Cinsel Yaşam Yüze oturmayı eşimden istemeye utanıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Bunu eşimden istemeye çok çekiniyorum çok da istiyorum erkekler severmi bunu yapmayı? Güncellemeler+1 yıl Neden çekiniyorum çünkü hiç oral yapmadı bana Yüze oturmayı eşimden istemeye utanıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim eşim de çok çekingen. Bir kere bunu yapmasını söyledim. Artık kendisi yapıyor. Bence söyle 😌 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atabilirsiniz isterseniz, nasıl gelişti su an yapıyoruz tavsiye verebilirim. Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Size istiyorsanız oral yapmalı.. bu kadınların çok hoşuna gider.. 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence söyle çekinme eşin senin o konuşarak çözülür anlaşılır 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Istemek sehveti bitirir direk uygulamalisin uygun anda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya istemez geri çekilirse bundan korkuyorum cesaret edemem Yorumla magnumelegant +1 yıl Doğru zaman derken bundan bahsetmiştim hic bir erkek hayır diyemez doğru zaman cok önemli Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. En sevdiğim pozisyon eşin oralı seviyorsa yapar anca 0 0 Yorumla
MakeLikeATree Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Keşke benim olsaymışsın.. çok isterdim 1 1 Yorumla MakeLikeATree +1 yıl Bana yazar mısın Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl önce ora oralı öğret 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biliyor ama yapmıyor Yorumla burak_yeke +1 yıl karşılıklı sende ona yapma Yorumla Soran +1 yıl Oda belki bana yapar diye yapıyorum hiç oralı değil ama haklısın yapmamak laizm Yorumla burak_yeke +1 yıl sen ağzına alıyorsan oda almalı demi Yorumla
Takatukacııı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bunu onu konuşmayı dene seviyor mu falan öyle yap. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çoğu erkeğin hayali <3 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben severim ama boğulmamak kaydıyla :D:D:D 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet ben severimmn ve utanmaaaa 0 0 Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Çok severim ama kadınların geneli yapmıyor nedense 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet ben severim gel otur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl herkes sevmeye bilir dene bence :D 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ona oral yapıyormusun? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ona yapıyorsan oda sana yapsın :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl taktik verirdim de yeri değil :D Yorumla
sırsaklayan089 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl boşanma sebebi oral yapmaması 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya bencede öyle Yorumla sırsaklayan089 +1 yıl insan eşinin zevklerini yerine getirmek zorundadır. Yorumla Melodiieejj +1 yıl Konu bacak arasi olunca imam kesiliyosunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimkine otur iştahla yalarim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin seni zevke getiremiyor mu Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça iste 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Benim eşim de çok çekingen. Bir kere bunu yapmasını söyledim. Artık kendisi yapıyor. Bence söyle 😌
Mesaj atabilirsiniz isterseniz, nasıl gelişti su an yapıyoruz tavsiye verebilirim.
Size istiyorsanız oral yapmalı.. bu kadınların çok hoşuna gider..
Bence söyle çekinme eşin senin o konuşarak çözülür anlaşılır
Istemek sehveti bitirir direk uygulamalisin uygun anda
Ya istemez geri çekilirse bundan korkuyorum cesaret edemem
Doğru zaman derken bundan bahsetmiştim hic bir erkek hayır diyemez doğru zaman cok önemli
En sevdiğim pozisyon eşin oralı seviyorsa yapar anca
Keşke benim olsaymışsın.. çok isterdim
Bana yazar mısın
önce ora oralı öğret
Biliyor ama yapmıyor
karşılıklı sende ona yapma
Oda belki bana yapar diye yapıyorum hiç oralı değil ama haklısın yapmamak laizm
sen ağzına alıyorsan oda almalı demi
Bunu onu konuşmayı dene seviyor mu falan öyle yap.
çoğu erkeğin hayali <3
Ben severim ama boğulmamak kaydıyla :D:D:D
Evet ben severimmn ve utanmaaaa
Çok severim ama kadınların geneli yapmıyor nedense
Evet ben severim gel otur
Neden çekiniyorsun
Yok ya çok abartıyorsunuz bu olayı
herkes sevmeye bilir dene bence :D
sen ona oral yapıyormusun?
Evet
sen ona yapıyorsan oda sana yapsın :D
taktik verirdim de yeri değil :D
boşanma sebebi oral yapmaması
Dimi ya bencede öyle
insan eşinin zevklerini yerine getirmek zorundadır.
Konu bacak arasi olunca imam kesiliyosunuz
Benimkine otur iştahla yalarim
Eşin seni zevke getiremiyor mu
Hiç oral istemesin mi
İste sever sever
Bayılırım
Yalamasını severim
Bayılırım
Bayılırım
Ah keşke çok severim
açıkça iste