Cinsel Yaşam Neden bir erkek cinsellik istediği kadına kaba saba davranır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neden bir erkek cinsellik istediği kadına kaba saba davranır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. cinselliği bilmediğinden ve basit sıradan gördüğünden.. çünkü değer verdiğin bir zevki yaşadığın birine de o değeri verirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hic bisey yasamadim Yorumla by_naturalist 1 yıl seninle ilgili bir durum değil demek istediğim.. denk geldiğin erkekler maalesef ki hem bilgisiz.. hemde kendilerine değervermiyorlar Yorumla
Elendil16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Bence o zevk meselesi her erkek farklı oluyor çünkü ama bana göre bir kadına kaba davranmak çok yanlış 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bana hep biyle erkekler ya Yorumla Elendil16 1 yıl ben öyle değilim ve dediğim gibi her erkek öyle değil prenses Yorumla Soran 1 yıl Ya bana mudur bile surekli azarlayarak konusuyo anlamadim bi bana boyleler Yorumla Elendil16 1 yıl iş yerindeki bazı müdürün bir yerleri kalkmış olabiliyor maalesef burası Türkiye ve mobing sürekli her yerde var Yorumla Soran 1 yıl Bana gicik nedense Yorumla Elendil16 1 yıl ha bak o yalan değil eski çalıştığım yerde vardı öyle sinir gittiğim müdür Yorumla Soran 1 yıl Bu bana gıcık Yorumla Elendil16 1 yıl ne zamandan beri sana gıcık müdür ve kadın mı erkek mi? senin müdür? Yorumla Soran 1 yıl Erkek girdigimden beri beni saf goruyo Yorumla Elendil16 1 yıl Misal şimdi kalkıp bir şey desen sen suçlu olursun bence insan kaynaklarına git şikayet et Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kibar olunca değerimiz bilinmiyor bende kaba saba davranıyorum Geçimsiz aksi lanet biriyim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Iyi kadinin verecegi varsada vermez Yorumla Gök-mavi 1 yıl Ben hep aldım Yorumla Soran 1 yıl Sen kaba kotu davrandin verdimi Yorumla
Aklıınyolu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Öküze gel prensim demişsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklisin Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik esnasında mı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Genelde Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Genelden canım da yatakta yapıyorsa zevktendir. Saçını çekmek saplak atmak vücudunu morartmak (emerek morartmak) gibi şeyler yatakta hoşuma gidiyor Yorumla Soran 1 yıl Ya ben biktim bu erkeklerin zorbaliklarindan ya surekli azarliyolar beni Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Niye ki Yorumla Soran 1 yıl Valla belki saf goruyolar Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dengesizlik 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Yoo davranmıyoruz :D 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimmiş o 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
cinselliği bilmediğinden ve basit sıradan gördüğünden.. çünkü değer verdiğin bir zevki yaşadığın birine de o değeri verirsin
Hic bisey yasamadim
seninle ilgili bir durum değil demek istediğim.. denk geldiğin erkekler maalesef ki hem bilgisiz.. hemde kendilerine değervermiyorlar
Bence o zevk meselesi her erkek farklı oluyor çünkü ama bana göre bir kadına kaba davranmak çok yanlış
Bana hep biyle erkekler ya
ben öyle değilim ve dediğim gibi her erkek öyle değil prenses
Ya bana mudur bile surekli azarlayarak konusuyo anlamadim bi bana boyleler
iş yerindeki bazı müdürün bir yerleri kalkmış olabiliyor maalesef burası Türkiye ve mobing sürekli her yerde var
Bana gicik nedense
ha bak o yalan değil eski çalıştığım yerde vardı öyle sinir gittiğim müdür
Bu bana gıcık
ne zamandan beri sana gıcık müdür ve kadın mı erkek mi? senin müdür?
Erkek girdigimden beri beni saf goruyo
Misal şimdi kalkıp bir şey desen sen suçlu olursun bence insan kaynaklarına git şikayet et
Kibar olunca değerimiz bilinmiyor bende kaba saba davranıyorum Geçimsiz aksi lanet biriyim
Iyi kadinin verecegi varsada vermez
Ben hep aldım
Sen kaba kotu davrandin verdimi
Öküze gel prensim demişsin
Haklisin
Cinsellik esnasında mı
Genelde
Genelden canım da yatakta yapıyorsa zevktendir. Saçını çekmek saplak atmak vücudunu morartmak (emerek morartmak) gibi şeyler yatakta hoşuma gidiyor
Ya ben biktim bu erkeklerin zorbaliklarindan ya surekli azarliyolar beni
Niye ki
Valla belki saf goruyolar
Tam tersi olması lazım
O tür karakteri sevdiğini zannediyordur
Kültür meselesi
Dengesizlik
Yoo davranmıyoruz :D
canım olduğu için 😂
Sert seviyordur
Kimmiş o 🤣
Sert seviyordurr