bakma.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher estağfurullah ne kusuru tanımıyoruz burada birbirimizi
Yönlendirme yapıyorum zaten küfür vs konuş diye ama sanki çocuk gibi ediyor hiç haz almıyorum ve devam etmiyorum akışına bırakıyorum bilmiyorum benmi abartıyorum- 1 yıl
Bence abartmıyorsun. Cinsellikle kişisel bir şey ve içgüdülerimiz bizi tetikliyor. Haliyle bunları arzulamak normal diye düşünüyorum. Hatta ben evli değilim ama bir günde evlendiğimde senin kocan gibi bir kadına denk gelmek olur yalan olmasın.
Eğer seni yatakta dinlemiyorsa sonraki çare dostum kesinlikle biraz ara ver derim. Seni anlasın. Neden böyle derse de konuş onunla. Böyle böyle, ben seni yönlendiriyrum beni dinlemiyorsun diye falan.
1 yılO da senden çekiniyordur hepsini bir anda değil adım adım söylemelisin. Durup dururken değil ilişki sırasında konuşup ufak tefek isteklerde bulun nabza göre şerbet ver
120 Yorumla
1 yılNormal gün akışında söyleme böyle şeyler.
Ama ilişki başladığında kendinden geçtiğini hissettir ve söylemek yerine yönlendir.
Özellikle hazzın pik yaptığı anlarda istediğin şeyi kendinden geçmiş şekilde söyleyip emirvaki yap.
Zamanla istediğin kıvama gelecektir ilişkiniz00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence çok şey değil. Olması gerekeni yani zevk alacağın biçimi istiyorsun bu da senin hakkın bence. Bir de konuş tabiki zaten utanıyorsan da ima et anlamalı ve ona göre hareket etmelidir bence. Ki seks biraz vahşi olmalı ki erkek erkekliğini hissedip, kadın kadınlığını yaşamalı sanki ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılacik acik soyle evlisiniz utanilcak bi sey yok canım
140 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEe yani eşinle yaptığın için onunla konuşman en mantıklısı olur aklından geçenleri okuyamadığına gore. Bu arada neden utanıyorsun yeni mi evlisiniz.
124 Yorumla
Soran1 yılİşte tepkisi nasıl olur bilmiyorum
Soran1 yılEvet 1.5 senelik evliyim
Cevap sahibi1 yılBalim konuşmadan hiç bir şeyi ogrenemezsin en azından direkt söylemesen de üstü kapalı anlatabilirsin şimdi nasıl yapıyorsunuz nasıl oluyor sizde bilemem tabi ona göre fikir öneri verilirdi yoksa daha detaylı bir konu aslında o da burada konuşulmaz tabi ama işte ona göre isteklerini meraklarını belli et öyle öyle laf açıldıkça oraya varirsin getirirsin konuyu yani sende söyler anlatırsın sorarsın böyle yap et diye
Cevap sahibi1 yılBen rica ederim
1 yılEşine söyle normal şekilde anlat hayatım farklı bir şeyler deneyelim mi de sert konuş argo kullan yani küçük küçük teşvik et bir an da söyleme eşini farklılıklara alıştırmazsan daha yenisin ama ilerde daha çok sıkılacaksın rutin klasik şeylerden
12 Yorumla- 1 yıl
Bu arada bende 5 yıllık evliyim istersen sana tavsiyeler verebilirim farklı şeyler eşini nasıl değiştirirsin konuşmak istersen
- 1 yıl
Burdamısın
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmasan hata yaparsın oda aynı şekil senle konuşması lazım herşeyi açık açık, yoksa huzursuzluk araya soğukluk girmesi ve günün birinde ilişkiye girme hevesi bile olmaz,
ama senin kadınlarda gider sekste aynı kafada olmayanlara denk gelir ona yanarım. ama umarım kocan her şey istediyin gibi sert küfürlü biri olduğunda bıkmassın, mutluluklar 🤲00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlişkideyken gelmesine yakın oral sekse geçip ağzına gelmesini sağlayabilirsin
164 Yorumla
Soran1 yılOral yapıyorum ama dışarıya çekiyor kendini
Cevap sahibi1 yılÇektirme sen de
Soran1 yılO anda kendi istemediği için bende bişey diyemiyorum
- 1 yıl
Hayır normal içindeyken çıkarığp ağzına alırsan daha etkili olur
Gizli Üye(36-45)1 yılBu isteklerin gayet normal. Hatta eşin bunları en az senin kadar istiyordur ama senin istemeyeceğin için teklif etmemiştir.
çünkü ilişkide biraz pasifsin sanırım. İlişki sırasında bol bol inle ve onun ne kadar iyi olduğunu söylersen oda sert olur.
oral olayına gelince blr gece uyan, penis erekte ise onu oral ile uyandır ve ağzına boşalmasını sağla. Sonra senin de istediğinden çok daha fazlasını sana yapar/ 😊😊 sen istekli görünmekten çekiniyorsun değil mi?😊😊02 Yorumla
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılAyrıca ciddi orgazm sorunu da yaşadığıma eminim 😊😊😊
1 yılBence konuşmalısın değil yanlış anlamak mutlu olur
81 Yorumla- 1 yıl
Bence de
Cinsellik konusunda 583 cevap paylaştı. ya boyle kadın bulmus da daha ne istiyor. her erkeğin ya da en azından benim bile hayalim böyle bir kadın. sert yapmaya ve argo konuşulmasına baylırım seks esnasında
10 Yorumla20-40 yaş arası kadınlara seks zaten sert küfürlü aşağılayıcı olması lazım, 40’dan sonra biraz daha softa dönüyor iş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen onun isteklerini sor sonra sıra senin isteklerine de gelir
151 Yorumla- 1 yıl
Helal sana
1 yılBen de senin gibi birini arıyorum umarım bulurum. Yatakta sertlik ve argo olmalı. Bunlar olmazsa çok sıradan ilişki oluyor o da zamanla bayıyor
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAslinda iletisim kurmalisiniz seks ve istekler konusunda seks nekadar istekleri karşilarsa okadar seksiniz kalitesi artacaktir.
10 Yorumla
1 yılöyle karı bana gelse parçalardım hiç durmadan boşalmadan saatlerce seks yapabiliyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Bana Bir Şans verir misin
Soft başlayıp seriyi yakalayınca hard seks yapalım mı
Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaa böyle hanim bizim başımıza taç olur. Oralı süreyi uzat dayanamaz boşalır. Yutar çok güzeldi dersen sürekli yapar
10 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. En sevdiğim model böylesine denk gelince seks yaptığını anlıyorsun birde dayanıklıysa acımadan istediğimi yapıyorum falan
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle neden cekiniyorsun keske benden biri öyle birşeyler istese iple bağlar o şekilde bile tecavüz ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşe zor söylenir yanlş anlayabilir. sevgili olsa kolaydı da
93 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Asıl tam tersi sjsjs
- Cinsellik konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılBiliyor musun, aramızdaki bağ çok özel. Zaman zaman farklı şeyler hayal ediyorum ama paylaşmakta çekiniyorum çünkü yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.”diyerek başlangıç yapabilirsiniz
03 Yorumla
Soran1 yılİma ettim ama yok ışık Göremeyince konuyu açmadım
- 1 yıl
Anlıyorum... Sonra onun tepkisine göre nereye kadar açık olabileceğini görüp ona göre devam edebilirsin. Unutma, ilişkide en sağlıklı bağ, dürüstlükten geçer. İletişim olmazsa, bastırılan arzular başka yerden patlak verir.
- 1 yıl
Ek olarak, Eğer aranızda temel bir güven varsa, evlilik içinde bu tür şeyleri açıkça konuşabilmek ilişkiyi güçlendirebilir.. Mutlaka onunda istedikleri vardır, öncelikle onu sorabilirsin
Cinsellik konusunda 743 cevap paylaştı. Ah ulan sen elime dusmeliymissin benim resmen aradigin adam benmisim
11 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beraber p*rno izleyin ve bu tür filmleri tercih et
10 YorumlaCinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence konusmalisin ama direkt söyleme. Soru sorarak ilerle
10 YorumlaErkeklerin ağzından akan suları görmeye geldim sjdjfkfkgv
10 YorumlaCinsellik konusunda 843 cevap paylaştı. Uzun uzun anlatırım yardımım da dokunur istersen yaz
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıldirekt eşnile konuş eşin zevkten dört köşe olur zaten
10 Yorumla
1 yılKonuş yoksa sana problem olacak. Hatta konuşma yap mecbur kalsın
10 Yorumla
1 yılKonuş tabi, o da sever sert sert sever seni, dorukkara çıkarsınız
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlat knk kibarca işte bolca inle yaparsın aşkım daha sert de 😂
11 Yorumla- 1 yıl
İşte o anın gazıyla söylesen bence çok abartı kaçmaz
Çoğu kadında var galiba bu , buradan biri de demişti daha önce
10 Yorumla
1 yılSöyleme boşalma süresini az çok tahmin edebilirsin. Boşalmaya yakın ağzına al. Sert olması için de içindeyken onu gaza getir. Bunlarıda bizmi öğreticez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılDiyeceğim şeyler vardı da 117 yorumu görünce illa söylenmiştir diyip vazgeçtim. 10+ yıllık evliyim. Böyle şeyler konuşulmalı. Kısaca onu söylim
07 Yorumla
Soran1 yılSöylemekle de olmuyor onu anladım
- 1 yıl
Cidden bunu eşinle konuştun ve ona rağmen yapmıyor mu?
Soran1 yılTam anlamıyla konuşmadım sadece ucundan belirttim ama asla adam kibarlıktan ödün vermiyor bende bıraktım ışık görmedim maalesef
- 1 yıl
Ha ışık görmediysen tutku yoktur. O tutkuyu hissetmediğinde söyleyesin bile gelmez. Gayet iyi bilirim. Çğnkü senin istediğin şeyleri ben de istiyorum eşine yapmayı ama teklif dahi edesim gelmiyor
Soran1 yılAynenn
- 1 yıl
Bu tutkusuzluk içinde yaşamaya devam :(
Soran1 yılMaalesef
1 yılEvliysen konuş elbette ama bunu söylerken hepsini bir anda söyleme. İlişki esnasında bunu da deneyelim mi diye sor, ya da ona fantazilerini sor
02 Yorumla
Soran1 yılTepkisinden korkuyorum daha yeni evliyiz
- 1 yıl
Yok be nolacak. Hem ilişkinizi taze tutar hem birbirinize açık olmanızı sağlar. Çok sorun olmaz ama çekiniyorsan dediğim gibi hepsini bir arada söyleyip adamı heyecandan öldürme. Yavaşça söyle☺️ bu kadar çekinme sebebin eşinin aşırı kaplı olması mı bu durumlara
Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı. Seks esnasında hafiften ima etsen. Böyle yaptib mi mesela
14 Yorumla
Soran1 yılEttim argo için ama olmadı bende daha bişey demedim
Soran1 yılİşte argo vs konuşsan diye ama yaptı hoşuma gitmedi nebileyim haz almadım bende dahada demedim şimdi benimde direk olarak istemem onun kafasında şüphe olur diye açıkçası
Gizli Üye(36-45)1 yılBen daha önceki çıktığım kızla sürekli böyle yapıyordum küfürü ve sert yapılmasının çok seviyordu hayvan gibi yapıyorduk 😅
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYeni evliysen söyleme birde böyle teklifler eşe söylenmez yanlış anlama çekebilir
Cevap sahibi1 yılTam benim kalemimsin aslında benimle birlikte olacaktın varya hayal bile edemeyeceğin şeyler yasardin 🙃
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlensem eşim benden böyle şeyleri istese o isteklerini yerine getiririm. Aşırı sert neyse de küfür edersem gülmekten işe odaklanamam. 😄
10 Yorumla
1 yılSöylemeden seni nasıl tanımasını bekliyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim azıcık belirtim ama o ışığı göremedim konuyu kapattım
- 1 yıl
İletişim şart abla. Başka çıkarı, yolu yok yani.
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks esnasında söyle işte bagur bana de küfür et de altına al zıplat aşkım beni diye söyle anlar zaten seni yatağın köşesine alır zıplatarak domaltarak vurur derinlerine kadar
08 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle olmuyor işte
Cevap sahibi1 yılNeden olmasın ki kapalı biri misin normalinde
Soran1 yılEvet kapalıyım da ne alakası var
Cevap sahibi1 yılÇekinme o senin eşin zaten dışarda çekinme olur ama odanızda açık konuşun peki o iş başlamadan nasıl ilerliyorsun ki
Cevap sahibi1 yılPiskolojik destek vermek istiyorum istersen
Soran1 yılSağol
Cevap sahibi1 yılGenelde o mu ilk geliyor peki
Cevap sahibi1 yılSabahları tepkisi oluyor mu yaklaştığı zaman
- Cinsellik konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılİlişki esnasında kendin eşini tahrik etmeye çalış biraz daha istekli ol tabiri caizse hayat kadını gibi davran senden kurtulmasina izin verme
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun bi yolu var o şekilde kendini açabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılNedir?
- 1 yıl
Özelden konuşalım
Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne zamandır evlisiniz
İlişki de neler istediğiniz ya da
İlişki de nasıldı bir daha neler yapalım diye muhabbet ediyor musunuz
Yoksa tamamen sıfır mısınız00 Yorumla- Cinsellik konusunda 887 cevap paylaştı.
1 yılKapalı mısın peki, eşim kapalı bizimde böyle fanteziler zor koşullar hoşumuza gidiyor
02 Yorumla
Soran1 yılEvet kapalıyım ama eşimin ne tepki vereceğini bilmiyorum
- 1 yıl
Bence hoşuna gider benim eşimin hoşuna gidiyor hatta biz çok aştık farklı fanteziler yapıyoruz 😊 konuşmak istersen anlatırım
Gizli Üye(30-35)1 yılBahsettiğimiz kişi eşin ki en utanmaman gereken kişi o. Bazı şeyleri söylemek, dile getirmek yerine yönlendirerek yapabilirsin. Daha önce hiç ağzına yüzüne boşaldi mı mesela?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır ama istiyorum
Cevap sahibi1 yılBoşalacagini anladığın zaman onu sırt üstü yatağa yatırıp ellerine alsan ve boynundan öpmeye başlaya başlaya aşağı doğru insen bence bunu istediğini anlayıp alacağı zevke odaklanır. Kelimelere dökemiyorum diyorsan bu şekilde istediğini gösterebilirsin. Hiç mi oral yapmadın peki?
Cinsellik konusunda 4,4b cevap paylaştı. Peki Grup yapmak istemesi tek erkek almak falan düşüncesi var mı içinde
04 Yorumla
Soran1 yılHayır o iğrenç ben özel yaşamayı severim
Soran1 yılAynen
- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılFantazilerin güzel ateşli ve istekli bir kadınsın bence sevişme ve seks esnasında eşinle paylaşmalısın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen teşvik et sana nasil davranmasi gerektiğini öğrenir zamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten bu matchleşmeleri kim yapiyor abi ya! 🤦🏻♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen muhteşem bi kadınsın nerede senin gibi kadınlar ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki nasıl iyi mi performansından memnun musun
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKonuşabiliriz
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Gizli Üye(18-24)1 yılKonuş ne olacak eşin sonuçta bütün mallarini görecek sende göreceksin utanman geçer herhalde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.5 sene yeni mi kız konuş bence hoşuna bile gider
40 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizmi söyleyelim kocana, nasil yardımcı olalım
10 Yorumla
1 yılKonuşmalısın belki o da bunu istiyor ama senden çekiliyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSöyle ve iste, sen tutup yüzüne getir vs yap bakalım
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılHer birini teker teker ayrı günlerde sevişme sırasında yapmasını rica et.
Zamanla alışır00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kocan bunları yapmıyorsa kocanda sorun var demektir yani cinsel açıdan sana yetersiz
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat