Cinsel Yaşam Erkekler ön sevişmeyi neden kısa tutar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ön sevişmeyi bir erkek neden kısa tutar Erkekler ön sevişmeyi neden kısa tutar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. “Birçok erkek ön sevişmeyi ‘ısınma turu’ sanıyor, oysa yarışın kendisi o. Hızlı davranmak beceri değil sabırsızlık; gerçek zevki bilen, ön sevişmeyi uzatır çünkü orada bağ kurulur.” 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Uzun tutmayanın oral yapmayanın aklı yok ama kısa tutanların süre sorunu vardır erken boşalma gibi 0 2 Yorumla Soran 7 ay Evet o da var Yorumla alpercekic000 7 ay Net o Yorumla
Deliriyorumm0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Ben 30 dk kısa diyorum kısa derken neysen bahsediyon 0 4 Yorumla Soran 7 ay 15 dk Yorumla Deliriyorumm0 7 ay 15 dk ne ya ben kıyafet çıkarmam 15 dk. Da Yorumla Soran 7 ay Ne yazık ki sorun ne sence Yorumla Deliriyorumm0 7 ay Buradan konuşmayalım istersen Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asla tutmam , istisna erken boşalmaEğer uzun tutarsan erken boşalma ve vajinayı doyuramazsın sıkıntı olur 0 0 Yorumla
amanbesende Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay ah bir anlasalar ah bir anlasalar bilmiyorlar ki acele giden kaybediyor 0 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı. Ben hep uzun tutarım kadın deliye ne kadar yalar okşarım onun kıvrılması hoşuma gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Ben ön sevişmeyi kısa tutuyorum, çünkü arka sevişme daha çok hoşuma gidiyor. Domaltıp yalamayı çok seviyorum ve çok uzun tutuyorum 🥰 0 0 Yorumla
berkesson Takip Et Xper 4 Yaş: 27 7 ay bo*almak istiyorlar çünkü, art arda 2 kez yaparsan 2. seferin daha uzun sürdüğünü kendin görebilirsin 0 3 Yorumla Soran 7 ay İkiniciyi de istemiyor Yorumla berkesson 7 ay ilaç alabilir ama önermem Yorumla Soran 7 ay Yok ya olmaz Yorumla
34Boğa34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 7 ay Çocuk yuvada olunca daha çok zevk aldığımız için 0 2 Yorumla Soran 7 ay Zevk için yani Yorumla 34Boğa34 7 ay Tabikide Yorumla
Bennj Takip Et Xper 7 Yaş: 30 7 ay İşi bilmediğinden en keyifli kısmı ön sevişme sende uzun seviyosun sanırım 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Acelesi vardır. ya da aşırı bencildir. 0 4 Yorumla Soran 7 ay Acelesi yok ama bencil evet Yorumla Yabangülü21 7 ay Çöpte boş yer var. Dolunca at. Yorumla Soran 7 ay Ah atamıyorum kocam o Yorumla Yabangülü21 7 ay İletişim iyidir.İnci Yeşilyurt ( kocacığım istersem kölem olursun) ilk bölümü okumanı tavsiye ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Hiç tutmam çok önemli kadın hazzı doyum için uzun olması lazım fazlasıyla sulanıyor hem 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Tam olarak nasıl olsun istiyorsunuz 0 0 Yorumla
BirKiloNamuss6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% 7 ay Erkenden bitsin diye veya sorunu vardır 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Uzun olması lazım ne acelesi var dimi 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeteneksizse tutar 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonuç odaklı düşündüğü için 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. kim... en az 1 saat 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Kadınlar yavaş hareketleniyor erkekler çabuk 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkıntı 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. dayanamaz 0 0 Yorumla
EliteCombinexz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 7 ay zevksiz biridir 0 4 Yorumla Soran 7 ay Evet bencede Yorumla EliteCombinexz 7 ay uzun uzun yapıyorum ben Yorumla Soran 7 ay Öyle olmalı Yorumla EliteCombinexz 7 ay anlatmami ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
“Birçok erkek ön sevişmeyi ‘ısınma turu’ sanıyor, oysa yarışın kendisi o. Hızlı davranmak beceri değil sabırsızlık; gerçek zevki bilen, ön sevişmeyi uzatır çünkü orada bağ kurulur.”
Uzun tutmayanın oral yapmayanın aklı yok ama kısa tutanların süre sorunu vardır erken boşalma gibi
Evet o da var
Net o
Ben 30 dk kısa diyorum kısa derken neysen bahsediyon
15 dk
15 dk ne ya ben kıyafet çıkarmam 15 dk. Da
Ne yazık ki sorun ne sence
Buradan konuşmayalım istersen
Asla tutmam , istisna erken boşalma
Eğer uzun tutarsan erken boşalma ve vajinayı doyuramazsın sıkıntı olur
ah bir anlasalar ah bir anlasalar
bilmiyorlar ki acele giden kaybediyor
Ben hep uzun tutarım kadın deliye ne kadar yalar okşarım onun kıvrılması hoşuma gider
Ben ön sevişmeyi kısa tutuyorum, çünkü arka sevişme daha çok hoşuma gidiyor. Domaltıp yalamayı çok seviyorum ve çok uzun tutuyorum 🥰
bo*almak istiyorlar çünkü, art arda 2 kez yaparsan 2. seferin daha uzun sürdüğünü kendin görebilirsin
İkiniciyi de istemiyor
ilaç alabilir ama önermem
Yok ya olmaz
Çocuk yuvada olunca daha çok zevk aldığımız için
Zevk için yani
Tabikide
İşi bilmediğinden en keyifli kısmı ön sevişme sende uzun seviyosun sanırım
Acelesi vardır. ya da aşırı bencildir.
Acelesi yok ama bencil evet
Çöpte boş yer var. Dolunca at.
Ah atamıyorum kocam o
İletişim iyidir.
İnci Yeşilyurt ( kocacığım istersem kölem olursun) ilk bölümü okumanı tavsiye ederim
Hiç tutmam çok önemli kadın hazzı doyum için uzun olması lazım fazlasıyla sulanıyor hem
Tam olarak nasıl olsun istiyorsunuz
Erkenden bitsin diye veya sorunu vardır
Uzun olması lazım ne acelesi var dimi
Hayır ki uzun olması gerekkk
Yeteneksizse tutar
Sonuç odaklı düşündüğü için
Sabırsız oldugu ve kendi zevkini düşündüğü için.
Bilmiyordur ağzının tadını
Ne bileyim ben yapmadım
kim... en az 1 saat
Aksine uzun olmalı ön sevişmeye doyulmalı
Kadınlar yavaş hareketleniyor erkekler çabuk
Saygısız olduğunu gösterir
Sıkıntı
dayanamaz
Bosalacak diye
zevksiz biridir
Evet bencede
uzun uzun yapıyorum ben