eşimle seks yapmak istiyorum ancak bunu ona söyleyemiyorum açık bir şekilde. Ne yapmalıyım? Nasıl söylemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. De ki insanda uyuma yemek gibi vücudun ihtiyacı olan şeyler vardır yemek için pişirip hazırlamak uyumak için pijama ve yatak gerek, insanın kimseyle paylaşmayacağı bir şeyi ancak eşi ile paylaşabilir bunun sonucunda eşler mutlu olur çok mutlu olduğunda iki kişiden bir parca dünyaya gelir
03 Yorumla
Soran1 yıltamamda benim soruyla ne alakasi var
Soran1 yılheeee iyice okuyunca anladım 😅😅 kusura bakma dün gece uykulu ve yorgun halimle fark etmemişim yazdığını 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlla dile getirmene gerek yokki
Onu gaza getir güzel giyin işve cilve yap zaten gönlü varsa o gelir
00 Yorumla
1 yılGit arkasından yapış tırnaklarını omzuna geçir dilini boynunda gezdir geri tepmez korkma dişi ol biraz utanma o senin
21 Yorumla
Soran1 yılay evet benim ama bilmiyorum utanıyorum biraz ondan heralde 🤭
Gizli Üye(30-35)1 yılAdam senin kocan ya. Kulağına, gel sana bişi dicem deyip odaya götür yatağa at adamı ve dudağını öpmeye başla.
Anlamazsa ma. ldır zatn o noktadan sonra
014 Yorumla
Soran1 yılooo güzel taktik 😅 denenir 👍
Cevap sahibi1 yılYani :D Ki bu daha da güzelleştirilebilir.
Soran1 yıldenedimmm 😊 teşekkür ederim fikir için. Eşimde istiyomuş zaten dudağını öpmek, yatağa atmak yetti 😅
Cevap sahibi1 yılOooo denemeni beklemiyorsam ama helal sana :) Dudaktan öpülmeyi kim sevmez ;)
Eee normale göre daha iyi olmuştur umarım, merak ettirdin :D
Soran1 yıldaha iyi oldu evet 😅 bişey söylicem deyince de ilkten gelmedi sonra elimi uzattım anca öyle elini tuttum götürdüm. gitmeye niyeti yoktu ama ikna ettim bi şekilde 😅
Cevap sahibi1 yılHmm nasıl ettin bir şekildesi ne :D Ne bakımdan iyi oldu, ahah fenasın seeen 😂😂
Soran1 yılöyle işte karıştırma 😀 odaya götürünce niye buraya geldik diyo dedim seni özledim o da odaya gelmekle ne alakası var dedi bende dedim özleyemez miyim sonra öpmeye başlayınca da devamı geldi 😁
Cevap sahibi1 yılAhaha iysin iyisi :D :D Daha taktik çok ya sen yapard bilirsin işini :D
Eee karıştırmasak bu da olmuyordu ama şimdi 😂
Soran1 yıleşimde hem onu odaya getirdim diye laf yapıyo önce sonra öpüşmeye başlayınca da belimi tutup devamını getiriyo 😂😂 zaten elbise vardı, zor olmadı ulaşmak 😅
Cevap sahibi1 yılAahah dur ben detayları senden özelden alayım istersne fjghh 😂😂 Elbise detayı falan güzeel :D :D
Soran1 yılolur gel 🤣
Cevap sahibi1 yılAhah gel gel gel D:
Cevap sahibi1 yıl:D :D :D olacaktı :D
Soran1 yılgeldim bakabilirsin 😄
1 yılBunu belli et cilve yap. Birçok şekilde aslında hatta. Çok güzel bir yöntem var sen hiç bişey yapmana gerek yok o zaten kuduracaktır sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOna bir şey söyleme. Evin içinde açık erotik tahrik edici şeyler giy yakınına otur yüzüne davetkar davetkar bak yüzüne. Seni oracıkta çatır çatır miker oracıkta.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gidip öpüşmeye saka yollu oynasmayla baslar o anlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGel bni seap de. Kocan o yaw senin. Bunu niye demiyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Söylemek yerine tahrik olmasını sala daha iyi bence
00 YorumlaAblam kocan naail soyleyebilirim ne azdir kucana atla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDirekt soylemene gerek yok knk yanas ona dokun op falan ustune cik anlar o zaten karsilikta verecektir ve oraya varir olay
08 Yorumla
Soran1 yılanlar mı cidden
Cevap sahibi1 yılKnk yanlis anlama da siz daha once iliskiye girdiniz mi kac saatlik evlisiniz yani neden bu durumdasin onu anlayamadim. Cekingen utangac olabilirsin ona eyvallah ama bu biraz farkli sanki
Soran1 yılgirdik tabi ama ne bilm biraz utangaclik var bende. evlendik tamamen benim oldu artık ama bilemiyorum.
