Cinsel Yaşam Seksi fotoğraf atıyorum, erkek sıkılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Seksi fotoğraf atıyorum, erkek sıkılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Az önce biri sormuş çok eskiden attığım +18 fotoğraflar başıma bela oldu diye.. sıkılırmı bilmem ama ilerde senin canını sıkabilirliği yüksek 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bir şey olmazzxxkdkdlf Yorumla Rami3545 1 yıl Attığın kişi paylaşmayabilir.. ama artık hepimiz dijitalleştik.. bir virüs yeterli başkalarının eline geçmesine ya da internet sitelerinde boy boy reklamına.. Yorumla Soran 1 yıl Of global mı olcam Yorumla Rami3545 1 yıl Meşhur olmak istiyorsun neyse bişey demedim keyfine bak devam et Yorumla Soran 1 yıl Olmak sitememm ama sen de beddua etme Yorumla Rami3545 1 yıl Kimseye beddua etmem canım sanırım yanlış anlasın kusura bakma özür dilerim.. Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sıkılırlarmı hiç şöyle geçirirler sıkıntılarını😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Of Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sıkılırım insan öyle birinden bizim bile hoşumuza gider 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Hadiiyani 1 yıl Mi kelimesini klenye silmiş sıkılmayız severiz öyle hanımı o resimlerde yüzün görünmesin iyi olur. Bizimde ilgimizi ceker Yorumla Soran 1 yıl Anladım sağol yorum için Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben sıkılmamSıkılan gaydir netKeşke bana da atan olsa🤤 0 0 Yorumla
çıtır-sevenn Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl ben hiç sıkılmam , sevgilim olsa da atsa keşke 0 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Bana atılsa çok memnun olurum ama genelde bende atıyorum 0 0 Yorumla
çağdaş1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Sıkılmaz ki neden sikilsin aksine hoşuna gider böyle bisey 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. sıkılıyorsa sorun vardır onda :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hejsjdd k Yorumla
Scorrrpboyy Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl O istemeden mu 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Gurur yapmayı ister o Scorrrpboyy 1 yıl Sen o istemeden atarsan sıkıcı Soran 1 yıl Neden Scorrrpboyy 1 yıl Sıradan bir şey gibi gelır çünkü Soran 1 yıl Sıradan bir şey atmam Scorrrpboyy 1 yıl Ona sıradan gelir demek istedım
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. Şahsen beni bayıyordu bir yerden sonra. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kim atıyordu Yorumla Eru_Illuvatar 1 yıl Seni ilgilendirmiyor. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sıkılır sürekli aynı şeyleri atma 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki de atmayıypruz aynı şeyleri adamı dört köşeye döndürürüm Yorumla eternity-a 1 yıl 😂😂😂😂 yaparsın bacanam Yorumla Soran 1 yıl Sorgusuz Yorumla eternity-a 1 yıl Eminim dostum eminim Yorumla Soran 1 yıl Emin olmama gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Olmana^ Yorumla eternity-a 1 yıl O zaman haklısindir ne deyim Yorumla Soran 1 yıl 👏 Yorumla eternity-a 1 yıl Hadi bakalım Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sıkılıyorsa gitsin vurdursun awk 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bir şey demiyor ama ben kuruntu yapıyorum biraz Yorumla HardFB92 1 yıl Kuruntu yaptirmamasi lazim sana Yorumla Soran 1 yıl Tam erkek sözü Yorumla HardFB92 1 yıl Sana gercek erkek lazim Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Bir işine bakar mısın 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla Envergul0 1 yıl Gidip sevdiğin insana sorsana sıkılıyor musun diye ml Yorumla Soran 1 yıl He vallah bir ara at at bir eşt olmaz demişti Yorumla Envergul0 1 yıl Demekki güzel değilsin ki sevmemiş Yorumla Soran 1 yıl Yok bayıldığını söyledi bana Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıkılınırmı ondan hiç bee 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Fazlası sıkıcı olabilir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hergun heradim olmasi sıkabilir 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sıkılmaz be neden sıkılsın 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmem görmek lazım sıkıcı mısın değil misin 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Ne kadar seksi olsan da gerçeğe dönüşmezse sıkılır 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Fotolar kesmez bir süre sonra 0 0 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. hayıırrr 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağol Yorumla
ibraaagim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Tatmin ediyorsa sorun olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl çektiğini söylemiyor ama attığım fotoğraflar da çok seksi. Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Kime 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Burdan birine Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Çok mu güvendin Yorumla Soran 1 yıl Yani bilmiyorum ilk kez böyle sorgusuz sualsiz fotğraf attım Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Yok artık yaş kaç senin peki gelsene ekle Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Sustun Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Ne kadar seksi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Fizik yüzüm Fikriklerim falan hepsi güzek Yorumla bronze231 1 yıl Çıplaklık Yorumla Soran 1 yıl O da var Yorumla bronze231 1 yıl Merak etmez. Kız için gizem iyidir Yorumla Soran 1 yıl Yok be genelde kıyafet Yorumla bronze231 1 yıl Çıplak da var dedin Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Niye sıkılsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir şey demiyor o yüzden Yorumla ZihniParlakgeridöndü 1 yıl Ahhh şöyle bir arkadaşımız bile yokki hayattan zevk alalim Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. Ben olsam sıkılmam 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende isterim ki :( 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. asla 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Niye sıkılsn 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıkılmaz yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İyi çekersen sıkılmaz 2 1 Yorumla İsimvermeyenkullanıc 1 yıl Iyi cekmekle alakasi yok canim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkek ihya olur ihya 0 12 Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doyar tadına diyorum, keyiften uçar, en azından ben Yorumla Soran 1 yıl Ama reel seviyorsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reele de geçilir zamanla, en azından gözü doyuyor Yorumla Soran 1 yıl Ben de göz doyuryorum🤷🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Darısı başıma o zaman Yorumla Soran 1 yıl Benim gibisi bulunmaz bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bulunur demiyorum ama benim de artık gözüm doysun istiyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hm reel yap fotolar boş gelir sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reel yaptım zaten, şu sıralar yalnızım, seni tecrübeli gördüm Yorumla Soran 1 yıl Nasıl gördün neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem, çok emin konuştun ya gerçeğini yap diye, fırsatım olsa neler yaparım bir bilsen Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet sıkılır 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. sıkılmaz 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Neden atıyorsun ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Az önce biri sormuş çok eskiden attığım +18 fotoğraflar başıma bela oldu diye.. sıkılırmı bilmem ama ilerde senin canını sıkabilirliği yüksek
Bir şey olmazzxxkdkdlf
Attığın kişi paylaşmayabilir.. ama artık hepimiz dijitalleştik.. bir virüs yeterli başkalarının eline geçmesine ya da internet sitelerinde boy boy reklamına..
Of global mı olcam
Meşhur olmak istiyorsun neyse bişey demedim keyfine bak devam et
Olmak sitememm ama sen de beddua etme
Kimseye beddua etmem canım sanırım yanlış anlasın kusura bakma özür dilerim..
sıkılırlarmı hiç şöyle geçirirler sıkıntılarını😂😂
Of
Sıkılırım insan öyle birinden bizim bile hoşumuza gider
Neden
Mi kelimesini klenye silmiş sıkılmayız severiz öyle hanımı o resimlerde yüzün görünmesin iyi olur. Bizimde ilgimizi ceker
Anladım sağol yorum için
Ben sıkılmam
Sıkılan gaydir net
Keşke bana da atan olsa🤤
ben hiç sıkılmam , sevgilim olsa da atsa keşke
Attıklarının farklılıklarına ve sana bağlı biraz
Bana atılsa çok memnun olurum ama genelde bende atıyorum
Sıkılmaz ki neden sikilsin aksine hoşuna gider böyle bisey
sıkılıyorsa sorun vardır onda :D
Hejsjdd k
O istemeden mu
Gurur yapmayı ister o
Sen o istemeden atarsan sıkıcı
Neden
Sıradan bir şey gibi gelır çünkü
Sıradan bir şey atmam
Ona sıradan gelir demek istedım
Şahsen beni bayıyordu bir yerden sonra.
Kim atıyordu
Seni ilgilendirmiyor.
Sıkılır sürekli aynı şeyleri atma
Tabi ki de atmayıypruz aynı şeyleri adamı dört köşeye döndürürüm
😂😂😂😂 yaparsın bacanam
Sorgusuz
Eminim dostum eminim
Emin olmama gerek yok
Olmana^
O zaman haklısindir ne deyim
👏
Hadi bakalım
Sıkılıyorsa gitsin vurdursun awk
Bir şey demiyor ama ben kuruntu yapıyorum biraz
Kuruntu yaptirmamasi lazim sana
Tam erkek sözü
Sana gercek erkek lazim
Yok
Bir işine bakar mısın
Anlamadım
Gidip sevdiğin insana sorsana sıkılıyor musun diye ml
He vallah bir ara at at bir eşt olmaz demişti
Demekki güzel değilsin ki sevmemiş
Yok bayıldığını söyledi bana
Sıkılınırmı ondan hiç bee
Fazlası sıkıcı olabilir
Ben daha çok bağlanirim
Hergun heradim olmasi sıkabilir
Sıkılmaz be neden sıkılsın
Sürekli aynı şeylerse sıkılır
Bilmem görmek lazım sıkıcı mısın değil misin
Hiç sıkılmaz atmasan seni bırakır arada ciplakta at
Ne kadar seksi olsan da gerçeğe dönüşmezse sıkılır
Fotoğrafa boğmadıysan neden sıkılsın?
Fotolar kesmez bir süre sonra
hayıırrr
Sağol
Tatmin ediyorsa sorun olmaz
çektiğini söylemiyor ama attığım fotoğraflar da çok seksi.
Kime
Burdan birine
Çok mu güvendin
Yani bilmiyorum ilk kez böyle sorgusuz sualsiz fotğraf attım
Yok artık yaş kaç senin peki gelsene ekle
Sustun
Ne kadar seksi
Fizik yüzüm
Fikriklerim falan hepsi güzek
Çıplaklık
O da var
Merak etmez. Kız için gizem iyidir
Yok be genelde kıyafet
Çıplak da var dedin
Niye sıkılsin
Bir şey demiyor o yüzden
Ahhh şöyle bir arkadaşımız bile yokki hayattan zevk alalim
Bir gün Tehdit eder
Sanmıyorum
Ben olsam sıkılmam
Asla sıkılmaz bnce
Bende isterim ki :(
Sana bağlı
asla
Niye sıkılsn
Sıkılmaz yaa
İyi çekersen sıkılmaz
Iyi cekmekle alakasi yok canim
Erkek ihya olur ihya
O ne
Doyar tadına diyorum, keyiften uçar, en azından ben
Ama reel seviyorsa
Reele de geçilir zamanla, en azından gözü doyuyor
Ben de göz doyuryorum🤷🏻♀️
Darısı başıma o zaman
Benim gibisi bulunmaz bence
Bulunur demiyorum ama benim de artık gözüm doysun istiyorum 😂
Hm reel yap fotolar boş gelir sana
Reel yaptım zaten, şu sıralar yalnızım, seni tecrübeli gördüm
Nasıl gördün neden
Bilmem, çok emin konuştun ya gerçeğini yap diye, fırsatım olsa neler yaparım bir bilsen
Fotoya göre değişir bakayım bi 😅
Evet sıkılır
sıkılmaz
Neden atıyorsun ki
Aksine sevinir
Sıkılır
Sıkılmaz
Bana da atsana 😂😂