Cinsel Yaşam Bir erkek neden bir kadını arzular onla cinsel konular açar? Nisakanatlar7 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bir erkek neden bir kadını arzular onla cinsel konular açar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. amacı cinselliktir ondan 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ya seviyordur birşeyler yaşamak istiyordur Ya tahrik oluyordur birşeyler yaşamak istiyordur Ya abazadir her kıza tahrik oluyordurya da acemidir istemsiz tahrik oluyordur 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Erkekle mi açsın hayvan mi arzulasin bu ne saçma bi soru olmuş 0 2 Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Ondan bahsetmiyorum konuyu hep buraya getiren erkekten bahsediyorum Yorumla eternity-a 1 yıl Amacı belli işte yatmak Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ya senden hoşlanıyordur. Ya da amacı sadece cinsellikten ibarettir. 🤷 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir erkek değil hepimiz böyleyiz sen daha yeni kavramaya başlamışsin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İnsanın doğasına uygun bu. 0 0 Yorumla
ahotlonelyyoung Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Beğendiği için 0 1 Yorumla ahotlonelyyoung 1 yıl Sen de beni t eder misin bu arada @Nisakanatlar7 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Seks yapmak istiyordur 0 21 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle cinsellik mi konuştu birisi Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Hiç bi erkeğe bu kadar ileri gitmesine izin vermezken o bu konuları açardı bi aklıma geldi ondan yazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O dediğin kim Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Cinsellik açan erkekten bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam işte flörtün falan mıydı onu soruyorum Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım. Konuşmak istemedin mi cinsellik? Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Zaten sonra yol verdim tekrar geri geldi bu sefer daha adam olmus gibiydi Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Sonra tekrsr olmadı zaman ayırmadı bana eski sevgilisine döndü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin cinsellik konuşmak istemediğini anlayınca böyle davranmıştır Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl 2yıllık ilişkileri vardı zaten benle flörtlesirken kızla bitmek üzereylermis biz konuşmaya başladığımızda onlar ayrılmıştı Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl şu an kızla hayal sevgililer benimde aklıma gelip duruyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstediğini alamamış o yüzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver sen de yoluna bak bence Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Neden yaptığına söyledi sevgilisinden ayrıldığı için böyle şeyler yaşamak istemiş falan ama hiç ilişkiye görmediğini söyledi Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl O kızla da Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl En mantıklısı o Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Yoluma bakmam gerek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet. Sen kimsenin yara bandı değilsin boş ver yoluna bakmalısın. Yorumla Nisakanatlar7 1 yıl Evet haklısın saol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
amacı cinselliktir ondan
Ya seviyordur birşeyler yaşamak istiyordur
Ya tahrik oluyordur birşeyler yaşamak istiyordur
Ya abazadir her kıza tahrik oluyordur
ya da acemidir istemsiz tahrik oluyordur
Erkekle mi açsın hayvan mi arzulasin bu ne saçma bi soru olmuş
Ondan bahsetmiyorum konuyu hep buraya getiren erkekten bahsediyorum
Amacı belli işte yatmak
Ya senden hoşlanıyordur. Ya da amacı sadece cinsellikten ibarettir. 🤷
Bir erkek değil hepimiz böyleyiz sen daha yeni kavramaya başlamışsin
birlikte olmak için
Sevişmek oral yapmak için
Dayanılmaz bir kadın olabilir
İnsanın doğasına uygun bu.
Neden arzulamasın?
Beğendiği için
Sen de beni t eder misin bu arada @Nisakanatlar7
Hoşuna gittiği için
Seks için
Gay olmadığı için?
Seks yapmak istiyordur
Seninle cinsellik mi konuştu birisi
Hiç bi erkeğe bu kadar ileri gitmesine izin vermezken o bu konuları açardı bi aklıma geldi ondan yazdım
O dediğin kim
Cinsellik açan erkekten bahsediyorum
Tamam işte flörtün falan mıydı onu soruyorum
Evet
Anladım. Konuşmak istemedin mi cinsellik?
Zaten sonra yol verdim tekrar geri geldi bu sefer daha adam olmus gibiydi
Sonra tekrsr olmadı zaman ayırmadı bana eski sevgilisine döndü
Senin cinsellik konuşmak istemediğini anlayınca böyle davranmıştır
2yıllık ilişkileri vardı zaten benle flörtlesirken kızla bitmek üzereylermis biz konuşmaya başladığımızda onlar ayrılmıştı
şu an kızla hayal sevgililer benimde aklıma gelip duruyo
İstediğini alamamış o yüzden
boş ver sen de yoluna bak bence
Neden yaptığına söyledi sevgilisinden ayrıldığı için böyle şeyler yaşamak istemiş falan ama hiç ilişkiye görmediğini söyledi
O kızla da
En mantıklısı o
Yoluma bakmam gerek
Evet. Sen kimsenin yara bandı değilsin boş ver yoluna bakmalısın.
Evet haklısın saol
Rica ederim
Erkek olduğu için
Sence neden acaba