Flörtleşiyoruz ama niyetini anlayamıyoruz erkeğin bunu nasıl anlayacağız kullanmak içinmi değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmerak etmiyorsa , kıskanmıyorsa, sorunlarınla ilgilenmiyorsa , ilgisize , sürekli cinsellik konuşuyor ya da konuyu bi şekilde oraya çekiyorsa , aşırı iltifat ediyorsa
13 Yorumla
Soran+1 yılİlgisiz ama kıskanc, iltifat etmiyor öküz ama demekki iyi bir şey sürekli olmasada cinsellikde konuşuyoruz
- +1 yıl
tam zaman kaybı erkek tipi yani
Soran+1 yılGarip birisi evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılHer şekilde konuyu oraya çekiyorsa sebebi gayet açık zaten
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. ya denicen işte. amacı seks olan erkek sana o gözle bakar ki öyle isteyen kadında var. o nerden bilsin sen öylemisin. kimi kızda beni kullan işini gör git modunda oluyor. hosuna da gidiyor hatta
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle istemedigimi bilsede devam edermi peki buna ben ayrıştıramıyorum cinsellikde konuştuğumuz için
+1 yılanlayamıyosan cinsellik için değildir :D çünkü cinsellik için yürüyünce bizim şirazemiz hemen kayıyor anlamaman mümkün değil :D
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik dahil herşeyi konuşuyoruz ama sırf onun içinmi konuşuyoruz onu anlamam
- +1 yıl
herşeyi konuşuyosanız cinsellik için değildir yaa, sen her farklı konu açtığında o konuyu oraya atmaya çalışıyosa eğer o zaman cinsellik içindir bak
Soran+1 yılOraya attığıda oluyor olmadığıda ilgisiz olduğu içinde cinsellik için galiba diyorum ama yapısıda öyle olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli cinsellik konuşmasından, hitap şeklinden, konuşma tarzından, davranışlarından.
06 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil ama cinsellikde konuşuyoruz her konudan
- +1 yıl
Eğer sana karşı sürekli duygusal yaklaşıyorsa, cinsellik sonrasında ruhsuzlaşıyorsa, herhangi bir muhabbetten direkt cinselliğe girip kendini düşünüyorsa obje olarak görüyor olabilir. Bunu senin anlaman lazım, duygusal bağ kuran bir erkek yanındaki kadını cinsel obje olarak göremez.
Soran+1 yılCinsellik sonrasında ruhsuzlaşması nasıl olur ki bazen duygusal bağda kuruyor gibi geliyor uzun muhabbetlerimiz sonucundada yinede emin olamıyorum bir süresi var mı cinsellik için olsa şukadar zaman görüşür kalır diye
- +1 yıl
Kimisi cinselliği daha ilk haftalarda konuşuyor yaşıyor fakat cinselliği sadece kendini rahatlatmak için mi yoksa karşısındaki insana beslediği duygulardan arzuluyor mu bilmek lazım. Yani cinsellik konuştu herkes yoluna bir tavrı mı var yoksa dibinden ayrılmayan sevip sarmalayan bir yapısı mı var? İnsan sevdiğine kıyamaz, saçını sever, ruhunu okşar.
Soran+1 yılEvet çok haklısın galiba karakteriyle çok alakalı
- +1 yıl
Yes.
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. karakterli ve seni anlayan birisi değilse bilki seni kullanacak. bu net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamak için zorlama kendini erkekler her kızı censel obje olarak görür eğer erkek olsaydın anlardın
02 Yorumla
Soran+1 yılHer kızı? Cinsellikde konuşuyoruz zaten ama sırf onu içinmi benile konuşuyor onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlattığın duruma göre evet
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. anlayamazsın...
o yüzden hayatın tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılKonuyu oraya getiriyor mu
10 Yorumla
+1 yılBelli eder erkekler niyetlerini
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum işte cinsellikde konuşuyoruz başkada sırf onun içinmi benle birlikte nasıl anlayayım
- +1 yıl
Evet aynen o yüzden seninle birlikte
Aciksa sorr amacinii 😅
00 Yorumla
+1 yılEmmek yalamak isterse o zaman anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasit aslında konuşmaları görmek gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyden konuşuyoruz cinsellikde var
Cevap sahibi+1 yılİşte anlatırsan yorumlarım
+1 yılanlayamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıldevamlı sxıyorsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsor acik acik
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık açık söylermisinizde sanki 😄
Cevap sahibi+1 yılhayir ya yem at. cinsellikle ilgili.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüşmeden cinsellik konusu açtıysa öyledir
00 YorumlaTest et xd
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin, bir kadını cinsellik açısından kullanmak istediği nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat