seks kadını mutlu etmeden gir çık yapar ve umursamaz boşalınca gider? Eski sevgilimde böyle değildi mesela ondan soruyorum çok tutkulu sevişirdik saatlerce, sabahladiğimiz da olmuştu defalarca bosalirdik ikimizde tatmin olup yorgun düşene kadar bırakmazdik en son seviştiğim adam beni tatmin etmeyi umursamadı mesela ve oral falan uzun tutmadı onu da ben söyledim diye yaptı ve göğüslerimle de fazla ilgilenmedi telefon gelir gelmez kalktı gitti birkere boşalıp oysa eskisi defalarca üst üste boşalıyordu ve tutuyordu erken boşalma sorunu yoktu üstelik eskisi tecrübesiz sonuncu tecrübeliydi vajina girişini bile bana sormuştu bulamadı gerçekten anlamıyorum eskisiyle sert olurdu mesela ve o bakirdi sonuncusu kaç kadınla yatmış söylediğine göre.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBunun belirttiğin gibi arzu ya da sevgiyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu sadece amaca odaklanmakla alakalı bir durum. Ben kendimi tatmin edeceğim diye düşünmüş ve sonuca odaklanıp işini bitirip gitmiş. Bu çok acınası ve zavallıca bir durum. Bencilliğin ta kendisi. Kendinden başkasını düşünmeyip partnerinin ihtiyacını da göz önünde bulundurmadan saf bencillik. İnsan birlikte olacağı insanları o yüzden iyi seçmeli. Kendim yaşayacağım tatmini partnerime yaşatmayacaksam birlikte olmanın ne anlamı var.
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle size katılıyorum o yüzden artık duygusal bağ kurmadan kimseyle olmam ancak ilerde nişanlım olursa belki bir ihtimal ama en iyisi evliliği beklemek
- +1 yıl
Nişanlı ya da eş olmanın bu durumu değiştireceğini sanmam. Bu, kafa yapısı ile ilgili bir durum. Evleneceğin erkekte bu kafada olursa değişen bir şey olmaz.
Soran+1 yılEvleneceğim erkek asla bu kafada olamaz öyle biriyle asla evlenmem öyleleri aldatilmayi da hak eder bence
- +1 yıl
😉😉
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. filmleri gerçek zanneden cahil öküz bunlar. filmler kadını köle gösteren erkeklerin egolarını okşayan filmlerdir.
filmleri gerçek sanan cahiller orada ne görürlerse kadına uygluyorlar
kadının ne anatomik yapısını ne ruhunu bilmiyor bunlar. ziiikini ölçüp duran saaaalaklar da bunlar
kadın sevişerek mutlu edilir gir çık ile değil. zevk almayı sağlauan sinir ağı vücut dışındadır içte değil01 Yorumla- +1 yıl
şu uzmanların anlatımı birilerine ders olur umarım
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyodur onun için degerin yoktur kendi zevki için işini görüp bırakıyo işde
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki eskisi çok mu seviyordu
- +1 yıl
Sordun söyledim sevip sevmedikleri beni ilgilendirmez
+1 yılİlki gibi olmalı zaten şayet kadının rahatlaması benim rahatlamamdan daha çok önemli kadını üst üste bsaltmalisin ki sana dahada baglansin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sonuncusu odunmuş ve bencil bir daha ona selam bile verme iletişimini kes
02 Yorumla
Soran+1 yılKestim zaten o da yazmıyor sanki suç bende alçak herif birde evliydi yazık karısına hayır aleti de bamya kadardi ama havaları sorma öyle biriyle oldum ki üzülüyorum zaten ben istemesem kendi taciz ederdi ediyordu da ufak tefek kabus gibi 😒
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bazıları itinayla her noktanı sever bazıları sadece s*ker ve gider
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkı ne sevgi mi arzu seviyesi mi
Soran+1 yılSevmiyordu eskisi sevse ayrılır mıydım
+1 yılİkisi arasındaki fark:
Biri sana odaklanmış. Bbu kendine.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgi veya arzuyla ilgisi var mı peki
- +1 yıl
Yani şimdi o kısma yormak riskli olabilir çünkü illa onunla ilgisi olmayabiliyor.
Ama cinsel olarak ikincisinde öncelik sen değilsin. İlki tarzı erkekler kadının bedenlerini keşfedip onunla zevk almaktan keyif alırlar.
İkincisi halledeyim bitsin gitsin
Soran+1 yılİyide seven erkek öyle yapmaz mı karşısındaki kadının mutluluğunu önemsemek
- +1 yıl
Bunun sevgiyle alakası yok ki aslında. Kişi çok sever ama cinsel zekası yerlerdedir :D
Ama sevmiyordur sevgi yoktur ama cinsellikte ucurabilr.
Ön sevismeyi, partnerime oral yapıp onun orgazm olmasını sağlamadan bitirmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bireysel odaklı olduğu için. Bosalayim yeter kafasında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli, önemsemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAahh sen benim partnerim olmalıydın 😍🔥♥️
Şu an boşta mısın05 Yorumla
Soran+1 yılBen herkesle seks yapmam sonuncusu hayal kırıklığı oldu eski sevgilimi unutmak için gönülsüz yattım duygusal bağ olmadan kimseyle olmam birdaha tövbeliyim
Soran+1 yılBakireligimi eskisine verdim ikincisiyle bakire olmadığım için yattım
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Eğer böyle düşünmeseydin tanışalım mı yılbaşında birlikte geçirelim mı dicektim ama istemiyorsun napalim
Soran+1 yılGünah bir çamur gibi ruhuna da bulaşıyor en güzeli bundan sonra günahsız yaşayıp göçmek bu dünyadan
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
+1 yılErkeğin cahilliği acemiliği
010 Yorumla
Soran+1 yılAcemi değildi işte evliydi sonuncusu zaten kaç kez olmuş birileriyle üstelik penisini sevmedim küçüktü eskisinin penisi de çok iyiydi
Soran+1 yılYani madem penisin bamya kadar ne bu havalar değil mi bari oralla kadını tatmin et canım adam bin pişman etti beni ne gerek vardı ki
- +1 yıl
Soedugun soruya göre adam cahill ancak siz sanırım gelene gidene veriyorsunuz hadi güle güle muhatap olmaya değmezsiniz
Soran+1 yılNe saçmalıyorsunuz siz? Beni tanıyor musunuz ki konuşuyorsunuz ayrıca ahlak bekçisi falan misiniz sütten çıkmış ak kaşık mi sanki bakirsiniz kimbilir kaç masum genç kızın hayallerini hayatını mahvettiniz oyuncak gibi oynadınız siz erkekler benim midemi bulandırıyorsunuz ! Zaten biri bir şey yapmayigorsun hemen yargiliyorsunuz linç ediyorsunuz size ne oluyor kuyruk acinız mi var herkes hata yapar insanız önemli olan ders almak ve günahsız yaşama kapılarını açmak!!
- +1 yıl
Sen ders almamissin pişman olmamışsin Allah şahidim ki harama uçkur çözmedim
Soran+1 yılİki kişiyle oldum diye mi muhattap olmaya değmezim? Ve ilki nişanlım! Git az ötede oyna be asıl adam yerine konulmayacak sensin ! Adamliğindan utanmalisin ben olsam utanirdim
Soran+1 yılSen Allah misin? Pişman olup olmadığımı ne biliyorsun? Harammiş sanki helali çok iyi biliyorsunuz günahkar olmayan erkek mi var şimdi eskisi güya bakirdi inanmıyorum zerre kadar hayatımla oynadı hayallerime ne güzel beni seven sevdiğim bir adamın en özeli olacaktım şimdi psikolojim yerlerde yaşamaya çalışıyorum duygusal boşluktan çıkamıyorum sırf günah islemeyim diye evden adımımı bile atmıyorum
- +1 yıl
Bamya gibi deyip diğeri daha iyiydi diyen birisi pişman mı oluyor hiç sanmıyorum
Soran+1 yılNe ilgisi var? Ha sizinki küçükse üstünüze alınmış olabilirsiniz anlarım tabiki neyse iyi akşamlar
- +1 yıl
Kasiniyorsan ama günaha girmeyecem
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Sayılara odaklanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyy bi daha görüşme
01 Yorumla
Soran+1 yılKiminle ilkiyle mi ikincisi mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi