- Kendi hayat tarzı, hayata bakış açısı ve aradığı tensel birliktelik olup sorumluluk almak istemediği için mi?
- Ciddi ilişkilerden maddi manevi zarar gördüğü için beklentiye girmeden ve beklentiye sokmadan erkekliğini yaşamak istediği için mi?
- Kadını yollu gibi gördüğü için bununla anca yatılıp kalkılır sevilmez gibi bir bakış açısına sahip olduğu için mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 aySadece cinsel yaklaşım varsa maalesef madde 3. Kadının yaşam tarzı, ahlakı, karakterinden bağımsız olarak o erkek için sadece bi cinsel objedir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılCinsellik olmazsa yaklaşma olmazki, bir ilşkinin temelinde cinsel arzu vardır, aşk meşk palavra bunlar, cinsellik yaşayamıcağın birine aşık olurmusun mesela😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki ondan daha çok cinsel yönden etkilendiği için
02 Yorumla
Soran+1 yılKadını hafif biri gibi gördüğü için mi
- +1 yıl
Yani aralarındaki etkileşime bağlı öyle de görüyor olabilir
+1 yılHer insan bir değildir ondan dolayı bu sorunun cevabı değişken
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim karşımdaki insan daha önce bu tarz ilişkim olmadığını biliyor. Boşanmış, onun öncesinde de ciddi ilişkilerinden hep maddi manevi zarar görmüş. Seni çok mutlu edicem diyor, iltifatlar ediyor. Ama ciddi istemiyor. Üzülüyorum ben demek ki sevilmeye değil sadece başka bir şeye değerim diye
- +1 yıl
Yalan söylüyor bide boşanmış azgınlıktan ölüyordur o
Soran+1 yılYok o zaten tensel beraberlik istiyor, libidosu da yüksek , istekli olduğunu saklamıyor ki
- +1 yıl
Bu yüzden yanasıyor işte
Soran+1 yılBiliyorum da ben mi hafif bir kadın gibi gözüküyorum diye üzülüyorum
- +1 yıl
Git takıl işte sen neyden korkuyorsun
Soran+1 yılKıskanırım ben ama sahiplenirim, ben başkaları ile yatınca dayanabilecek misin diyor
- +1 yıl
Bilmiyorum artık sana bıraktım nasıl davranmak istiyorsan öyle davran veya yap
+1 yılEn doğrusu beklenti olmadan FB çok zarar gördük ciddiyetten
09 Yorumla
Soran+1 yılBana böyle yaklaşan biri var. Daha önce bu tarz ilişkim olmadığını biliyor. Boşanmış, onun öncesinde de ciddi ilişkilerinden hep maddi manevi zarar görmüş. Seni çok mutlu edicem diyor, iltifatlar ediyor. Ama ciddi istemiyor. Üzülüyorum ben demek ki sevilmeye değil sadece başka bir şeye değerim diye
- +1 yıl
Asla öyle düşünme ama yinede biraz uzak dur bu tarz biseyi seninde istenen gerek yoksa olmaz bu iş sen her birlesimde farkli duygu besliceksin olmaz
Soran+1 yılBen duygusal bir insanım bir de, sadece tensel birleşim , sonucunda sevilmiyorum, kıskanılmıyorım, ve kıskanmama sevmeme izin vermeyecek yapamam ben. Ben sana ulaşamıcam o anlamda. Başkaları ile yatıcam, buna dayanamazsın sen dedi.
- +1 yıl
Detaylı konuşalım bunu kanka burdan olmaz
Soran+1 yılYeterince konuştuk , o da bana benden uzak dur, anladım ben seni, sen beni kaldıramazsın dedi
- +1 yıl
boş ver o zaman yoluna bak
- +1 yıl
Benle konys dedim onunla degil
Soran+1 yılSenle de konuşmam
- +1 yıl
Eyw
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güven olmadigi icin kendisine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaynaşmak için inan kötü bir amacı yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk iki madde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşı kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl35
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç
Soran+1 yılAynı
Cevap sahibi+1 yılEvli misiniz? Evlenip boşandınız mı daha önce? Bu ilişkiden beklentin ne?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne