Göğüslerimi daha çok emsin istiyorum ama utanıyorum 1 ay oldu evleneli nasıl söyleyeyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayYeni evlilikte böyle şeyleri
söylemeye utanman çok normal
kanka çünkü mahremiyet ilk
aylarda biraz çekingen olur
En kolayı oyun gibi
yaklaşmak hafifçe yönlendirmek
ve “böyle hoşuma gidiyor”
diye yumuşak bir cümle
kurmaktır erkekler net
yönlendirmeyi sever zaten
sen söyleyince daha da
açılır ikiniz de rahat
edersiniz merak etme 🙂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sekste ne istediğini eşine söylemek utanılacak veya yanlış bir durum değildir Açık ve nazik bir şekilde iletişim kurmak, cinsel tatmin ve ilişkinin sağlığı açısından çok önemlidir Öncelikle konuşmak için sakin ve özel bir anı seçmek iyi bir başlangıç olur Örneğin birlikte vakit geçirdiğiniz, rahat ve samimi bir anı tercih edebilirsin Konuşurken “Bunu denemek isterim” veya “Beni heyecanlandıran bir şey var, birlikte denemek ister misin” gibi yumuşak ve net ifadeler kullanmak iletişimi kolaylaştırır Küçük adımlarla başlaman ve partnerinin tepkisini gözlemlemen, utangaçlığı azaltır ve zamanla daha rahat konuşmanı sağlar Ayrıca cinsel arzularını ifade etmek, partnerinle aranızdaki güveni ve samimiyeti güçlendirir İki tarafın da neyi sevdiğini ve sınırlarını bilmesi, tatmin edici ve sağlıklı bir cinsel hayatın temelidir Utanma hissi normaldir ama bunu aşmak için kendini zorlamadan, sevgi dolu ve saygılı bir dille adım adım paylaşmak en doğru yöntemdir.
10 Yorumla
Söylemene gerek yok bunu davranış şeklinlede yönlendirebilirsin. Elini oraya doğru getir veya kafasını kaldırırsa biraz daha bastır o zaman istediğini anlar herhalde
91 Yorumla- 6 ay
Güzel yöntem
Gizli Üye(25-29)6 aySöylemek yerine ilişki esnasında ağzına ver hiç konuşmaya bile gerek kalmadan anlar seni
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
121Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayHarikasın, eşin onlardan nasıl ayrılabilir şaşırdım doğrusu. Utanıyor olmanı anlıyorum , o emerken ve özellikle emmeyi bırakacağı zamanı farkettiğinde saçlarını okşayarak başının orada dudaklarının ve dilininde memelerine kalmasını sağla , bir şey söylemiş olmazsın 😊 hatta o da zevk alır mutlu olur , daha çok mu istiyorsun derse , evet çok diye cevap verirsin 😊
00 Yorumla
6 ayyönlendirmeyi dene e daha da olmuyosa söyle bacım yas
83 Yorumla- 6 ay
Evet direkt söylemesi de hoşuna gider zaten çekincek bişey yok
- 6 ay
@olgunerkek37 kesinlikle yaa zevk işi bu
- 6 ay
Elbette çekineceği son insan o zaten, niye çekinsin her haltı yapıyorsun nasılsa 😂
Gizli Üye(18-24)6 aySoyle bence onun da hosunq gider acikca soylemen
122 Yorumla- 6 ay
Ve daha çok zevk alarak emer
- 6 ay
Evet benimde hoşuma gider partnerim söylese
Utanma söyle, az mı emiyor memelerini? A... nı yalıyor mu? İyi yalanırsa çok zevk alırsın, klitorisini, vajina dudaklarını, vajina içini yalarsa çok zevk alırsın, sen onun penisimi yalıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayErkekler açık açık söylenmesini seviyorlar bence çok iyi olur söylersen
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk başlarda utanmalar olması gayet normal, ilişki esnafından kulağına falan fısıldayabilirsin. Memelerimi emmeni istiyorum diye, o mesajı alacaktı zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayelinle tut ağzına ver sonra kafasına bastır devam etmesini istediğin sürece kafasına bastır inle. eşşek değilse devam eder anlar zaten söylemene gerek kalmaz.
00 Yorumla
6 aySöylemeye utanıyorsan vücut dilin ve minik yönlendirmelerle belli et. Tecrübeliyse anlar. Ondan anlamazsa artık söylemekten başka çaren yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAy neden utaniyorsun olmadi direkt ver ağzına
60 YorumlaYahu s*x yapsbiliyorsun ama bunu söylemeye utanıyorsun yahu sal bi kendini ne istiyorsan söyle kocan o senin kocan 😂😂
00 Yorumla
6 ayErkek olarak açık açık söylenmesi hoşumuza gidiyor. Sen çok em dersin erkek deli gibi emer daha da zevk verir ne istediğini söylemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende gogusleri emmeye doyamam ellerim sürekli orada uçların ağzımda olur.
Direk söyle baştan çekinme
ya da sevisirken uçları seni istiyor felan de ne bilim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aykocan utanacağın en son kişi , ama bunun için kendin biraz yol ver isteklerine, ya da yazarak söyle zamanla utanma geçer
00 Yorumla De ki al ulan bunları ağzına em. Ya da de bir çocuk çok emzirmek isterim acaba nasıl bir şey? Oda der ki o zaman beni emzir sen de tamam dersin.
00 Yorumla
6 ayo anda acık acık soylemen daha zevkli olur bence
71 Yorumla- 6 ay
@userrrr02845 evet azdrr
6 ayAçıkça söylesene kocan o senin Ona söylemeyeceksin de bana mı söyleyeceksin. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Söyleme icraate geç tur kafasından sok agzına bırakma 😂
00 YorumlaCinsellikte kendini daha iyi ifade etmen onun hoşuna gider.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Canım mnyakmısın sen yaa? Kocandan ne diye utanıyorsun? Senin sırdaşın drğilmi o?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
6 ayYonlendir tut basini gotur goguslerine esin o senin ne uyaniyorsun
00 Yorumla
6 aySöyleme sen de al başını bastır göğüslerine bak nasıl emiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, bazı şeyleri kelimelere dökmeye gerek yok aslında, onu seks sırasında yönlendirebilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Söylemeden bilmesi lazım, 15-20 dakika skrken bırakmaması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Em daha uzun süre diyebilirsin, bende seninki bakarım dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yüzünü tutup oraya getirip devam et diyebilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Inleyerek de tam en coskulu anda
Agzindan kacmis susu ver00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neenen utanıyorsun
ayıp olan bir şey yok allahın emrini yerine gtiriyorsunuz. rahat olun00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayZamanla. alisip. cekinecek bişey kalmaz benimde en sevdiğim sır uzun uzun emmekk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayPat diye söyle ben çekinmezdim. O da zevk alır söylersen
00 Yorumla
6 aysen elinle kafasını göğüslerine it devam et de ya çekinme yoksa ben gelim 😄😋❤️🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Söyleyemiyorsan hareketlerinle belli et. Kucağındayken göğüslerini ağzına doğru yaklaştır mesela.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sonuçta o senin eşin canın ne isterse açık açık söyle. İlk geceyi nasıl yaptın kaç gün sonra ☺️
02 Yorumla
Soran6 ayİlk gün
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
6 aySöylemeden yapması ağzımdan öıkaenanawı lazım sen ağzına tık mecbur kalır emer
00 Yorumla
6 ayDümdüz söyle kızım
Utanmak nedir ya?
Ben mo söyleyeyim yerine?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBen de evleneli 2 ay oldu eşimle birlikte. Onun da en çok sevdiği şeylerden birisi göğüslerini hıhım bunu istediği zaman tutacak kafasından bastırıyor beni sen de öyle yapabilirsin
00 Yorumla
6 ayBilirsin sen işini yaparsın sözlü olmasada yaparsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Burada nasıl söylüyorsan ki gizlisin anlıyorum utanma direk şöyle bir şey olmaz.
00 YorumlaBence utanma kafayı göğüsten kaldırdığı tut bastır göğüslerine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senin ondan zevk aldığını görünce uzatması gerek zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBen bile göğüs emmeyi seviyorum. Nasıl erkekmiş o öyle?😅
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayHenüz erken, eşinin herşeyini tanı, daha sonra söylersin, 1 ayda istediklerini söylemek için çok erken, önce o istediklerini yapsın sabret.
00 YorumlaSadece bu mu? Ben de evlenince nasıl söylerim diye düşündüğüm şeyler var
57 Yorumla- 6 ay
Neler var mesela?
Gizli Üye(30-35)6 ayDurup dururken söylenmez. İlişkide , Emerken bırakma başını bastır elinle. Durma devam et de yeter.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Emerken başını bastır okşa daha çok zevk aldığını hissettir sesinle nefesine mal değilse anlar djndnd
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. manita bul ona emdir madem utanıyosun kocana karşı😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. burada söyleyebiliyorsun ya.. eşine de söylersin herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aysöylemene gerek yok bence, o emerken kafasını bastır bırakma o da memelerini bırakamasın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySöylemelisin bence eşin yani
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKimi kadın cidden çok çok haz alıyor göğüslerden. Bide utanıyosun hala demek o emerkende utanıyor musun sadece söylemek için mi utanıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayNeden utaniyorsun o senin eşin istediğini söyle istediğini yaptır ona😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDirek söyle emin ol zevkle yapar
111 Yorumla- 6 ay
Haklısın ben de olsam çok zevk alırdım
Gizli Üye(36-45)4 ayKöklerlen söyle ne istediğini en iyi zamanlama
00 Yorumla
6 ayBenim en sevdiğim şey ya. Gögüsler bi kadının en büyük silahı bence. Dakikalarca durmadan emmek istiyorum. Uçlarını bazen ısırarak hemde.
00 Yorumla
6 ayO esnada söyle
Bir de kaç defa ilişkiye girdiniz04 Yorumla
Soran6 ayÇok oldu
- 6 ay
Ne kadar yani sayısı
Soran6 ay20-30
- 6 ay
Hıma nladım
Ona sor en çok nelerden zevk alıyorsun diye muhtemelen o da sana soracaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kulağına fısılda daha çok em çok zevk veriyorsun de
00 YorumlaBize söyledin biz emerdik utanmana gerek yok arrık😀😀😀
00 Yorumla
6 aySoru cevap yapın nelerden haz alırsın falan de o da sana sorar dersin bu arada kaç bedenler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
6 ayyeni evlisin dha ama bunları yazarak söylersen daha kolay olur senin için
00 Yorumla Icindeyken soyliyceksn ya da bastiricaksn kafasinj
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşime sekste ne istediğimi söylemeye utanıyorum, nasıl söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat