Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir erkek ön sevişmeden kaçınmasının birçok nedeni olabilir bunlardan biri acelecilik olabilir bazı erkekler cinsel ilişkiye hızlıca geçmek isterler ve ön sevişmeyi gereksiz ya da zaman kaybı olarak görebilirler bu yüzden ön sevişmeye gereken önemi vermeyebilirler ayrıca bazı erkekler ön sevişmede nasıl davranacaklarını bilemeyebilirler çekingenlik ya da deneyimsizlik nedeniyle bu kısmı atlamak isteyebilirler yorgunluk stres ya da ruh hali de önemli bir etkendir eğer erkek fiziksel ya da zihinsel olarak kendini iyi hissetmiyorsa ön sevişmeye katılmak istemeyebilir kimi zaman iletişim eksikliği ya da partnerle arasında duygusal bağın zayıf olması da ön sevişmeden kaçınmaya yol açabilir çünkü ön sevişme sadece fiziksel değil duygusal bir yakınlık gerektirir ve bu bağ zayıfsa erkek bu süreci atlayabilir bazen de erkekler kendi isteklerini ifade etmekte zorlanır ve ön sevişmenin ne kadar önemli olduğunu anlamayabilirler bu durumlarda karşılıklı konuşmak ve beklentileri netleştirmek en doğru yoldur çünkü ön sevişme hem aradaki yakınlığı artırır hem de karşılıklı zevktir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayBazen erkekler ön sevişmeden kaçıyor çünkü içlerindeki o yoğun arzu hemen birleşmeye geçmek istiyor. Ama ön sevişme aslında o anın tadını çıkarmak, tutkuyu yavaş yavaş büyütmek demek. Kadının teninde ellerle dolaşmak dudakların hafifçe dokunması karşılıklı nefeslerin hızlanması Bunlar her şeyi daha özel ve ateşli kılıyor. Ön sevişmeyi atlamak o güzel bekleyişi ve derin bağı biraz kaçırmak gibi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)9 ayÇünkü seksi affedersiniz git gel olarak görüyordur öyle bencil adam uzak kalsin
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öküz bencil olduğu için
5 dakikada kendi keyfini görmek için. kadına önem değer vermediği için kadını seks kölesi gördüğü için
öylelerinden uzak durun00 Yorumla
9 ayErken boşalıyor olabilir ve bence ön sevişmeden kaçan bi erkek cinsellikle ilgili hic bir bilgisi yoktur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ön sevişme sevmeyen işi bilmiyordur. Kadını mutlu edeceksin ki o seni daha çok mutlu etsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ayAşık değil, sevmiyor, hiç bir şey hissetniyordur...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
9 ayBilmiyorum ki neden olur ama ön sevişmesiz seks zevksiz berbat bişi olur gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYa cehalet ya da erken boşalma korkusu olabilir ya da bencildir sadece kendini düşünüyordur
03 Yorumla
Soran9 ayİçine girince 40 saniye kalabildiği de oldu 2 dk da sence sevişirken bu ihtimali mi göze alıyordur yoksa kendini mi düşünüyordur
Cevap sahibi9 aySorunu çözdük bence erkeklerin hassas olduğu çekindiği tabiri caizse prenses oldukları konu erken boşalma
Soran9 ayMesela ön sevişme de hangi durumlarda daha girmeden boşalbilir? Böyle bi erken boşalma durumu olan insan çünkü cidden ön sevişme olmuyor öyle
Gizli Üye(30-35)9 ayLütfen sevgililerinizi en azından iki kelime edebilen insan türü canlılardan edinin. Bu sayede biz de rahat ederiz sitenin serverı da
00 Yorumla
9 ayTürkiye'de çoğu ilişki böyle maalesef gir çık sadece
00 YorumlaOna hitap etmiyorsundur.
01 Yorumla
Soran9 ayNiye p zaman benle hala sevgili
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Çünküsü kendi de zevk almayı bilmiyo jdjfmf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aycanımsın olduğu için olabilir mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayAşırı istekli olduğu için
00 Yorumla
9 ayÖn sevişme çok önemli ya kaçınışırmı öyle şeyden
00 Yorumla
9 ayO sevişmeyi bilmiyordur da o yüzden
00 YorumlaOn sevişmeyi yapmayan hiçbir şey bilmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBende sevmiyorum huyluyum biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayDirekt sokuyor mu?
00 Yorumla
9 ayKotu kokuyorsun
03 Yorumla
Soran9 ayAynen knk
- 9 ay
Olma ihtimali yok mu
Soran9 ayAslaaa
Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Kendini koruyor..
02 Yorumla
Soran9 ayKendimi koruyor neee hahahaha
9 aySonuc odaklidir
02 Yorumla
Soran9 ayNiye peki
- 9 ay
Cunku sonuc odakli olsada bitse hesabi yolculyk degil varis noktasi lazim ona
Beğenmediği için
010 Yorumla
Soran9 ayBeğenmediği kişiyle neden 7 aydır birlikte
Soran9 ayYo daha 3 defa birlikte olduk 6. Aya kadar cinsellik yoktu ama ön sevişme ypk öyle
Soran9 ayBi keresinde 35 40 saniye felan bide 2 dk felan öyle yani
Soran9 ayYa ağzımla da ben max 15 20 saniye yapıyorum sonrasında istemiyorum
Soran9 ayBenim ilkimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
9 ayİşi aceledir
02 Yorumla
Soran9 ayYo acele değilll
- 9 ay
Valla ben inim inim inletirim yalarken geçeceksin o işi adam gibi seks yapcaksın
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok artıkk ciddimisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 9 ayAsla geri cevirmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayNe yapsin
00 Yorumla
9 ayBilmem ama ben açığım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayİşi bilmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Korkuyordur
00 YorumlaCahildir bilmiyordur
00 Yorumla
9 ayTecrübesizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBeceriksizliginden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aybencildir sadece kendini dusunuyodur
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAptall o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayml o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişemiyor demek ki
00 Yorumla
9 ayKorkuyordur
15 Yorumla
Soran9 ayNeyden
- 9 ay
Erkenden gelmekten
Soran9 ayMesela bunlar neleri kapsar? Hani ön sevişme durumlarında daha girmeden boşala bilir?
- 9 ay
Burdan yazamam daha fazla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar