AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
tutabilir
Selam,
Ön sevişme uzun olmalı.. Erken bosaliyorsa da bunu tüm vücuduma yapabilir sorun değil zevktir..
Oral esnasinda agzimda da patlayabilir..
Kız sen daha 23 yaşındasın ağızda patlama önersi mi? Kuscam🤢
Yaşla zevkin ne alakası var?
Genç bir kadının ağzına böyle kelimeşer yakıştırmıyorum
İşte tam tersini yapması lazım erken boşalmamak için ve partnerini tatmin etmek için uzun tutmalı
Bekleyemiylr işte
Bekleyememesi çok saçma ama
Hep dik vaziyette zaten ereksiyon halimde geldi o zamanlar hemen sokmak istyor duramıyor
O da onun aceleciliği 🤷🏻♂️ acemiliği belki de
Erken boşalanın ön sevişmeyin daha uzun tutması lazım. Kısa tutan adam cacıktır. Sekste kısa sürüyor zaten? Kadın ne halt edecek?
ereksiyon olmuş vaziyette idi zaten üstüme çıktı bi iki sürttü sokmaya çalıştı zaten 10 dk sürdü sonra işi bitti
Tuhaf :') sana bol sans
Kocam belkide iki üç saat yalıyo beni her seferinde yani erken boşalan bir erkeğin oralı uzun tutması gerekir
Ay sende ne iki üc saat yalıycak çekemem öyle
Çabuk azıyor hep dik vaziyette bekleyemez
Benim çok hoşuma gidiyor
O kadar çok boş vaktiniz var mı gerçekten
2-3 saate kendi tükürüğünü yalaya yalaya iyice kolar valla midem bulandı sende mikrop kaparsın dikkat et
3 saat yalayıp 3 dk mı s*kiyor?
O anı nasıl hayal ediyorsun bilmiyorum ama aralıksız üç saat yaşamıyor herhalde jsjdkskdkkdks
Erken boşalan bir erkeğin oralı uzun tutması gerekir demişsin, senin kocan da 3 saat yapacak kadar uzun tuttuğuna göre oldukça erken boşalıyor diye anladım?
Üç saat çok fazla kaç kere boşalıyorsunuz ve nasıl bu kadar vakit buluyorsunuz hayret edici hiç mi işin yok evde
Dinlene dinlene dediya 😂
Ne dinlenecek adam yalayıp yalayıp mı sokuyor mk
Yok yalayıp durup tekrar yalıyormuş herhalde 😂
seks işin ameleliği asıl olan ön sevişme bana göre bu mimalde düşünmeyen erkek ise hedefe kitlenmiş ok gibidir
Daha uzun tutulmalı bence bakirim ben öyle yapardım partner bulsaydım
Hayır tam tersi uzun tutarsız sonrada malı patlama olur
Öyleyse daha uzun tutulmalı ki kadın daha fazla zevk alsın
Egolu ve bencil olma olasılığı ne?
Aslında uzun tutması lazım kısa tutarsa ilişki zaten çabuk biter
Ben uzun tutarım sonuçta iyice doyurmadan birakmam
Uzun tutması gerekli zaten erken boşalıyorsa.
Takmasın kafaya boşalsın 2. sefere sen onu hazırla.
Tersi olsa erken bosalmaz
Duramıyor hemen sokmak istiyor
benciiillllllllllllllllllllllllll
Sevişmeyi bilmiyor diye kısa tutuyordur
Tutabilir, o ihtimal yüksek.
Tutmamasi gerekir ya.
Tam tersi davranması gerekir
Ne alaka canım, on sevişmeyi iyice uzatması lazim
O erkekten hayır gelmez uzaklaş
Tutmaması gerekiyor bence
muhtemelen evet amam uzatması daha iyi
Hayatın olağan akışına uygun
Senin yalanını varya...
Aksine o zaman uzun tutmali
Uzun tutmalı
egoisttir
Bencilsin dedim her şeyde olduğu gibi bunda da bencilsin
o bencile verme bi daha bence
Bana diyor hep yap bi kere yapma kötü olursun
Bana elle yapcam dedi dedim onu bende yaparım sen erkek misin dedim ne güne duruyorsun söylendim söylendim ben hiç yatağı terketmedim yazıklar olsun sana dedi haksız mıyım abi
Haklısın kardeş gül gibi sen varsın elle ne demek ya
Yorulmsyscak aklında kendine yett tabi oldu bitti
o işi yaparken yorulmadıktan partnerinin gözlerindeki mutluluğu hazzı görmedikten sonra ne anlamı var yapmanın...
Ya hiç alakasız bi zamanda geldi o an direkt hemen hazır olamamkş kendi malı dikip gelmiş geri z beni sinir etti
seni hazırlamadımı öncesinde... yuh yani tam boz ayıymış seninkide...
Ya geldi direkt oralstedi zaten direkt üzerime çıktı iki sürttü sokmaya çalışti girince istedim ama lap diye hemen olamamki 10 dk sürdü
cahil adam işte... kadın ruhu bir kenara metabolizmasından bile haberi yok... maalesef çoğu böyle kardeş
senin en az 45 dakika sürer bence yanılıyor muyum
Ya değişiyo ama 10 dk iyi sevişme 10 dk ilişki yeter aslında zaten sevişme olunca gelmem uzun sürmüyor
anladım ama iyi sevişme öncesi gerginliğini alması lazım bence... kasılmaman için... elle masajda olabilir dille de olur tiksinmiyorsan
Öpüşmeden anlamıyorm cinsellikten
dudaklar birbirine vakum gibi yapışmalı hatta öpüşme derken şehvetli olmalı yoksa bayram tebriği gibi kalıyor diğeri...
Ani direkt ilişkiye odaklanınca öpüşülmülmüyor doğru düzgün
Yanlış yazıyom sinirden kusura bakma abi
evet ilişki bence pastadaki çilek olmalı...
Bencilliğine tahammülüm yok asıl mevzu yapmaya çalışıp olmasa tamam vallahi problem değil bencilliğindeyim ben onun
estf önemli değil abicim
işte en büyük problem bu erkeklerde , sabırsız olmasa hayatındaki en güzel deneyimlerden birini yaşayacak şapşal acele edip onu berbat ediyor...
Kendi çok memnun
memnun olması saçma... cinsellik sadece küçük kaygan deliğe girip çıkmak değil ki...
Şimdi ilk oldu ikinci uzun sürecek yettiği içinde yapmak istemiyor beni elle yapacak elle bende yaparım he çok nadir bazen yap diyorm ama çabalayınca da olmayınca öyle sen çabalamamışın direkt yapmışın olmaması çok normal
kocan mı?
Eşim
anladım çok kötü olmuş bence bu durum
ona eğitim vermek lazım
dün çok morali bozuldu gitti sigara içti duygusal şarkılar dinledi ben erkekmisin sen onu bende yaparım dediğim için o erken oldu diye erkek değilsin dedim olarak algıladı bana bidaha o kelimeyi kurma diyor halbuki ben çabası yok beni mutlu etmeye çalışmadı diye dedim
Abi mesaj kutum kaplı kimseyle özel msjlaşmıyorum yalnızca soru cvp
saygı duyarım kardeşim
teşekkür ederm abi
vücut yapınız nasıl
Vücudum çıtı pıtı etkilenmeme falan olasılığı yok o anlamda soruyorsanız kimse evli old inanmıyor bekar zannediyorlar
anladım... bazen sizin gibi çıtıpıtı hanım kızlar yatakta aktif olmuyor bu da erkeği etkileyebilir. Yatakta aktifmişsin?
yatakta sevişmede aktif misin
Yani çok aktif sayılmam orta derecede ama mutlu etmeye çalışırım zaten benim sevdiğim pozisyonlar genelde onu hızlandıran pozisyonlar oluyor devam etme gelecek diyor zaten duygusal biriyim ve benim için duygular çok önemli yani empatim yüksek ve hissettiririm bunu da
duyguları hissettirebilmek çok önemli yatakta , birde özel olmazsa yutuyor musunuz?
Hayır tabiki
Öyle çok kufurmuş bir değilim orta düzeydeyim bende ama o bence daha az
ama ağzına alıyorsun değil mi
Yani her zaman değil ama oluyor evet
anladım... dediğim gibi eğitim alması lazım biraz onun... seni mutlu etmek için...
Bencil insan bencilllllll
aynen , yanında duracak kadınla nasıl ilgilenilir mutlu edilir izleyip öğrenecek...
En kötü huyu bu bencil kendi keyfi ve isteği olsun ona yeter merhamet duygusu çok yok
işte izlerken merhamet eder... diğer kişi acımayacağı için...
Ters yöne yanaşıyor mu egoist adam
?
Öyle bir şeyin sonu ayrılığa gider allah korusun
anladım Allah korusun...
iç çamaşırı konusunda canlı ve çekici giyinir misin
Ben kısa tutmam şahsen
Hayır tutmaz
Hayır tutmam ben
Tutabilir
Tutmaması lazım
Sevişmeyi uzun tutarsa daha geç boşalır
Tutar