Cevap sahibi1 yılNe zamandir evlisiniz. Sen kapali falanmisin uzakmisin bu konulara orada mi geliyor bu utangaclik acaba
Soran1 yılhayır kapalı değilim. 1 yıllık evliyiz
Cevap sahibi1 yılBir sey olmaz knk sen yanas ona aksam tv karsisinda oturdugunuzda dokun yuzunu agzini op bacagini at ustune cik ustune falan anlar o zaten
Soran1 yılnormalde de öpüyorum zaten ama konu seks olunca utanıyorum
Cevap sahibi1 yılBelli edecen bir sekilde iste knk konu ben degilim ki hemen anlayayim esin anlamiyorsa biraz daha belli edecen
1 yılEsin yani soyle ya da en kotu yqz onuda yapmiyorsan swksi ic camsiri giy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söylemene gerek yok sen yavaş yavaş başla azdır sonrası gelir zaten
00 YorumlaYanına yanaş sırnaş onu baştan çıkarıcı gecelikler giy
00 Yorumla
1 yılKucagina otur direkt. Film izlerken avucla dalgayi. Seksi ic camasirinla odaya dal aniden
00 Yorumlakumandaya uzanırken kucağına düşer gibi yap
30 Yorumla
1 yılDugun davetiyesi gonder
01 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅
Düz olarak şöyle
Bu kötü bir şey değil ihtiyaç017 Yorumla
Soran1 yılevet ihtiyac insallah bişeyler olur aramızda ben utanmasam olcakta
Soran1 yıltelevizyon karşısında öpmeye başlasam devamı gelir mi ama bi kere denedim onu yorgunum dedi
Soran1 yılöyle dedi diye sabah bana diyo ben seni akşam kırdım mı diyo. adamın iyisine denk gelmek böyle bir şey işte 😌
Soran1 yılama yine yorgunum derse
Soran1 yılhayır demedi ki sadece yorgunum dedi o gece bende tamam dedim
Soran1 yılbiraz sorun evet son zamanlarda biraz bosladı beni
Soran1 yılhayır
direkt yanaş temas et ve kulağına fısılda
04 Yorumla
Soran1 yılne fısıldayayım 😅
Soran1 yıletkili olur mu
Libidosunu yükseltmen yeterli
00 Yorumla
1 yılEşim olsun da söylemesin ben anlarım onu
00 Yorumla
1 yılYatağa yatınca yakınlaş
00 YorumlaAğzıma ver de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEşin olunca söylersin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi bir soru mu bu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. esin o senin git söyle
00 Yorumla
1 yılCilve yap anlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılEvde çıplak dolaş
10 Yorumla
1 yılg*tüne avuçla
10 YorumlaÖnüne oturup penisini emebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılÇıplak çık karşısına
00 Yorumla
1 yılKisjirt onu
00 Yorumla
1 yılKaç yıllık evlisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOdun mu o neden istemiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılSürtün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaklaş güzel giyin o yapmıyor mu
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Söyleme direkt başla
00 Yorumla
1 yılSöyleme yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı