Bi kadını başka bi erkekle cinsel konular konuşuyo diye yakalayıp engelleyen erkeğe ne denir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Adam denir.. onun kadın modeline de hanımefendi denir.. aksini yapana erkekse oxospuncocugu , kadınsa kasarmikasar Sütaş kaşar denir
Neden adam deniyo pardon da!!!
Ne yapacaktı.. en az 2 3 erkkele konuşan oxospuncocugu bir kadına 4 . Mü olacaktı
Allah Allah, bi tek ben konuşuyorum sanki kendisi bi tek bana yazıyordu dimi!! Geçin bu işleri! Erkeksin diye erkeği savunursun b*K atmak kolay burada bana dimi!
Olum sana buok atan kim.. yazdığımı iyi oku.. öyle olan erkekse oxospu çocuğudur , öyle olan kadınsa kasarmi kaşar Sütaş kasardir demişim.. eğer sen öyle bir kadinsan sen kasarmikasar Sütaş kasarsinndemisim.. ne var bunda alınacak.. iki karakteri de gommusum.. ne dememi bekliyordun ki oxospu?
Üffff
Ya ya
Sonuçta ben onun yaptığını onaylamıyorum
Onaylama. adam tarafından onaylanmak istemiyor zaten 😂 muhatap almak istemiyor senin gibi birini
Kusura bakma ama da o engelleyen erkek kim? Ha sevgilin engellediyse ve sen cinsellik konuşuyorsan başka erkeklerle adam derim ben ona.
Benden hoşlanan sürekli yazan birisiydi, görüşmeye çağırıyordu sürekli. Başka bi erkekle cinsel muhabbet ederken yanlışlıkla konuşmaya almışım kendisini o günden sonra bana yüz vermedi engel attı en sonunda. İnanamadım o benim için uğraşan adam gitti, engelleyen bi erkek geldi
E kırılmış işte ne diyeyim. Demekki seviyormuş gerçekten de
Sevgi falan yok ,
Hodlantı
Hoslantı*
E tamam kısa ve net bizden olmaz demiş işte. Niye zorluyorsun veya takıldın ki o zaman?
Bilmiyorum, zoruma gitti
Zoruna gitmesin bence ne bileyim. Ama kötü yapmış da diyemem. Ben olamam demiş senle ve postayı koymuş. Önüne bak derim artık olan olmuş işte. Dünyada 4 milyar erkek var sıkma canını
Burada genel olarak erkekler neden savunuyorsunuz onu pardon?
Ben onu savunmuyorum ama bırakmış seni zaten ne diyebilirim ki? Şu saatten sonra ne yapabilirsin. Adama ters geliyor belki de
Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık ya. Konuşurum ya istersem cinsellik de yaşarım hemen beni bırakacaksa bi erkek bunlar için gitsin ya gitsin
Ya gurban olduğum herkes bir mi? Adama göre ters de olabilir bu. Niye bu kadar takıldın ki? Sen kendine bak işte değer mi yani. Herkesin ilkesi farklı işte ve ters gelmiş ona. Ben sana konuş veya konuşma, yaşa veya yaşama da demiyorum ama o böyle biriymiş
Erkek kadının bir şeyi değilse sığırdır. Sevgilisi, manitası değilse kimle ne konuştuğuna karışamaz.
Benden hoşlanıyordu,
Beğeniyordu sevgilim değildi ama
Bişeyin değilmiş işte, kimle ne istersen konuşursun.
Bence saçmalamış seninde ozelin var sonuçta o kimlerle ne konusuyordur
İşte onu söylemez ki.
Benim üzerime engel atıyo sanki benden midesi bulanmış gibi hareketler
Ne kadardır taniyorsun yaşlar kac
Bir kadın başka erkekle konuşuyor derken bu kadınin kaç erkekle konuştuğu var iyimi ayrilmis erkeklere yazık böyle Sütaş kaşar peyniri biriyle olmaz
Yani şöyle biraz önce de yazdım aynısını yazıcam mecbur. Benden hoşlanan sürekli yazan birisiydi, görüşmeye çağırıyordu sürekli. Başka bi erkekle cinsel muhabbet ederken yanlışlıkla konuşmaya almışım kendisini o günden sonra bana yüz vermedi engel attı en sonunda. İnanamadım o benim için uğraşan adam gitti, engelleyen bi erkek geldi.. olay böyle
E ne yapsın başka bir erkeğe kur yapıyorsun grup mu yapsınlar sende
Tamam da engellemek ne demek ya herkes herkesle neler konusuyo. Sonuçta sevgilim de değildi
Tamam işte herkes istediğini engelle ne yapcan bak önüne boş ver grup yapmak istiyorsan ikisinede söyle bir. Şekilde yap
Amacım grup yapmak değildi alt tarafı erkeğin birisiyle cinsel sohbet ettim benim suçum ne engellenmeyi hakketmiyorum
Napcak engellemiyip kızım değişik değişik konuşma adam bakmış pas vermedin başkasına * veriyon tabiki engeller
O erkek kadinin nesi oluyor tam olarak? Ona göre cevap verelim. Eşi mi? Sevgilisi mi? Arkadaşı mı? Abisi mi? Kardeşi mi? Kuzeni mi?
Hiçbir şey denmez istemediği birşeydir engellemiştir
O erkek kızla sevgili mi?
Benden hoşlanan sürekli yazan birisiydi, görüşmeye çağırıyordu sürekli. Başka bi erkekle cinsel muhabbet ederken yanlışlıkla konuşmaya almışım kendisini o günden sonra bana yüz vermedi engel attı en sonunda. İnanamadım o benim için uğraşan adam gitti, engelleyen bi erkek geldi
Helal olsun koca yürekli erkeğe sana değer vermiş ama sen ona bir şey vermemişsin başka erkeklerin el üstünde tutmuşsun o reisin hakkı ne olacak be ne yıkılmıştır şimdi düşün normal de cinsellik üzerine seni kullanıp atar giderdi ama o üzüntüden engellemiş
Cinsel sohbet ettim diye başka erkekleri el üstünde mi tutmuş oluyorum?
Sen seni seven erkeğin oldugu yer de başka erkekle konuşmuşsun o çocuğa yazık değil mi az bile yapmış
Herkes herkesle konuşuyor ya kendisi sanki bi bana mı yazıyordu tek fark o beni cinsel sohbet ederken yakaladı
Belki de sadece sana yazıyordu hsjsjsjsj
Hayır,
Asla sanmıyorum yakışıklı biri
Nerden biliyorsun görmedin sonuçta belki de sana kör kütük aşıktı sadece seni istiyordu seninle birlikte olmak istiyordu bir ömür gecesine gündüz olmanı isterken sen bütün dünyasını kararttın jsjsjdjdjd
Ya zannetmiyorum onun da niyeti belliydi ama çocukla benim sohbetimizi yakalayınca benden soğudu mu bilmiyorum ben anlamadım ama zoruma gitti
Niyeti neydi ki sana karşı sen neden onu istemedin başka biriyle konuştun
Bence onun da niyeti böyle hani zevkine yönelik şeylerdi çoğu erkek gibi işte
Ne dendiğini merak edip geldim 😂
😂😂 oku yorumları, adamı savundular hep bana
Engellemeden önce konusmalıydi konuşmadimı
Kıskanc msnddms
ne denir bilmem ama ben rahatsız olurdum.
delıkanlı denır sana ırıspı denır
Bi soru sorduk adamı korumaya aldınız hemen! Erkek milleti işte!!
ama doruyu soledım
Helal olsun
Ne demek helal olsun ya!!
Adam denir
Aynen aynen
Kıskanmıştır
Erkek haklı
Ne denir ki
Aşık
mal denir
Adam denir
bos ınsan